Συνάντηση του συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης με την Μαρία Αντωνίου

Στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ο Σύλλογος Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης – Συνάντηση με την Επικεφαλής Μαρία Αντωνίου

Με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης, Δαμιανό Σιώκη και τον Αντιπρόεδρο Ανδρέα Βασιλείου συναντήθηκε, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Η κ. Αντωνίου ενημερώθηκε εκτενώς από την Διοίκηση για τις ενέργειες και τη δράση που αναπτύσσει ο σύλλογος για την περιοχή της Καστοριάς. Παράλληλα, εξήρε το έργο και την προσπάθεια, που καταβάλλει διαχρονικά ο δραστήριος σύλλογος Καστοριέων, να διατηρήσει ζωντανή την παράδοση στις νεότερες γενιές των Ελλήνων, που διαμένουν στη Νέα Υόρκη.

Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου:

«Ο Σύλλογος Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης αποτελεί τον θεματοφύλακα των ηθών και εθίμων μας. Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας, που έχουμε με συλλόγους της ομογένειας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου για την αγάπη και την έμπρακτη στήριξη προς τον Καστοριανό λαό και τη γενέτειρά τους, την Καστοριά, που τόσο πολύ αγαπάμε.»