6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Transit» (2012) σε σκηνοθεσία Αντόνιο Νεγκρετ

Αστυνομική, Δράσης – Μία συμμορία ληστών που μόλις έχει αδειάσει τα ταμεία μιας τράπεζας, αναγκάζεται να κρύψει τα λάφυρά της στο αυτοκίνητο ανυποψίαστης οικογένειας που βρίσκεται στο δρόμο για διακοπές σε κάμπινγκ.

Θα τους κυνηγήσουν για να τους σκοτώσουν και να καρπωθούν τα κλοπιμαία.

Εκεί μέσα στην υγρασία και την πυκνή βλάστηση του Μπατόν Ρουζ, η υπό καταδίωξη οικογένεια βλέπει τους δεσμούς της να κλειδωνίζονται, ενώ οι διώκτες τους εφαρμόζουν τα δικά τους παιχνίδια εξουσίας.

Παίζουν: Τζιμ Καβίεζελ, Ντιόρα Μπάιρντ, Τζέιμς Φρέιν, Ελίζαμπεθ Ρομ, Χάρολντ Περινό.

*Open, Τετάρτη 03/11, στις 21:00

Εξολοθρευτής: Γένεσις» (2015) σε σκηνοθεσία Άλαν Τέιλορ

Περιπέτεια – Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επανέρχεται στο ρόλο του εξολοθρευτή Τ-800.
Βρισκόμαστε στο 2032 και ο πόλεμος των ανθρώπων εναντίον των μηχανών μαίνεται ακόμα.

Ο ηγέτης της ανθρώπινης αντίστασης, Τζον Κόνορ (Τζέισον Κλαρκ), μετά την επικείμενη νίκη τους, στέλνει τον λοχία Κάιλ Ρις (Τζαϊ Κορτνέϊ) πίσω στο 1984 για να προστατεύσει την νεαρή μητέρα του, τη Σάρα Κόνορ (Εμίλια Κλαρκ).
Τα δεδομένα όμως τον ξαφνιάζουν: η Σαρα Κόνορ είναι ορφανή από παιδί. Ένας Εξολοθρευτής σκότωσε την οικογένειά της και η ίδια έχει ανατραφεί από έναν άλλο Εξολοθρευτή προγραμματισμένο για να την προστατεύει και να την εκπαιδεύσει για το μέλλον της.

Στην επίθεση του Λος Άντζελες, οι φόβοι του για το άγνωστο μέλλον αρχίζουν να αναδύονται όταν οι κατάσκοποί του στην TECOM αποκαλύπτουν μια νέα ίντριγκα από τη SkyNet, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για να του επιτεθούν και από τα δύο μέτωπα.

Αυτή τη φορά όμως αναπάντεχα γεγονότα έχουν αλλάξει το παρελθόν και απειλούν το μέλλον όλης της ανθρωπότητας.

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Εμίλια Κλαρκ, Τζέισον Κλαρκ, Τζάι Κόρτνεϊ, Ματ Σμιθ.

*Skai, Τετάρτη 03/11, στις 21:00

«Harmonium» (2016) σε σκηνοθεσία Κότζι Φουκάντα

Δραματική – Μια τριμελής οικογένεια, ο Toshio (Furutachi), η σύζυγός του Akie (Tsutsui) και η νεαρή κόρη τους Hotaru (Shinokawa) ζουν μια ήρεμη καθημερινότητα.

Η ηρεμία μερικές φορές διαταράσσεται από τις ασκήσεις της νεαρής κόρης στο Αρμόνιο και μία μέρα, από την άφιξη ενός άντρα, του Yasaka.
Ο Yasaka είχε μόλις αποφυλακιστεί και έτσι χωρίς μόνιμο μέρος να μείνει, ο Toshio τον παίρνει ως βοηθό.

Ψάχνοντας να ξεπληρώσει ένα χρέος και να καλύψει τον χαμένο χρόνο, ο νέος επισκέπτης αποκτά διπλό ρόλο στη ζωή της οικογένειας, σαν φιλοξενούμενος αλλά και σαν υπάλληλός τους.

Ο Yasaka δένεται με την κόρη, τη βοηθάει με τη μουσική της και βοηθάει στο μαγαζί και στο σπίτι. Ο Yasaka αποκαλύπτει στην σύζυγο ότι πέρασε στη φυλακή έντεκα χρόνια για φόνο και ζητά συγχώρεση που δεν το ανέφερε νωρίτερα.
Σταδιακά ο Yasaka γίνεται μέλος της οικογένειας.

Ο Yasaka και η Akie αρχίζουν να τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον και ο Toshio γίνεται καχύποπτος καθώς η οικογένεια πηγαίνει μία εκδρομή στο ποτάμι.

Ξαφνικά, η κόλαση ξεσπά και κανένας δεν είναι αθώος.

