Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620” έκοψε την Βασιλόπιτα

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 15:00 στην πλατεία Ντολτσό, σε μια λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Καστοριάς ”620”. Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ αφού ευχαρίστησαν τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους της ποδηλασίας που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ευχήθηκαν σε όλους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, χαρά και ευτυχία, αλλά και πιο ευνοϊκή από τις προηγούμενες.

Για άλλη μια φορά η βασιλόπιτα ήταν χορηγία από το αρτοποιείο ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.Β.Ε που μας στηρίζει σε κάθε δράση μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Χρόνια πολλά, λοιπόν, σε όλους με πολύ ποδήλατο και όμορφες, ασφαλείς ποδηλατοβόλτες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κάνοντας απολογισμό για την χρονιά που πέρασε αναφέρθηκε στα όσα πραγματοποίησε το νέο ΔΣ το 2021 αλλά και στους επόμενους στόχους.

Μεγάλος στόχος και πρόκληση για τον σύλλογο είναι να παραμείνουν τα παιδιά κοντά στο ποδήλατο και τον αθλητισμό, είναι τρόπος ζωής, τρόπος να αλλάξει η κοινωνία.

Το ποδήλατο μπορεί και πρέπει να είναι πρωταγωνιστής.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη.

May be an image of 4 people, people standing and outdoorsMay be an image of ‎food and ‎text that says '‎ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Printing ۔ Social edia 099‎'‎‎May be an image of 3 people, people standing, bicycle and outdoorsMay be an image of 4 people, people standing and outdoorsMay be an image of 4 people, people standing and outdoorsMay be an image of 6 people, people standing, bicycle and outdoors