Η μητέρα από το Άργος Ορεστικό που κατάφερε το όνειρο των Πανελληνίων εξετάσεων

Το όνομα της Κατερίνα Κασιμιάδου! Οι ιδιότητες της αρκετές! Άτομο με πείσμα και θέληση! Τίποτα δεν την εμπόδισε από το να πραγματοποιήσει το όνειρο της, που δεν ήταν άλλο από την εισαγωγή της στην Τριτοβάθμια έκπαιδευση. Ένα όνειρο που εκπλήρωσε φέτος, δίνοντας για τρίτη φορά Πανελλαδικές Εξετάσεις, μέσω του ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού!

Πως μπορείς να αποκαλέσεις την Κατερίνα Κασιμιάδου; Με πολλούς τρόπους, σύζυγο, μητέρα δύο παιδιών του 20χρονου Κωνστανίνου και της 17χρονης Δωροθέας, υγειονομικό (προερχόμενη από Δ.Ε), γυναίκα, αλλά γυναίκα με όνειρα, πείσμα και θέληση!!! Η Κατερίνα, αν και εργαζόμενη υγειονομικός, έθεσε ένα στόχο, να εισέλθει στο Πανεπιστήμιο! Επιδόθηκε σε έναν μακρύ αγώνα, στον οποίο βρήκε πολλούς και θερμούς συμπαραστάτες και υποστηρικτές. Αρχικά την οικογένεια της και κυρίως τα δυο παιδιά της! Επίσης την καθηγήτρια του ΕΠΑΛ, Βασιλική Τζίντζα που της προσέφερε απλόχερα κάθε δυνατή βοήθεια και για την οποία εκφράζει τις ολόθερμες, καρδιακές ευχαριστίες της.

Η Κατερίνα, παρά τις πολλές και ιδιαίτερα αυξημένες υποχρεώσεις και ως υγειονομικός, εξ αιτίας των σκληρών συνθηκών από την κρίση της πανδημίας, δεν πτοήθηκε. Παρότι ήδη στο παρελθόν είχε δώσει άλλες δύο φορές Πανελλαδικές εξετάσεις, με παρότρυνση των παιδιών της, πάτησε γερά και δοκίμασε και τρίτη φορά που αποδείχτηκε και η «φαρμακερή»

Ο πολυπόθητος στόχος στέφθηκε αυτή την φορά με επιτυχία για την μητέρα, την εργαζόμενη γυναίκα, Κατερίνα Κασιμιάδου, η οποία εισάγεται στη σχολή «Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Καρδίτσα, έχοντας συγκεντρώσει 17.390 μόρια!

Παρότι επί χρόνια εργάζεται και προσφέρει ως υγειονομικός (ως απόφοιτη Δευεροβάθμιας Εκπαίδευσης) θέλησε να πάει κάπου παραπάνω και το κατάφερε! Πλέον και όταν με το καλό ολοκληρώσει τον κύκλο των σπουδών της στη σχολή της, θα έχει έναν αναβαθμισμένο ρόλο, με τον οποίο θα μπορεί να προσφέρει στον χώρο της υγείας και διοικητικά!

Εκτός από τα θερμά μας συγχαρητήρια, τις εκφράζουμε τις πιο εγκάρδιες ευχές για καλή φοίτηση, καλή σταδιοδρομία και επίτευξη κάθε στόχου που θέτει στη ζωή της!

ditikostipos