5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει πέντε ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Transporter 3» (2008) σκηνοθεσία Ολιβιέ Μεγκατόν

Δράσης – Ο Φρανκ Μάρτιν επιστρέφει με τη σίγουρα πιο δύσκολη «μεταφορά» που έχει αναλάβει μέχρι τώρα. Φορώντας στο χέρι του έναν εκρηκτικό μηχανισμό που δεν του επιτρέπει ν’ απομακρυνθεί από το αυτοκίνητο του κι έχοντας δίπλα του ένα εκρηκτικά «σέξι» πακέτο, η αποστολή του σίγουρα δεν θα είναι καθόλου βατή.

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Ρόμπερτ Νέπερ, Νατάλια Ρουντάκοβα, Φρανσουά Μπερλεάν, Ζεροέν Κραμπε.

*Open, Δευτέρα 17/01 στις 21:00

«Μπέιμπι Μπουμ» (1987) σκηνοθεσία Τσαρλς Σάιερ

Δραματική Κομεντί Ρομαντική – Η Τζ. Σ. Γουάιατ (Ντάιαν Κίτον) είναι μια δυναμική και πολυάσχολη επιχειρηματίας, γνωστή κι ως η «λαίδη τίγρης».
Όταν μαθαίνει για μια κληρονομιά από συγγενή της από άλλη χώρα, υποπτεύεται για χρήματα.
Αντ’ αυτού, φορτώνεται ένα μωρό κοριτσάκι, το οποίο δέχεται με το ζόρι, από μια περίσταση.

Η Τζ. Σ. έχει τώρα στα χέρια της ένα ενοχλητικό πλασματάκι, που δεν ξέρει τι να το κάνει.
Ούτε ο φίλος της συμφωνεί και την εγκαταλείπει.
Κι ενώ κάνει προσπάθεια να το δώσει για υιοθεσία, αντιλαμβάνεται ότι η μικρούλα έχει ήδη δεθεί με αυτήν.

Παίζουν: Ντάιαν Κίτον, Σαμ Σέπαρντ, Χάρολντ Ράμις, Σαμ Γουάναμέικερ.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 17/01 στις 22:00

«Θoρ» (2011) σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα

Δράσης Περιπέτεια Φαντασίας – Ο δυνατός Βίκιγκ μα αλλαζόνας θεός Θωρ (Κρις Χεμγουόρθ) εξορίζεται από το βασίλειο του Αζγκαρντ αφού παράκουσε τον πατέρα του Οντιν (Άντονι Χόπκινς), για να ζήσει χωρίς μνήμη και χωρίς τις δυνάμεις του ανάμεσα στους ανθρώπους.
Ο Θορ, ο βροντερός Βίκινγκ χωρίς το ογκώδες σφυρί του γνωρίζεται με μια όμορφη επιστήμονα Τζέιν Φόστερ (Νάταλι Πόρτμαν), την οποία και ερωτεύεται παράφορα, ενώ παράλληλα, μαθαίνει να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για το καλό των θνητών.

Πλησιάζει όμως η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους πλέον επικίνδυνους εχθρούς που επιστρατεύουν τις σκοτεινές δυνάμεις του Όζγκαρ για να κυριαρχήσουν στη Γη και όχι μόνο.

Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Τομ Χίντλστον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Άντονι Χόπκινς, Ίντρις Έλμπα, Κολμ Φιόρι, Ρέι Στίβενσον, Κατ Ντένινγκς, Ρενέ Ρούσο.

*Alpha, Δευτέρα 17/01 στις 22:30

«Συνωμοσία» (2017) σκηνοθεσία Μάικλ Απτεντ

Αστυνομική Δράσης Περιπέτεια – Η Άλις (Νούμι Ραπας) πρώην ανακρίτρια της CIA τώρα ζει μια φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν απέτυχε να ανακρίνει έναν κρατούμενο με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους σε μία τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι.

Μία τραγωδία που κουβαλάει σαν βάρος στη συνείδησή της.

Όταν η CIA στραφεί σε εκείνη ξανά είναι γιατί θέλουν η Άλις να αναλάβει την ανάκριση ενός μεσάζοντα που έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα με βιολογικά όπλα.

Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα στη διάρκεια μίας αγωνιώδους ανάκρισης, θα την κάνει να καταλάβει ότι αυτοί που την προσέγγισαν δεν έχουν καμία σχέση με την Υπηρεσία και τώρα θα πρέπει με κίνδυνο την ζωή της να το σκάσει από τους συνωμότες και να αποτρέψει μια φονική βιολογική επίθεση στην πόλη.

Παίζουν: Νούμι Ραπάς, Ορλάντο Μπλουμ, Τόνι Κολέτ, Τζον Μάλκοβιτς.

*Star, Δευτέρα 17/01 στις 23:50

«Μυστικός Πράκτορας Σαρπ: Επιχείρηση Μαζορέτες» (2005) σκηνοθεσία Στέφεν Χέρεκ

Αστυνομική Κωμωδία – Σε αυτή την ξεκαρδιστική περιπέτεια, ο Ρόλαντ Σαρπ, τεξανός σερίφης, αναλαμβάνει την καινούρια του αποστολή: να προστατέψει τον μάρτυρα δολοφονίας του ανθρώπου-κλειδί στην υπόθεση καταδίωξης ενός από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών. Και ο μάρτυρας δεν είναι ένας, αλλά πολλοί ή μάλλον πολλές… Για την ακρίβεια είναι ένα ολόκληρο γκρουπ από μαζορέτες! Και το μόνο που θέλουν να κάνουν αυτές οι πέντε πονηρές και καλλίγραμμες κοπέλες είναι να διασκεδάσουν! Ο Σαρπ πρέπει τώρα να δουλέψει μυστικά και να παραστήσει τον προπονητή τους, ώστε να μπορέσει να κρατήσει υπό έλεγχο τις ανεξέλεγκτες μαζορέτες, κάτι που αποδεικνύεται να είναι η πιο δύσκολη αποστολή της τριαντάχρονης καριέρας του!

Παίζουν: Αν ‘Αρτσερ, Τόμι Λι Τζόουνς, Μόνικα Κίνα, Πόλα Γκάρσες.

*Mega, Δευτέρα 17/01 στις 01:40