6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει 6 ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Κριντ 2» (2018) σε σκηνοθεσία Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ

Δράσης – Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Άντονις Κρίντ. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που έχει βλάψει την οικογένεια του, τον γιο του Ρώσου πυγμάχου Ντρόγκο που σκότωσε τον πατέρα του στον ρινγκ.

Ο Ρόκι Μπαλμπόα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θα αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θα ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

Παίζουν: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τέσα Τόμπσον, Ντολφ Λούντγκρεν, Φλόριαν Μουντεάνου, Γουντ Χάρις, Φιλίσια Ρασάντ, Άντριου Γαρντ, Ράσελ Χόρνσμπι.

*Open, Τρίτη 09/11 στις 21:00

«Τζακ Ράιαν: Πρώτη Αποστολή» (2014) σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα

Δραματική Δράσης – Ο Τζακ Ράιαν, απόστρατος πεζοναύτης, εργάζεται πλέον ως οικονομικός αναλυτής.  Κάποια στιγμή ανακαλύπτει ότι ο ρωσικής καταγωγής συνεργάτης της εταιρείας όπου εργάζεται σχεδιάζει την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ μέσω τρομοκρατικής επίθεσης, συνδυάζοντας τη διεθνή τρομοκρατία με τα ριψοκίνδυνα κόλπα στο παγκόσμιο χρηματιστήριο.

Παίζουν: Κρις Πάιν, Κίρα Νάιτλι, Κέβιν Κόστνερ, Κένεθ Μπράνα.

*Skai, Τρίτη 09/11 στις 21:00

«Δεν θα Συμπεθεριάσουμε Ποτέ» (2017) σε σκηνοθεσία Ρικάρντο Μιλάνι 

Κωμωδία -Ο Giovanni και ο Monica είναι οι πιο διαφορετικοί άνθρωποι στη γης. Εκείνος είναι ένας πνευματικός αστός που ζει στο κέντρο της Ρώμης, ενώ εκείνη μια πρώην ταμίας ενός σούπερ μάρκετ, που ασχολείται καθημερινά με το πραγματικό προβληματικό πολυπολιτισμικό περιβάλλον της προαστιακής γειτονιάς της.

Ποτέ δεν θα είχαν συναντηθεί εάν τα παιδιά τους δεν είχαν γνωριστεί. Όμως και οι δύο τους έχουν ένα κοινό στόχο: τη σχέση των παιδιών τους, που έχει τη προσδοκία ίδιας με τη ζωή μιας γάτας στον αυτοκινητόδρομο, η οποία πρέπει να τελειώσει!

Παίζουν: Πάολα Κορτελέσι, Αντόνιο Αλμπανέζε, Σόνια Μπεργκαμάσκο, Λούκα Ανγκελέτι.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 09/11 στις 22:00

«Κορίτσια για Φίλημα» (1965) σε σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική ταινία – Η Ρένα (Ρένα Βλαχοπούλου), διευθύντρια ελληνικού τουριστικού γραφείου στη Νέα Υόρκη, έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα, μαζί με την ανιψιά της Τζένη (Ζωή Λάσκαρη).

Ο αδελφός της Ρένας έχει ανάγκη από κάποια κεφάλαια για μια δουλειά, και έτσι, η Ρένα τρέχει στη Ρόδο για να συναντήσει τον επιχειρηματία Πέτρο Ράμογλου, που μπορεί να συνδράμει οικονομικά.

Ο υιός Ράμογλου (Ανδρέας Ντούζος), ο Ανδρέας, και ο φίλος του Κώστας (Βουτσάς) ενδιαφέρονται να μπουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα, ξετρελαίνονται με την Τζένη και αποφασίζουν να την κατακτήσουν, αλλάζοντας ρόλους.

Παίζουν: Ζωή Λάσκαρη, Ρένα Βλαχοπούλου, Μάρθα Καραγιάννη, Κώστας Βουτσάς, Ανδρέας Ντούζος, Χλόη Λιάσκου.

*Alpha, Τρίτη 09/11 στις 22:30

«Gold» (2016) σε σκηνοθεσία Στίβεν Γκέιγκαν

Δράμα – Ο Μάθιου Μακ Κόναχι είναι ο Κένι Γουέλς, ένας άτυχος επιχειρηματίας, παλεύει να συντηρήσει την εταιρεία που κληρονόμησε από τον πατέρα του στο Ρήνο της Νεβάδα και παράλληλα προσπαθεί να πετύχει το όνειρό του: να βρει χρυσό στη ζούγκλα της Ινδονησίας. Για να το καταφέρει ενώνει τις δυνάμεις του με τον γεωλόγο Μάικλ Ακόστα (Έντγκαρ Ραμίρεζ) για να ξετρυπώσουν το χρυσάφι που βρίσκεται βαθιά μέσα στις ανεξερεύνητες και απάτητες ζούγκλες της Ινδονησίας.

Όταν έρχεται η στιγμή που τα καταφέρνουν και απογειώνονται σε οικονομική κι κοινωνική κλίμακα, τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι είναι ανέτοιμοι να το διαχειριστούν.
Είναι οι νέοι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι που δύσκολα θα γίνουν δεκτοί από την καλή κοινωνία με το “παλαιό χρήμα” της Αμερικής. Ο πεισματικός, αυτοκαταστροφικός ονειροπόλος, Κένι όμως είναι από αυτούς που αναγεννιούνται μέσα από τις στάχτες τους και το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Παίζουν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Κόρεϊ Στολ.

*Open, Τρίτη 09/11 στις 02:00

«Οι εκδικητές» (1998) σε σκηνοθεσία Τζερεμάια Τσέσικ

Δράσης – Ο βρετανός πράκτορας Τζον Στιντ και η βοηθός του, Έμα Πιλ, αναλαμβάνουν την αποστολή να ματαιώσουν τα διαβολικά σχέδια του Αύγουστου Ντε Γουίντερ. Ο παρανοϊκός εγκληματίας σκοπεύει να κατακτήσει τον κόσμο, χρησιμοποιώντας μια μηχανή, που θα ελέγχει τα καιρικά φαινόμενα.

Παίζουν: Ρέιφ Φάινς, Ούμα Θέρμαν, Σον Κόνερι.

*Star, Τρίτη 09/11 στις 02:00