9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Θες να δεις κάτι για να χαλαρώσεις; Βάλε μία από τις εννιά ταινίες που έχουμε να σου προτείνουμε.

«Φύγαμε» (2020) σκηνοθεσία Νταν Σκάνλον

Κινούμενα Σχέδια – Το «Φύγαμε», η νέα ταινία της Disney και Pixar τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω.

Παίζουν: Τομ Χόλαντ, Κρις Πρατ, Οκτάβια Σπένσερ, Τζούλια Λούις-Ντρέιφους.

*Alpha, Παρασκευή 03/12, στις 21:00

«Ο Γκρινιάρης» (2018) σκηνοθεσία Αντρές Κουτουριέρ

Κινούμενα Σχέδια  – Ένα νεαρό αγόρι, ο Τέρι, βρίσκεται ξαφνικά στον πολύχρωμο κόσμο του Γκρούβιναμ. Εκεί, ο δόλιος μάγος Γκρινιάρης έχει ρίξει ολόγυρα το ξόρκι του, και το το γέλιο ανήκει στο παρελθόν.

Ο Τέρι πρέπει να ταξιδέψει σε όλο το βασίλειο για να βρει ένα νέο ξόρκι που θα επαναφέρει τη χαρά σε όλους.

Πρέπει επίσης να βοηθήσει την πριγκίπισσα Αυγή, να ξεπεράσει σε πονηριά όλα τα παράξενα και καταπληκτικά πλάσματα που θα συναντήσει στο διάβα του και να προσπαθήσει να αποδεχτεί αυτό το μικρό πράγμα που ονομάζεται «αλλαγή».

*Open, Παρασκευή 03/12, στις 21:00

«Eat Pray Love» (2010) σκηνοθεσία Ράιαν Μέρφι

Δράμα, Ρομαντική – Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι η Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ και είχε όλα όσα μια μοντέρνα γυναίκα υποτίθεται ότι πρέπει να έχει: σύζυγο, σπίτι, καριέρα.

Παρ’ όλα αυτά όμως, βρίσκεται σε απόγνωση, μπερδεμένη και ψάχνει αυτό που πραγματικά θέλει στη ζωή. Χωρίζει με το σύζυγό της και αποφασίζει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, σε μια προσπάθεια να βρει τον εαυτό της, ρισκάροντας να αλλάξει ριζικά τη ζωή της.

Στα ταξίδια της, ανακαλύπτει την αληθινή απόλαυση του φαγητού στην Ιταλία, την εσωτερική γαλήνη και ισορροπία στην Ινδία και την πραγματική αγάπη στο Μπαλί.

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Μπίλι Κράνταπ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Βαϊόλα Ντέιβις, Τζέιμς Φράνκο.

*Ant1, Παρασκευή 03/12, στις 21:30

 «Χωρίς διέξοδο» (2015) σκηνοθεσία Τζον Έρικ Ντόουντλ

Δράσης Περιπέτεια – Το γεμάτο ένταση θρίλερ «No Escape» διηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού επιχειρηματία (Όουεν Ουίλσον), ο οποίος μετακομίζει με την οικογένειά του στη Νοτιοανατολική Ασία. Οι εξεγέρσεις που ξεσπούν λόγω της πολιτικής αστάθειας της περιοχής, τον αναγκάζουν να αναζητήσει εσπευσμένα ασφαλές καταφύγιο για εκείνον και την οικογένειά του, καθώς η πόλη δέχεται βίαιες επιθέσεις από αντάρτες.

Παίζουν: Όουεν Ουίλσον, Λέικ Μπελ, Στέρλινγκ Τζέρινς, Κλερ Γκίαρ, Πιρς Μπρόσναν.

*ΕΡΤ2, Παρασκευή 03/12, στις 22:00

«Λόγκαν» (2017) σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας – Είναι 2029. Οι μεταλλαγμένοι έχουν εξαφανιστεί – σχεδόν. Ένας απομονωμένος, μελαγχολικός Λόγκαν περνάει τις μέρες του πίνοντας σε ένα κρησφύγετο στα σύνορα του Καναδά και βγάζοντας τα προς το ζην ως οδηγός προς ενοικίαση.

Οι εξορισμένοι σύντροφοί του είναι ο Κάλιμπαν και ο Καθηγητής Ξαβιέ, ο οποίος υποφέρει από ολοένα και αυξανόμενες επιληπτικές κρίσεις. Ο τρομερός εγκέφαλός του καταρρέει και ο ίδιος χάνει τον έλεγχο, κινδυνεύοντας να υποκύψει και να σκοτώσει.

Οι προσπάθειες του Λόγκαν να κρυφτεί από τον κόσμο και την ίδια του την κληρονομιά τελειώνουν απότομα, όταν εμφανίζεται μία μυστηριώδης γυναίκα με ένα περίεργο αίτημα: ο Λόγκαν πρέπει να προστατεύσει μία νέα κοπέλα από τον εγκληματία Ντόναλντ Πιρς.

Ο Λόγκαν είναι αρχικά απρόθυμος, αλλά στην πρώτη της μάχη με τους σκοτεινούς της διώκτες η μικρή αποδεικνύει πως είναι φτιαγμένη από την ίδια στόφα: μεταλλαγμένη και θανατηφόρα, προικισμένη με τις ίδιες ειδικές δυνάμεις που χρόνια ταλαιπωρούν και τον ίδιο.
Πολύ σύντομα, ο Λόγκαν χρειάζεται να ξαναβγάλει τα… νύχια του προκειμένου να αντιμετωπίσει τις σκοτεινές δυνάμεις κι έναν κακοποιό από το παρελθόν του, σε μια αποστολή ζωής και θανάτου, μία αποστολή που θα εκπληρώσει το πεπρωμένο του.

