Τους κανόνες λειτουργίας των αποδυτηρίων στα γυμναστήρια, από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Στο πλαίσιο των μέτρων αποτροπής της διασποράς της νόσου COVID-19, από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 τα αποδυτήρια των γυμναστηρίων θα λειτουργούν με τους ακόλουθους κανόνες:
- Η χωρητικότητα καθορίζεται σε 1 άτομο ανά 15 τμ
- Επιτρέπεται η χρήση του 50% των καταιωνιστήρων (ντους)
- Απαγορεύεται η χρήση της σάουνας όπου υπάρχει
- Υποχρεωτική χρήση μάσκας KN95 ή FFP2 αντί διπλής μάσκας στους κοινόχρηστους χώρους













![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)



![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

