Δωρεά του καπετάνιου Παναγιώτη Τσάκου στα σχολεία του Δήμου Νεστορίου

Μία ακόμη απόφαση του εφοπλιστή Παναγιώτη Τσάκου αποδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον και την αγάπη του για την περιοχή του Δήμου Νεστορίου και τους κατοίκους του ορεινού και ακριτικού αυτού τόπου.

Σε συνέχεια προηγούμενων δράσεων, με πλέον εμβληματική την επένδυση εμφιάλωσης νερού μέσω της εταιρίας “Νερά πηγών Γράμμου Α.Ε.”, ο ευπατρίδης καπετάνιος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου και προχώρησε στη δωρεά ποσού 10.000 ευρώ για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης που θα καλύψει τις ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου.

Ο δήμαρχος Νεστορίου εξέφρασε την βαθιά του ευγνωμοσύνη προς τον καπετάνιο Παναγιώτη Τσάκο για τη δωρεά, διερμηνεύοντας τα αισθήματα ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας και ιδίως της σχολικής κοινότητας, μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «η βοήθεια του καπετάνιου σε πλείστες περιπτώσεις είναι ουσιαστική και διαχρονική, αναδεικνύοντάς τον ως έναν σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη και συμπαραστάτη της ακριτικής μας περιοχής. Το Δημοτικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά τον ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα».