Πρεμιέρα για νέο κανάλι στην τηλεόραση – Έρχεται στις 24 Οκτωβρίου

Το νέο κανάλι, που θα αντικαταστήσει το Epsilon, κάνει επισήμως πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου. Ήδη εδώ και μέρες, το Open,του Ιβάν Σαββίδη, έχει ξεκινήσει την καμπάνια του διαδικτυακά, παρουσιάζοντας με μικρά teasers τμήματα από το πρόγραμμά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το πρόγραμμα του νέου τηλεοπτικού σταθμού θα εκπέμπει ζωντανά και θα βρίσκεται κοντά στους τηλεθεατές όλης της Επικράτειας από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

Το Open έρχεται σε μία κομβική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση και στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, προσφέροντάς τους ποιοτικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Μία νέα δημιουργική περίοδος με στόχο η τηλεόραση να ξαναβρεί τον εαυτό της και να κερδίσει και πάλι τη θέση που της ταιριάζει στις καρδιές των τηλεθεατών της χώρας μας.

Ένας από τους πυλώνες στους οποίους θα στηριχτεί το νέο πρόγραμμα του καναλιού είναι τα αθλητικά, καθώς το Open TV έχει τα δικαιώματα της Εθνικής Ελλάδος μέχρι και το 2022.

Οι ιθύνοντες του σταθμού, όμως, ετοιμάζουν πυρετωδώς και την κυριακάτικη αθλητική εκπομπή, η οποία θα έχει ως κεντρικό της θέμα τα τεκταινόμενα στην Superleague.