Σε Φλώρινα, Ζαγόρι και Καρπενήσι τα πρώτα σποτ της καμπάνιας χειμερινού τουρισμού

Τι είπε ο υπουργός Τουρισμού για τις χριστουγεννιάτικες κρατήσεις αλλά και το νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού που έρχεται στη Βουλή

Για την καμπάνια του χειμερινού τουρισμού μίλησε ο υπουργός Τουρισμού, Β. Κικίλιας, νωρίτερα σήμερα το πρωί στο Open λέγοντας πως είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια καμπάνια.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε Φλώρινα, Ζαγόρι, Καρπενήσι, Δημητσάνα και άλλους πολλούς προορισμούς στην ύπαιθρό μας, γυρίζονται τα σποτ μας για την καμπάνια που θα κάνουμε για τον χειμερινό τουρισμό. Είναι η πρώτη φορά που το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ κάνουν τέτοια καμπάνια. Το αξίζουν όλοι οι χειμερινοί προορισμοί, όλες οι Περιφέρειες της χώρας»

Όσον αφορά τις χριστουγεννιάτικες κρατήσεις είπε: «Οι κρατήσεις για τα Χριστούγεννα πηγαίνουν καλά. Κάτι τέτοιο δεν είναι μόνο προς όφελος των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων. Θα κινηθεί και το εμπόριο στις περιοχές αυτές, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο κλάδος της μεταποίησης. Ο τουρισμός είναι βασικός μοχλός της οικονομίας και της ανάπτυξης της χώρας. Πρέπει να ευημερήσει η μέση ελληνική οικογένεια και για αυτό δουλεύουμε».