14 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει δεκατέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Ο Ατρόμητος Joe» (2001) σκηνοθεσία Τζον Πασκουίν

Κωμωδία – Ο Τζο Σέφερ (Τιμ Άλεν) είναι πρόσφατα διαζευγμένος και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με μια μάλλον αδιάφορη εργασία, καθώς έχει την επιμέλεια της κόρης του. Όταν όμως σε έναν καβγά του με συνάδελφο για μια θέση στο πάρκιν δέχεται ένα ταπεινωτικό χτύπημα μπροστά στην κόρη του, ο Τζο αποφασίζει ότι ήρθε η στιγμή να… ανασυντάξει δυνάμεις και τη χαμένη του αυτοπεποίθηση για να δείξει σε όλους ποιος πραγματικά είναι! Κάτι που δε θα αργήσει να γίνει.

Παίζουν: Τιμ Άλλεν, Τζούλι Μπόουεν, Κέλι Λιντς, Τζιμ Μπελούσι, Χέιντεν Πανετιέρ.

*Open, Τετάρτη 29/12, στις 21:00

«Η Εποχή των Παγετώνων» (2002) σκηνοθεσία Κρις Γουέτζ, Κάρλος Σαλντάνα

Animation – Πριν 20.000 χρόνια η Γη αρχίζει να καλύπτεται από πάγους αφού έχει ξεκινήσει η Εποχή των Παγετώνων και παντού ελλοχεύουν κίνδυνοι για τους ανθρώπους, αλλά και για τα ζώα. Για να αποφύγουν το κρύο όλα τα πλάσματα μεταναστεύουν στις νότιες περιοχές.

Εκτός από ένα σκίουρο, ο Σκρατ που είναι εθισμένος στο μοναδικό βελανίδι που δεν έχει παγώσει, ένα Μαμούθ, ο Μάνι που θέλει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο, ένας βραδύπους ο Σιντ που απολαμβάνει τη ζωή κάνοντας … τίποτε και ένα οξύθυμο αιλουροειδές ο Ντιέγκο που τους πλησιάζει με δόλο για να τους φάει, αλλά τελικά γίνεται μέλος της ιδιόμορφης αυτής αγέλης…

Πως θα καταφέρουν τώρα να επιβιώσουν στο κρύο και παράλληλα να επιστρέψουν ένα μωρό ανθρώπων, με ασφάλεια στη φυλή του…θα το δούμε στην οθόνη!

Με τις φωνές των: Ντένις Λίρι, Τζον Λεγκιζάμο, Γκόραν Βίσντζικ, Τζακ Μπλακ, Ρέι Ρομάνο, Ντίτριχ Μπέιντερ, Τζέιν Κρακόβσκι, Πίτερ Άκερμαν, Τζος Χάμιλτον, Ντέννυ Ντίλλον,

*Star, Τετάρτη 29/12, στις 21:00

«Ο Υποκινητής» (2006) σκηνοθεσία Σπάικ Λι

Περιπέτεια – Ένα φαινομενικά ήρεμο πρωινό ένα φορτηγάκι με τέσσερις επιβάτες σταματά έξω από το κεντρικό υποκατάστημα μιας από τις μεγαλύτερες τράπεζες του Μανχάταν. Τα τέσσερα άτομα μπαίνουν στην τράπεζα και με αστραπιαίες κινήσεις θέτουν εκτός λειτουργίας το σύστημα παρακολούθησης και εκτός μάχης τους φύλακες.

Οι άτυχοι πελάτες και το προσωπικό οδηγούνται στο υπόγειο, όπου υποχρεώνονται να φορέσουν φόρμες ίδιες με εκείνες των ληστών.

Παράλληλα, συναγερμός σημαίνει στην αστυνομία, που στέλνει επί τόπου τον έμπειρο διαπραγματευτή Κιθ Φρέιζερ (Ντένζελ Ουάσινγκτον) και πολλές ακόμη δυνάμεις. Όπως είναι φυσικό, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της ληστείας δείχνει και ο πρόεδρος της τράπεζας, που αναθέτει στη μεσίτρια Μάντλιν Γουάιτ (Τζόντι Φόστερ) να φροντίσει για τη διασφάλιση των συμφερόντων του.

