Η αγανάκτηση 8 μηνών εγκύου στην Κοζάνη: “Η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να μου στερήσει το γιατρό μου”

Αφορμή της αγανάκτησης μου στάθηκε η παρούσα κατάσταση στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Είμαι έγκυος, στον 8ο μήνα, παρακολουθούμαι από τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης μου, από έναν εξαίρετο επιστήμονα κ άνθρωπο και ξαφνικά η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να μου στερήσει το γιατρό μου.

Αρχικά να ξεκαθαρίσω πως το κίνητρο μου δεν ήταν οικονομικό, αλλά λόγω του συγκεκριμένου γιατρού, κ. Νίκολαου Γιαννουλη, επέλεξα να γεννήσω στο δημόσιο νοσοκομείο. Ξαφνικά ενημερώνομαι πως η μαιευτική κλινική μετατρέπεται σε covid19 κ αυτόματα μου στερείται η επαφή με τον γιατρό μου. Είμαι με τα χέρια δεμένα.

Μη έχοντας άλλη επιλογή μόνο θα σας εκθέσω το πρόβλημα μου,μήπως κ σε αυτή την αθλιότητα μπει ένα τέλος. Απαιτώ, σαν φορολογούμενος κάτοικος αυτής της πόλης να δοθεί άμεσα μια λύση, καθότι το θέμα είναι δυσεπιλυτο. Δηλαδή, δεν αναφέρομαι στην ματαίωση ενός χειρουργείου, αλλά για το γεγονός ότι πρόκειται να φέρω στον κόσμο το παιδί μου ασφαλές με τον γιατρό που εγώ επέλεξα.

Ντροπή και αίσχος να υπάρχουν τμήματα επανδρωμένα με μια αξιόλογη ομάδα γυναικολόγων κ αντί να προβληθει κ να στηριχτεί η Γυναικολογική την μετατρέπετε σε covid19. Είστε άξιοι της μοίρας σας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι υποβαθμίζοντας το κατά τα άλλα ελλιπές νοσοκομείο σας, να βυθίζετε εμένα κ πόσες άλλες εγκύους στο τέλμα σας. Απαιτώ να λυθεί άμεσα το ζήτημα.

Αναγνώστρια KOZANILIFE