Μετάλλιο για τον Καστοριανό Ισαακίδη Κων/νο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Κοζάνη

Το Σαββατοκύριακο 13-14/10/2018 πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το 2ο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Συμμετείχαν 162 αθλητές-τριες από 37 συλλόγους από όλοι την Ελλάδα, όπου ανάμεσα τους ήταν ορισμένα κορυφαία ονόματα των ηλικιακών κατηγοριών.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στο συγκεκριμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα με 8 αθλητές. Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ισαακίδης Κων/νος κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία των μινι-παμπαίδων. Ο καστοριανός αθλητής με συνεχείς νίκες έφτασε στον ημιτελικό όπου εκεί γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 στα σετ από τον Αλεξόυδη (αθλητή από την Ορεστιάδα) όπου στην συνεχεία αυτός κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία.

Το συγκεκριμένο μετάλλιο είναι το πρώτο όπου κατακτά αθλητής του Κένταυρου Καστοριάς σε πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα το οποίο αποδεικνύει την καλή και συστηματική δουλεία που γίνεται στον καστοριανό σύλλογο.

Επίσης, καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς. Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία των παμπαίδων: Τοκατλίδης Φώτης, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, στους παίδες: Μοσχάκης Νικόλαος, Βράκας Κων/νος, Παναγίωτου Σπύρος και στους εφήβους: Τσεντεκίδης Χρήστος.

Επόμενο αγωνιστική δραστηριότητα για τους νεαρούς αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς είναι το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Βέροιας στις 10-11/11/2018.

Τέλος, συγχαίρουμε και τους ανθρώπους του Σ.Ε.Α. Κοζάνης για την εξαιρετική διοργάνωση και τη φιλοξενία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και γήπεδο μπάσκετ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, γήπεδο μπάσκετ και υπαίθριες δραστηριότητες