Τελικά πρόκειται για την τέλεια ληστεία τράπεζας ή κάποιος θέλει να παραπλανήσει κάποιον; Και ενώ οι ληστές παίζουν τη γάτα με το ποντίκι με τον Φρέιζερ, αλλάζοντας εκ περιτροπής ρόλους, η εμπλοκή της Μάντλιν, θα κάνει ακόμα πιο ασταθή την όλη κατάσταση, καθώς επεμβαίνει καταλυτικά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει σε κανέναν τα πραγματικά συμφέροντά της.

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κλάιβ Όουεν, Τζόντι Φόστερ, Κρίστοφερ Πάλμερ, Γουίλεμ Νταφόε.

*Ant1, Τετάρτη 29/12, στις 22:00

«Χριστουγεννιάτικος Μποναμάς» (2017) σκηνοθεσία Στίβεν Ρ. Μονρό

Δραματική Ρομαντική – Όταν μια νοσηλεύτρια δέχεται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από έναν ασθενή, ο γιος του την υποπτεύεται ή… την ερωτεύεται;

Η Γουίλα είναι πανευτυχής για τις μικρές χριστουγεννιάτικες διακοπές με τον γιο της, Σκάουτ.

Ταυτόχρονα η Μόλι και ο Φιν πιστεύουν ότι η Γουίλα εξαπάτησε τον πατέρα τους και γι’ αυτό την συμπεριέλαβε στη διαθήκη του.
Αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια, ο Φιν ακολουθεί τη Γουίλα στο Μπραμπλ Χάουζ για να της ζητήσει εξηγήσεις.

Φέτος τα Χριστούγεννα μια απροσδόκητη τροπή των γεγονότων θα τους κάνει να ερωτευτούν.
Όταν οι πραγματικές προθέσεις του Φιν αποκαλύπτονται, πρέπει να βρει τον τρόπο να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της.
Θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα και για τους δύο;

Παίζουν: Ότομ Ρίσερ, Ντέιβιντ Χέιντν-Τζόουνς, Λίαμ Χιούζ.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 29/12, στις 22:00

«Οι Γαμπροί της Ευτυχίας » (1962) σκηνοθεσία Σωκράτης Καψάσκης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Η ταινία επικεντρώνεται στα αδέλφια Ταρνιάτη (Βασίλης Αυλωνίτης & Γεωργία Βασιλειάδου), με τον Βαγγέλη να προσπαθεί να παντρέψει την Ευτυχία, η οποία αρνείται να ακολουθήσει τη μόδα της εποχής και να γίνει ποθητή, ώστε κι αυτός να μπορέσει να παντρευτεί, καθόσον είναι αρραβωνιασμένος οχτώ χρόνια με την Λίνα (Πόπη Λάζου).

Ο τελευταίος γαμπρός που ο Βαγγέλης δείχνει στην Ευτυχία είναι ο Κλεομένης (Νίκος Ρίζος), ο οποίος μετά από το ταξίδι τους στην Ύδρα ερωτεύεται την ανιψιά της οικογένειας τη Γιούλα (Έλσα Ρίζου).

Ωστόσο, την Ευτυχία, θέλει να την παντρευτεί κι ο Κούλης (Γιώργος Τσιτσόπουλος), ο οποίος νομίζει ότι κληρονομεί 120.000 λίρες.

Παίζουν: Γεωργία Βασιλειάδου, Νίκος Ρίζος, Βασίλης Αυλωνίτης, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Έλσα Ρίζου, Πόπη Λάζου.

*Mega, Τετάρτη 29/12, στις 22:30

«Maleficent» (2015) σκηνοθεσία Ρόμπερτ Στρόμπεργκ

Περιπέτεια Φαντασίας – Η Maleficent (Ατζελίνα Τζολί) και η βαφτιστήρα της Αυγή (Ελ Φάνιγκ) θέλουν να λύσουν τον περίπλοκο και μυστηριώδη οικογενειακό δεσμό που τις ενώνει, όσο ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους από τους επικείμενους γάμους της Αυγής, τους απροσδόκητους εχθρούς και τις καινούργιες σκοτεινές δυνάμεις που εμφανίζονται στο Βασίλειο.

Η κατακερματισμένη σχέση τους, που σέρνεται ανάμεσα στην εκδίκηση και την άδολη αγάπη δείχνει να ανθίζει, όσο η έχθρα ανάμεσα στους ανθρώπους και στις νεράιδες επιβιώνει.

Ο επικείμενος γάμος της Αυγής με τον πρίγκιπα Φίλιππο είναι αιτία για γιορτή για το Βασίλειο των Ουλστεντ και των γειτόνων Μουρς, αφού ο γάμος θα φέρει κοντά τους δύο κόσμους. Ωστόσο η μητέρα του Φίλιπ, η βασίλισσα Ινγκριθ (Μισέλ Φάιφερ) δεν συμφωνεί με τον γάμο και παρά την ευγενική της συμπεριφορά, τα σχέδια της είναι πολύ σκοτεινά και επικίνδυνα, ειδικά για την Μαλεφισεντ.

Όταν ένας καινούργιος επισκέπτης θα συστήσει έναν παντοδύναμο νέο εχθρό που δεν υπολόγιζαν, η Maleficent και η Aurora θα χωριστούν, συμμετέχοντας σε έναν Μεγάλο Πόλεμο, που θα δοκιμάσει την αφοσίωση τους και θα τις κάνει να αναρωτηθούν αν είναι στ’ αλήθεια οικογένεια.

Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Σάρλτο Κόπλεϊ, Ελ Φάνινγκ, Σαμ Ράιλι, Ιμέλντα Στόντον, Τζούνο Τεμπλ, Λέσλι Μάνβιλ.

*Alpha, Τετάρτη 29/12, στις 22:30

«Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» (2012) σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν

Περιπέτεια Φαντασίας – Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε, που ο Μπάτμαν εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Ξαφνικά, στη συνείδηση του κόσμου θεωρήθηκε από ήρωας, φυγάς. Έχοντας κατηγορηθεί για το θάνατο του εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, ο Σκοτεινός Ιππότης θυσίασε τα πάντα για  αυτό, που ο ίδιος και ο επίτροπος Γκόρντον, ήλπιζαν ότι ήταν καλύτερο για το κοινό καλό.

Για ένα διάστημα η εγκληματική δραστηριότητα μειώθηκε δραστικά στην Γκόθαμ Σίτι, και πολλοί πίστεψαν ότι αυτό οφειλόταν στο Νόμο, που είχε εισάγει ο Ντεντ. Όμως, όλα θα αλλάξουν με την άφιξη μιας παμπόνηρης διαρρήκτη, η οποία διαθέτει μυστηριώδη ατζέντα. Πολύ πιο επικίνδυνη όμως, είναι η εμφάνιση του Μπέιν, ενός τρομοκράτη, του οποίου τα αδίστακτα σχέδια για την Γκόθαμ Σίτι ωθούν τον Μπρους να βγει από την αυτοεξορία του. Αλλά ακόμα και όταν φορέσει και πάλι τη στολή του, ο Μπάτμαν ίσως να μην καταφέρει να τον σταματήσει.

Παίζουν: Μαριόν Κοτιγιάρ, Μάικλ Κέιν, Κρίστιαν Μπέιλ, Τομ Χάρντι, Γκάρι Όλντμαν, Μόργκαν Φρίμαν, Μάθιου Μοντίν, Αν Χάθαγουεϊ, Τζόσεφ Γκόρντον Λεβίτ.

*Star, Τετάρτη 29/12, στις 22:50

«Διασταυρούμενα πυρά» (2012) σκηνοθεσία Τζέσι Τερέρο

Δραματική Δράσης – Ο Τζόνας Μαλντοναντο, γιος ενός δολοφονημένου αξιωματικού του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, κατατάσσεται στο Σώμα μαζί με τους δύο καλούς του φίλους.

Μετά την εκπαίδευση του, βρίσκεται υπό την προστασία του πρώην συνεργάτη του πατέρα του, Βικ Σαρκόνε. Ο Σαρκόνε διευθύνει μια ομάδα σκληροτράχηλων διεφθαρμένων αστυνομικών που επιχειρούν μέσα στους δρόμους.

Κατά τη διάρκεια της “θητείας” του στην ομάδα εργασίας του Σαρκόνε, μαθαίνει από τον εισαγγελέα ότι ο προστάτης του δολοφόνησε τον πατέρα του. Ο λόγος που τον δολοφόνησαν ήταν γιατί θα κατέθετε στοιχεία για διεφθαρμένους αστυνομικούς και ειδικά τον Σαρκόνε. Αποφασίζει τότε να εκδικηθεί και για να το καταφέρει συνεργάζεται με το αφεντικό της Μαφίας Γκαμπριέλ Μπαεζ, μπαίνοντας έτσι για τα καλά στο βρώμικο κύκλωμα.

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Φόρεστ Ουίτακερ, Κέρτις Τζάκσον ( 50 Cent).

*Open, Τετάρτη 29/12, στις 23:00

«Ένα Ταίρι για τα Χριστούγεννα» (2019) σκηνοθεσία Τζέικ Χέλγκρεν

Δραματική Ρομαντική – Η Κόρι Κόφιλ, τιμώντας τη μνήμη του πατέρα της, διοργανώνει κάθε χρόνο την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της μικρής τους πόλης.
Αλλά το πολυάσχολο πρόγραμμά της στο κέντρο τεχνών και στην οικογενειακή επιχείρηση με αντίκες που διατηρεί με τη μητέρα της, δεν της αφήνουν χρόνο να σκεφτεί τις δικές της επιθυμίες.

Στο μεταξύ, ο γοητευτικός Ράιντερ Ντόνελι – που μόλις επιλέχθηκε από τον Τύπο ως ο πιο περιζήτητος εργένης για τα Χριστούγεννα – θέλοντας να ξεφύγει από την πόλη και από κάθε ανεπιθύμητη προσοχή, επισκέπτεται τη μικρή χιονισμένη πόλη για ένα σαββατοκύριακο.
Εκεί συναντά την Κόρι, αναζητώντας ένα παλιό χριστουγεννιάτικο ρολόι στο κατάστημα της οικογένειάς της.

Ο Ράιντερ γοητεύεται από την Κόρι με την πρώτη ματιά και ένα ειδύλλιο αναπτύσσεται μεταξύ τους. Αλλά πεπεισμένος ότι η σχέση από απόσταση δεν θα λειτουργήσει ποτέ, επιστρέφει σπίτι του.

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Κόρι αποφασίζει να ακολουθήσει την καρδιά της και να τον επισκεφτεί.

Παίζουν: Άσλεϊ Νιούμπρο, Κάιλ Ντιν Μάσεϊ, Λίντσεϊ Γκόρτ, Τζον Ντελούκα.

*ΕΡΤ1, Τετάρτη 29/12, στις 00:15

«Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού» (2010) σκηνοθεσία  Στράτος Μαρκίδης

Δραματική – Ελληνική Ταινία – Η Αλεξάνδρα και ο Μάνος, δύο άγνωστα μεταξύ τους παιδιά, νιώθουν ερωτική αναστάτωση με τις πρώτες ματιές που ανταλλάσσουν. Η επαφή τους διακόπτεται απότομα από τον αδελφό της Αλεξάνδρας, τον Στέφανο, που την παίρνει και φεύγουν. Η Αλεξάνδρα και ο Μάνος ξαναβρίσκονται συμπτωματικά στο Λονδίνο όπου σπουδάζουν σε διαφορετικές σχολές και έτσι αρχίζουν να βλέπονται κρυφά, αφού ο Κωνσταντίνος Αδαμάκης, ο πατέρας της Αλεξάνδρας, την έχει τάξει στον γιό του συνεταίρου του στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Ο Κωνσταντίνος έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν, όταν μαθαίνει από τον Στέφανο ότι ο Μάνος δεν είναι άλλος από τον γιό του Άγγελου Παπαδάκη, του μεγαλύτερου εχθρού του, που τον είχε τραυματίσει σοβαρά στο πόδι αφήνοντας του μόνιμη βλάβη, πυροδοτώντας μια βεντέτα που μεταμόρφωσε δύο παιδικούς φίλους σε αιώνιους εχθρούς.

