4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Τα χελωνονιντζάκια» (2014) σκηνοθεσία Τζοναθαν Λίμπεσμαν

Περιπέτεια – Μια δυναμική ρεπόρτερ και τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες εξπέρ των πολεμικών τεχνών συμμαχούν για να σώσουν τη Νέα Υόρκη από έναν σατανικό επιχειρηματία κι έναν Ανατολίτη αρχι-γκάνγκστερ.

Παίζουν: Μέγκαν Φοξ, Γουίλιαμ Φίκτνερ, Γουίλ Άρνετ.

*Open, Τετάρτη 09/03, στις 21:00

«Η Πέτρα της Υπομονής» (2012) σκηνοθεσία Ατίκ Ραχίμι 

Δράμα, Πολεμική – Η ιστορία, διαδραματίζεται σε μια μουσουλμανική χώρα σε πόλεμο.
Σύμφωνα με την περσική μυθολογία, υπάρχει μια μαγική πέτρα που τη βάζεις μπροστά σου και της λες όλα σου τα βάσανα, τους πόνους, όλα σου τα μυστικά. Μέχρι που μια μέρα η πέτρα σκάει, εκρήγνυται. Κι εκείνη ακριβώς τη μέρα λυτρώνεσαι.

Μια νεαρή γυναίκα φροντίζει τον άντρα της που βρίσκεται σε κώμα αφού δέχτηκε μία σφαίρα στο λαιμό σε ανταλλαγή πυρών και εγκαταλείφθηκε από τους Τζιχαντιστές συντρόφους του.

Έρχεται όμως η στιγμή που αποφασίζει να αρχίσει να μιλά στον άντρα της, για τη σχέση τους, τα όνειρά της, τη ζωή της, τα θέλω της, για τον πόλεμο, τη βία, τη θρησκεία, τον φόβο, τον έρωτα. Και κρύβει μέσα της, αλήθειες γυναικών από κάθε γωνιά της γης.

Όταν αποφασίζει να του φανερώσει τα πιο μεγάλα μυστικά της, ο άντρας της, γίνεται γι’ αυτήν η πέτρα της υπομονής.

Παίζουν:  Γκολσιφτέ Φαραχανί, Χαμίντ Ντζαβαντάν, Μασί Μροουάτ.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 09/03, στις 22:15

«Master and Commander: Στα Πέρατα του Κόσμου» (2003) σκηνοθεσία Πίτερ Γουίαρ

Περιπέτεια – Κατά τη διάρκεια των Ναπολεόντειων Πολέμων, ένας σκληρός καπετάνιος του Βρετανικού Ναυτικού ωθεί το πλήρωμά του στα όριά του όταν το πλοίο του ξαφνικά γίνεται στόχος επίθεσης. Θα ξεκινήσει, έτσι, μια δύσκολη αποστολή καταδίωξης του απειλητικού εχθρού σε επικίνδυνα νερά γύρω από τη Νότια Αμερική.

Παίζουν: Ράσελ Κρόου, Πολ Μπέτανι, Μπίλυ Μπόιντ, Τζέιμς Ντ’ Άρσι.

*Alpha, Τετάρτη 09/03, στις 22:40

«Atomic Blonde» (2017) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιτς

Περιπέτεια – Η Λορέιν είναι μία αδίστακτη, τολμηρή και σέξι πράκτορας της MI6, που φθάνει στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, με μία μυστική αποστολή: να εξιχνιάσει τον φόνο ενός συναδέλφου της, με τον οποίο τη συνδέει ένα ερωτικό παρελθόν, και να εντοπίσει μία χαμένη λίστα διπλών πρακτόρων. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα «ταλέντα» της για να παραμείνει ζωντανή και να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Με τη βοήθεια ενός αστυνομικού, θα γίνει μέρος ενός επικίνδυνου παιχνιδιού κατασκόπων.

Παίζουν: Σαρλίζ Θερόν, Τζέιμς ΜακΑβόι, Τζον Γκούντμαν, Έντι Μάρσαν, Τόμπι Τζόουνς, Σοφία Μπουτέλα, Τιλ Σουεγκερ.

*Star, Τετάρτη 09/03, στις 00:15