Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη με Συλλόγους-Σωματεία της Π.Ε. Καστοριάς

Την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη επισκέφθηκαν την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022, μέλη του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς (ΕΠΣ), της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και του Συλλόγου Τυφλών Π.Ε. Καστοριάς.

Σκοπός των διαδοχικών συναντήσεων,  που έγιναν στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη, ήταν να γνωριστούν από κοντά με την κα. Κοζατσάνη και να της θέσουν διάφορα θέματα που τους απασχολούν, ζητώντας την στήριξη της περιφερειακής αρχής στον  προγραμματισμό των δράσεών τους.

H Αντιπεριφερειάρχης άκουσε τα αιτήματα που της τέθηκαν και εξέφρασε την πρόθεση της  να συμβάλλει θετικά σε αυτά, πάντοτε στο πλαίσιο του εφικτού.

ΕΠΣ Καστοριάς

Η Αντιπεριφερειάρχης κατά τη διάρκεια της συνάντησης με μέλη της Ε.Π.Σ Καστοριάς

Πρόεδρος ΕΠΣ Καστοριάς

Η Αντιπεριφερειάρχης με τον Πρόεδρο της  ΕΠΣ  Καστοριάς  Δημήτρη Τριανταφύλλου Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς  Η Αντιπεριφερειάρχης με μέλη του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος ΚαστοριάςΣύλλογος τυφλών Καστοριάς

Η Αντιπεριφερειάρχης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Τυφλών Π. Ε. Καστοριάς, Ειρήνη Χρηστάκη.

Σύνδεσμος Φιλλολόγων Καστοριάς

Η Αντιπεριφερειάρχης, με την Πρόεδρο και τη Γενική Γραμματέα του Συνδέσμου Φιλολόγων Καστοριάς, Αγγελική Μπαλτατζή και Στέλλα Μπίλιου, όπου παραδόθηκε υλικό που προμηθεύτηκε η Π.Ε. Καστοριάς για τον 8ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας μαθητών/τριών Γ΄ Γυμνασίου, που προγραμματίζεται  να διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς.