Ο εισαγγελέας ζήτησε να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να συμπληρωθούν χρήσιμα στοιχεία στην δικογραφία
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την μαραθωνοδρόμο Δήμητρα Ιορδανίδου χθες το πρωί στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Γρηγορίου Λαμπράκη.
Ο 53χρονος οδηγός οδηγήθηκε νωρίτερα στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3.
Ο εισαγγελέας ζήτησε να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να συμπληρωθούν χρήσιμα στοιχεία στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί, όπως είναι η αιματολογική εξέταση από τον οδηγό, η πραγματογνωμοσύνη από στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος και υλικό από κάμερες της περιοχής.










![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)






![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