Παίζουν: Κάντζι Φουρουταχι, Ταντανομου Ασανο, Μαρικο Τσουτσουι, Ταιγκα Νακανο.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 03/11, στις 22:00

«Χελς Κίτσεν: Οι Βασίλισσες του Εγκλήματος» (2019) σε σκηνοθεσία Αντρεα Μπερλόφ

Δράσης – Το 1978, όταν το FBI στέλνει στη φυλακή τους συζύγους τους, τρεις νοικοκυρές που κατοικούν στη διαβόητη συνοικία Hell’s Kitchen του Μανχάταν, παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, συνεχίζοντας το «έργο» τους.

Πρωτοστατούν στις κομπίνες και αναγνωρίζονται ως άξια μέλη της ντόπιας μαφίας.

Παίζουν: Ελίζαμπεθ Μος, Τίφανι Χαντις, Μελισα Μακαρθι.

*Star, Τετάρτη 03/11, στις 22:15

«Το Μονοπάτι του Θανάτου» (2014) σε σκηνοθεσία Σκοτ Φρανκ

Θρίλερ μυστηρίου – Ο Ματ ήταν κάποτε ένας πολύτιμος αστυνομικός για το τμήμα της Νέας Υόρκης όμως τώρα πια εργάζεται, παράνομα, ως ιδιωτικός ντεντέκτιβ. Παρότι διστακτικός, αρχικά, ο ντεντέκτιβ αποφασίζει να βοηθήσει τον έμπορο ναρκωτικών Κένι Κρίστο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη συμμορία, που κρύβεται πίσω από την απαγωγή και δολοφονίας της γυναίκας του.

Το πρώτο πράγμα, που ανακαλύπτει ο Σκάντερ είναι πως οι άνθρωποι αυτοί δεν προέβησαν στο ίδιο διεστραμμένο έγκλημα για πρώτη φορά, αλλά ούτε φαίνεται να είναι και η τελευταία. Η έρευνα θα τον φέρει στα σοκάκια της Νέας Υόρκης και ο χρόνος κυλάει αντίστροφα πριν οι εγκληματίες ξαναχτυπήσουν. Καθώς πλησιάζουν, όμως, προς τη λύση του μυστηρίου ανακαλύπτουν ότι η υπόθεση, στην οποία έμπλεξαν, είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη απ ότι μπορούσαν να φανταστούν…

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Νταν Στίβενς, Ντέιβιντ Χάρμπορ, Άνταμ Ντέιβιντ Τόμπσον, Μπόιντ Χόλμπρουκ.

*Star, Τετάρτη 03/11, στις 00:30

«Κριντ: Η Γέννηση Ενός Θρύλου» (2015) σκηνοθεσία Ράιαν Κούγκλερ

Δράσης – Ο Άδωνις Τζονσον (Τζόρνταν) δε γνώρισε ποτέ τον διάσημο πατέρα του, τον παγκόσμιο πρωταθλητή Βαρέων Βαρών, Απόλο Κριντ, ο οποίος και απεβίωσε πριν τη γέννηση του. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το μποξ τρέχει στις φλέβες του. Έτσι ο Άδωνις αποφασίζει να πάει στην Φιλαδέλφεια, τόπο του θρυλικού αγώνα του Απόλο Κριντ με τον σκληρό, πρωτοεμφανιζόμενο μποξέρ, Ρόκι Μπαλμπόα.

Με το που φτάνει στην Πόλη της Αδελφικής Αγάπης, ο Άδωνις εντοπίζει τον Ρόκι (Σταλόνε) και του ζητά να γίνει ο προπονητής του. Παρά την επιμονή του δευτέρου πως έχει αποσυρθεί από τον χώρο, ο Ρόκι θα δει στον Άδωνη τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που είχε γνωρίσει στον Απόλο — τον σημαντικότερο αντίπαλο του, που κατέληξε να γίνει ο στενότερος φίλος του. Συμφωνεί να τον αναλάβει και να τον προπονεί, έχοντας ο ίδιος να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο, πιο θανάσιμο από οποιονδήποτε αντιμετώπισε στο ρινγκ.

Με τον Ρόκι στο πλευρό του, πολύ σύντομα ο Άδωνης θα έχει τη δική του ευκαιρία στην κατάκτηση του τίτλου… μπορεί όμως να αποκτήσει όχι μόνο τη δύναμη, αλλά και την καρδιά ενός αληθινού μαχητή, την ώρα του μεγάλου αγώνα;

Παίζουν: Μάικλ Μπι Τζόρνταν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τέσα Τόμσον, Φιλίσια Ρασάντ, Άντρε Γουόρντ, Άντονι Μπελιού, Ρίτσι Κόστερ, Ρικάρντο Πάντμαν ΜακΓκίλ, Γκάμπριελ Ροσάντο.

*Open, Τετάρτη 03/11, στις 02:15