Παίζουν: Κατερίνα Γερονικολού, Κώστας Λούκας, Ιωσήφ Μαρινάκης, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκης, Τζένη Μπότση, Πατρίτσια Περιστέρη, Μπέτυ Λιβανού, Γιάννης Βόγλης, Εύα Λάσκαρη.

*Mega, Τετάρτη 29/12, στις 00:20

«Ο Άγγλος Ασθενής» (1996) σκηνοθεσία Άντονι Μιγκέλα

Δραματική, Πολεμική, Ρομαντική – Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, σε ένα νοσοκομείο στην Ιταλία, μια νοσοκόμα, η Χάνα (Ζυλιέτ Μπινός) φροντίζει έναν ασθενή ο οποίος έχει εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα, ως αποτέλεσμα της πτώσης του αεροσκάφους του.

Ο κόμης Λάζλο ντε Αλμασί (Ρείφ Φαινς), είναι Ούγγρος χαρτογραφος ο οποίος είναι απεσταλμένος της Βρετανικής Γεωγραφικής Εταιρείας για να χαρτογραφήσει την έρημο Σαχάρα, λίγο πριν ξεσπάσει ο Β΄Παγκόσμιος Πόλεμος. Μέσα από σκόρπιες αναμνήσεις που εξιστορεί στη νοσοκόμα του, συνθέτει το παζλ της ζωής του..

Παίζουν: Ρέιφ Φάινς, Ζιλιέτ Μπινός, Κρίστιν Σκοτ Τόμας, Γουίλεμ Νταφόε.

*SKAI, Τετάρτη 29/12, στις 00:30

«Ο Μπάτσος του Mall» (2009) σκηνοθεσία Στιβ Καρ

Κωμωδία – Ο Πολ Μπλαρτ έχει ένα μεγάλο όνειρο: να γίνει αστυνομικός. Προς στιγμήν αρκείται στο να φυλάει το μεγάλο εμπορικό κέντρο της πόλης. Ο ίδιος παίρνει πολύ σοβαρά τη δουλειά του, αλλά όχι και οι υπόλοιποι. Τα πράγματα όμως θα αλλάξουν σύντομα, όταν μια ομάδα νεαρών καταλαμβάνει το εμπορικό και κρατά όμηρους τους πελάτες του. Ο Πολ αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, καθώς καταλαβαίνει πως ήρθε η μεγάλη στιγμή να γίνει πραγματικός μπάτσος και γιατί όχι ήρωας!

Παίζουν: Τζέιμα Μέις, Σίρλεϊ Νάιτ, Κιρ Ο’ Ντόνελ, Ρέινι Ροντρίγκεζ, Κέβιν Τζέιμς.

*Ant1, Τετάρτη 29/12, στις 00:45

«A Star for Chrstmas» (2012) σκηνοθεσία Μίχαελ Φάιφερ

Δραματική Κομεντί Ρομαντική – Η ζωή της Κάσι είναι σε μία χαοτική κατάσταση.
Χώρισε πρόσφατα με τον Τζάρεντ, ο αδερφός της, ο Ζακ έχει κάνει κατάληψη στο διαμέρισμά της και χρησιμοποιεί την μπανιέρα της σαν ντουλάπα για τα ρούχα του και, σύντομα το αρτοποιείο της θα “πάρει φωτιά” από τις παραγγελίες της εορταστικής περιόδου.

Και δεν βοηθά καθόλου το γεγονός ότι η φίλη και συνεργάτης της δεν μπορεί να την βοηθήσει με την τρέλα των διακοπών, αφού θα λείπει αυτό το διάστημα σε ένα πνευματικό καταφύγιο, ενώ παράλληλα ήρθε μία τεράστια παραγγελία από τον Νολαν Ντένβερ.
Ο διάσημος σκηνοθέτης βρίσκεται κρυφά στην μικρή τους κωμόπολη για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Μεταξύ όλων αυτών εμφανίζεται ο Άλεξ Γκρέι. Πανέμορφος σαν ηθοποιός, αμέσως γοητεύει την Κάσι και έρχονται κοντά ενώ παράλληλα τη βοηθά με τη δουλειά στο αρτοποιείο.
Εκείνο που δεν ξέρει η Κάσι είναι ότι ο Άλεξ είναι όντως ηθοποιός και είναι ο πρωταγωνιστής στην ταινία που γυρίζεται στην περιοχή τους.

Όταν το ανακαλύπτει γίνεται έξαλλη για το ψέμα και το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με την εμφάνιση της πρώην του Άλεξ, τη γνωστή σελέμπριτι, Σκάιλαρ η οποία συμμετέχει στην ταινία.
Άραγε θα μπορέσει η Κάσι να ξεπεράσει τον θυμό της, να συγχωρήσει τον Άλεξ, να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της δουλειάς της και να τακτοποιήσει τα αισθήματά της πριν τα γυρίσματα της ταινίας τελειώσουν και, ο Άλεξ εξαφανιστεί για πάντα;

Παίζουν: Μπριάνα Εβιγκαν, Κόρεϊ Σεβιέ, Μπρουκ Μπερνς, Τράβις Βαν Γουινκλ.

*Μακεδονία, Τετάρτη 29/12, στις 01:00

«Ad Astra» (2019) σκηνοθεσία Τζέιμς Γκρέι

Περιπέτεια – Ο Ρόι (Μπραντ Πιτ), είναι ένας αστροναύτης που εργάζεται στην μεγαλύτερη κεραία που έχει κατασκευαστεί ποτέ, προορισμένη να αποκαλύψει τα σημάδια της εξωγήινης ζωής που πρέπει να υπάρχει εκεί έξω.

Όταν όμως ένα ατύχημα σχεδόν του κοστίζει τη ζωή, ο Ρόι στρατολογείται με έναν ακόμα πιο σημαντικό στόχο: να ανακαλύψει τι τελικά συνέβη στην τελευταία αποστολή που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ψάχνοντας σημάδια εξωγήινης ζωής και να βρει την αιτία των όλο και πιο συχνών παγκόσμιων ηλεκτρικών εκκενώσεων που προέρχονται από τα βάθη του διαστήματος και θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την επιβίωση του πλανήτη.

Η αποστολή αυτή φέρνει ιδιαίτερο προσωπικό βάρος για τον Ρόι, καθώς ο πατέρας του (Τόμι Λι Τζόοουνς) ήταν ο επικεφαλής της ομάδας που έπαψε να στέλνει ξαφνικά πληροφορίες ύστερα από άγνωστα αλλά μάλλον ανησυχητικά γεγονότα.

Η απώλεια της πατρικής φιγούρας αλλά και το φορτίο της υστεροφημίας της, είναι κάτι που μόνιμα βασανίζει τον Ρόι, ο οποίος παραμένει αποκομμένος από κάθε αγαπημένο του άνθρωπο αδυνατώντας ή απλά αποφεύγοντας συνειδητά να δημιουργήσει στενούς συναισθηματικούς δεσμούς.

Για τον Ρόι, το διάστημα υπάρχει ήδη μέσα του και το ταξίδι «προς τα άστρα» είναι απλά η λογική συνέχεια μιας απόλυτα προσωπικής διαδρομής.

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Τόμι Λι Τζόουνς, Ρουθ Νέγκα, Ντόναλντ Σάδερλαντ.

*Open, Τετάρτη 29/12, στις 01:45