Παίζουν: Χιού Τζάκμαν, Πάτρικ Στιούαρτ, Ντάφνι Κιν, Μπόιντ Χόλμπρουκ.

*Star, Παρασκευή 03/12, στις 22:15

«Ο Αμερικανός» (2010) σκηνοθεσία Αντόν Κορμπέιν

Δράσης – Ο Τζακ είναι ένας επιδέξιος δολοφόνος. Όταν μια αποστολή δολοφονίας πηγαίνει στραβά, υπόσχεται ότι η επόμενη αποστολή του θα είναι η τελευταία.

Σύντομα βρίσκεται στην Ιταλία, όπου κάθε γωνιά κρύβει για αυτόν μια παγίδα και κάθε άγνωστος στο δρόμο έναν πιθανό εχθρό.

Ο Τζακ έρχεται αντιμέτωπος με πολλές επικίνδυνες καταστάσεις, ερωτικά αντικείμενα του πόθου και μυστηριώδεις συνωμοσίες, σε μια ταινία, που αναμιγνύει την ίντριγκα και το σασπένς με το ρομάντζο και τα ηθικά διλήμματα.

Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπρους Άλτμαν, Θέκλα Ρόιτεν, Βιολάντε Πλασίντο, Πάολο Μπονατσέλι.

*Ant1, Παρασκευή 03/12, στις 00:45

«Unsane» (2018) σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ

Τρόμου –  Μετά τον τρόμο που έζησε από την καταδίωξη ενός αγνώστου, η Σόγιερ Βαλεντίνι νοσηλεύεται παρά τη θέλησή της στο Κέντρο Πνευματικής και Ψυχικής Υγείας Χάιλαντ Κρικ. Τα πράγματα όμως γίνονται πιο περίπλοκα, όταν σύντομα συνειδητοποιεί ότι ένας από τους υπαλλήλους του κέντρου είναι ο διώκτης της. Εκτός κι αν πρόκειται για δική της παραίσθηση.

Παίζουν: Κλερ Φόι, Τζόσουα Λέοναρντ, Τζέι Φάρο, Τζούνο Τεμπλ.

*Open, Παρασκευή 03/12, στις 00:45

«Φρανκενστάιν» (2014) σκηνοθεσία Στιούαρτ Μπίτι

Δράσης Φαντασίας – Ο Άνταμ Φράνκεσταϊν (Άαρον Έκχαρτ), το φριχτό δημιούργημα του επιστήμονα Βίκτορ Φράνκεσταϊν, περιπλανιέται μόνος του 200 χρόνια μετά τη “γέννησή του”, σε σκιές και σε μονοπάτια απερπάτητα, σκοτώνοντας δαίμονες και προστατεύοντας την ανθρωπότητα. Μαζί του έχει και το μυστικό της αναγέννησης των ανθρώπων, ένα μυστικό, που οι δαίμονες θέλουν απεγνωσμένα να αποκτήσουν ενώ το τάγμα των Gargoyles να καταστρέψει.

Έτσι, ο Άνταμ, θα βρεθεί στη μέση ενός πολέμου, όπου θέλοντας και μη, θα κληθεί να πάρει θέση. Τότε θα συνειδητοποιήσει ότι η μοίρα της ανθρωπότητας θα κριθεί από τη δική του αποφασιστικότητα.

Στην απόλυτη σύγκρουση του καλού με το κακό, αυτός κρατάει το κλειδί της σωτηρίας.

Παίζουν: Άαρον Έκχαρτ, Μπιλ Νάι, Μιράντα Ότο, Ιβόν Στραχόβσκι, Τζέι Κόρτνεϊ.

*Star, Παρασκευή 03/12, στις 01:15

«Ώρα για Εκδίκιση» (2018) σκηνοθεσία Μάικλ Ρόμπινσον

Αστυνομική Μυστηρίου -15 χρόνια μετά τη δολοφονία του αρραβωνιαστικού της, η Χέιλι Ντιν συνεργάζεται με τον αδερφό του, τον ντετέκτιβ Ντάνυ Μόργκαν, τον ντετέκτιβ Φίντσερ και το φίλο της Κλέιντι από το κολλέγιο για να εξιχνιάσουν αυτήν την «παγωμένη» υπόθεση.

Όταν συνειδητοποιεί ότι ίσως αποτελούσε το βασικό στόχο και ένας άλλος που σχετίζεται με το φόνο αγνοείται, αρκετοί παλιοί συμφοιτητές κρίνονται ύποπτοι. Με την ελπίδα ότι θα λύσει και τα δύο μυστήρια, βγαίνουν στην επιφάνεια σκάνδαλα τα οποία είναι «σκεπασμένα» χρόνια.

Ακόμα και όταν βρίσκεται η ζωή της Χέιλι σε κίνδυνο, είναι αποφασισμένη να σταματήσει μόνο εάν αποδοθεί δικαιοσύνη.

Παίζουν: Κέλι Μάρτιν, Τσαντ Λόου.

*Mega, Παρασκευή 03/12, στις 02:10