Με ελαφρά τραύματα νοσηλεύεται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης ο πατέρας του δράστη
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στη γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, στην πόλη της Κοζάνης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, άντρας, κρατώντας μαχαίρι, τραυμάτισε τον πατέρα του, ενώ απειλούσε τη μητέρα του.
Απειλούσε, ακόμη, και ότι θα αυτοκτονήσει.
Άμεση ήταν η επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία κατάφερε να αφοπλίσει τον δράστη, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Ο πατέρας του έχει μεταφερθεί, με ελαφρά τραύματα, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Δείτε το video:


![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-218x150.jpg)






![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)







![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

