Λύκος επιτέθηκε και σκότωσε κυνηγόσκυλο στην Καστοριά

Θανατηφόρα επίθεση λύκων σε ένα κυνηγόσκυλo σημειώθηκε την την προηγούμενη Κυριακή 17/10/2021 στην Κορησό της Καστοριάς σε κυνήγι πέρδικας. Αυτή την φορά το “λαχείο” έπεσε στον συνάδερφο Μιχάλη Νεστραμιώτη να θρηνήσει τον αγαπημένο του τετράποδο συνεργάτη, φίλο και σύντροφο, θύμα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο σκυλίσιο κρέας !!!

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ρίμπο 2 ετών Πόιντερ, τον οποίο έβγαλε ο Μιχάλης το απόγευμα της Κυριακής 17/10/2021 στην Κορησό της Καστοριάς για κυνήγι πέρδικας, παρέα με τον φίλο του Αντώνη Μίσκο και τα 2 σκυλιά του.

Γύρω στις 16.30 ακούστηκε ένα ουρλιαχτό πόνου και αμέσως οι 2 σκύλες του Αντώνη επέστρεψαν τρομαγμένες, ενώ στο GPS ο Ρίμπο του Μιχάλη φαινόταν ως ακίνητος.

Αμέσως οι 2 φίλοι έβαλαν τις φωνές και ρίχνοντας τουφεκιές στον αέρα άρχισαν να τρέχουν προς το σημείο που έδειχνε το GPS, 400 μέτρα μακριά. Ωστόσο αντί να πλησιάζουν στον Ρίμπο έβλεπαν στο GPS ότι εκείνος απομακρύνονταν όλο και πιο μακριά (προφανώς ο λύκος ή οι λύκοι είχαν αρπάξει το άτυχο ζώο και το μετέφεραν σε άλλο σημείο για να το φάνε με την ησυχία τους).

Ο Μιχάλης και ο Αντώνης ακολουθώντας το στίγμα του GPS και συνεχίζοντας το τρέξιμο, τις φωνές και τις τουφεκιές στον αέρα κάποια στιγμή έφτασαν στον άτυχο Ρίμπο για να τον αντικρίσουν στην κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες.

Αλέξανδρος Παλαιολόγου – iHunt