5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει πέντε ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Ο Βετεράνος» (2011) σε σκηνοθεσία Μάθιου Χοπ

Δράσης – Ο Ρόμπερτ Μίλερ, ένας αλεξιπτωτιστής στον πόλεμο του Αφγανιστάν, έχει πρόσφατα επιστρέψει στην πατρίδα του και εργάζεται σε μια αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Σύντομα όμως αναγκάζεται να αποκαλύψει μια συνωμοσία, που εμπλέκει τις μυστικές υπηρεσίες και ένα μεγάλο κύκλωμα εμπορίου ναρκωτικών, θέτοντας έτσι για άλλη μια φορά σε κίνδυνο τη ζωή του, αυτή τη φορά σε ένα νέο πεδίο μάχης.

Παίζουν: Τόμπι Κέμπελ, Μπράιαν Κοξ, Άντι Μπιέλσκι.

*Open, Τρίτη 07/12 στις 21:00

«G.I. Joe: Η Γέννηση της Κόμπρα» (2009) σκηνοθεσία Στίβεν Σόμερς 

 

Δράσης, Περιπέτεια, Φαντασίας – Εκεί όπου όλοι αποτυγχάνουν…..εκείνοι τα καταφέρνουν! Πρόκειται για την επίλεκτη, απόρρητη ομάδα κομάντος G.I.Joe που συγκεντρώνει τους καλύτερους από όλο τον κόσμο. Όταν η μυστηριώδης, διαβολική οργάνωση Cobra κλέβει ένα μυστικό όπλο υψηλής τεχνολογίας, η ομάδα των G.I.Joe πρέπει να ξεκινήσει έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο, προκειμένου να τους εμποδίσει να το χρησιμοποιήσουν και να οδηγήσουν τον κόσμο στο χάος.

Παίζουν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Κρίστοφερ Εκλεστον, Σιένα Μίλερ, Ρέιτσελ Νίκολς.

*Skai, Τρίτη 07/12 στις 21:00

«Το Παρίσι Μπορεί να Περιμένει» (2016) σκηνοθεσία Ελεανορ Κόπολα 

Κωμωδία – H Anne (Diane Lane) είναι σε ένα σταυροδρόμι. Παντρεμένη εδώ και χρόνια με έναν επιτυχημένο παραγωγό του Χόλιγουντ, αφοσιωμένο στην καριέρα του και αμελή σύζυγο (Alec Baldwin), βρίσκεται να κάνει ένα οδικό ταξίδι από τις Κάννες στο Παρίσι συνοδευόμενη από τον Γάλλο συνεργάτη του συζύγου της (Arnaud Viard).

Μια -υπό κανονικές συνθήκες επτάωρη- διαδρομή εξελίσσεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι ημερών, με ειδυλλιακά τοπία, υψηλή κουζίνα, εκλεκτά κρασιά, γέλιο και σοφία.

Παίζουν: Ντάιαν Λέιν, Αρνό Βιάρ, Αλεκ Μπόλντγουιν.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 07/12 στις 22:00

«The Hunger Games» (2012) σκηνοθεσία Γκάρι Ρος

Επιστημονικής φαντασίας – Σε ένα μελλοντικό δυστοπικό κόσμο, το ολοκληρωτικό έθνος Panem χωρίζεται σε 12 περιοχές και στο Καπιτώλιο. Κάθε χρόνο δύο νέοι εκπρόσωποι από κάθε περιοχή, επιλέγονται τυχαία για να συμμετάσχουν στους Αγώνες Πείνας και να πολεμήσουν μέχρι θανάτου ζωντανά στην τηλεόραση. Όταν η Πριμ, η 16χρονη αδελφή της Κάτνις, επιλέγεται ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας 12, η Κάτνις παίρνει εθελοντικά τη θέση της και βρίσκεται αντιμέτωπη με ισχυρούς αντιπάλους , που έχουν εκπαιδευτεί γι ?αυτό ολόκληρη τη ζωή τους.

Παίζουν: Στάνλεϊ Τούτσι, Τζος Χάτσερσον, Γούντι Χάρελσον, Τζένιφερ Λόρενς, Λίαμ Χέμσγουορθ, Ελίζαμπεθ Μπανκς.

*Alpha, Τρίτη 07/12 στις 22:30

«Ο Εισβολέας» (2019) σκηνοθεσία Ντιόν Τέιλορ

Τρόμου – Ένα ερωτευμένο νεαρό ζευγάρι αποφασίζει να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο του όνειρο, να αγοράσει ένα πολυτελές σπίτι στην Κοιλάδα Νάπα.

Ενώ όλα μεταξύ τους μοιάζουν υπέροχα και ξεκινούν να κάνουν σχέδια για το μέλλον, εμφανίζεται μπροστά τους ο Τζάρλι, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος μοιάζει να συνδέεται με έναν πολύ περίεργο τρόπο με την κατοικία αυτήν και δε φαίνεται να είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει το αγαπημένο του οίκημα.

Αυτό θα πυροδοτήσει σε σημείο τρέλας την ανησυχία του ζεύγους οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον παραλογισμό και το βίαιο ξέσπασμα του.

Παίζουν: Ντένις Κουέιντ, Μέγκαν Γκουντ, Μάικλ Ίλι, Τζόζεφ Σικόρα.

*Mega, Τρίτη 07/12 στις 23:20