7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Άραξε στον καναπέ σου και απόλαυσε μία από τις παρακάτω ταινίες από τον κινηματογράφο του σαλονιού σου.

«Ο Καλόσαυρος» (2015) σκηνοθεσία Πίτερ Σον

Animation – Σε ένα κόσμο όπου οι δεινόσαυροι δεν έχουν αφανιστεί από τη φυσική καταστροφή, ο νεαρός Απατόσαυρος με το όνομα Άρλο ζει με την οικογένειά του φροντίζοντας τη φάρμα τους. Η ζωή του δυσκολεύει απότομα όταν χάσει ξαφνικά τον πατέρα του. Σύντομα, ωστόσο, θα γνωρίσει τον Σπόρο, ένα μικρό αγόρι των σπηλαίων και θα αναπτύξουν μια δυνατή φιλία. Μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μεγάλη περιπέτεια, όπου ο Άρλο θα πρέπει επειγόντως να μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του, αν θέλει να βρει τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι του, αλλά και την πραγματική του αξία…

Φωνές μεταγλώττισης: Δημήτρης Σταρόβας, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιάννης Στεφόπουλος, Σοφία Παναηλίδου, Γιώργος Ματαράγκας, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Μαρία Πλακίδη, Άντρια Ράπτη, Βαϊτσα Πιερράκου, Νίκος Κατσάτσος, Σωτήρης Πιερράκος, Ντένης Μακρής, Χρήστος Αμβράζης, Αργύρης Κανδύλης, Γιάννης Κατσαρός (Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Ρέιμοντ Ότσοα, Τζακ Μπράιτ, Σαμ Έλλιοτ, Άννα Πάκουιν, Στιβ Τσαν, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ).

*Star, Σάββατο 12/03, στις 21:00

«ΤΗΕ Α-ΤΕΑΜ» (2010) σκηνοθεσία Τζο Κάρναχαν

Περιπέτεια Αμερικανική – Η ταινία ακολουθεί τα συναρπαστικά και τολμηρά κατορθώματα μιας δραστήριας ομάδας πρώην στρατιωτών των Ειδικών Δυνάμεων, που κατηγορούνται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν. Χρησιμοποιούν λοιπόν τα μοναδικά τους ταλέντα και προσπαθούν να καθαρίσουν το όνομά τους και να βρουν τον αληθινό ένοχο. Ο Λίαμ Νίσον είναι ο Χάνιμπαλ Σμιθ, που σχεδιάζει παράτολμες αποστολές που απαιτούν σωστό timing, ασυνήθιστες δεξιότητες και μια ομάδα ικανότατων στρατιωτών.

Παίζουν: Λίαμ Νίσον Μπράντλεϊ Κούπερ Πάτρικ Γουίλσον Τζέσικα Μπίελ.

*Open, Σάββατο 12/03, στις 21:15

«Η Γυναίκα με τα Μαύρα» (2012) σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάτκινς

Δραματική Τρόμου Φαντασίας – Ο νεαρός δικηγόρος Άρθουρ Κιπς αναγκάζεται να αφήσει τον τρίχρονο γιο του στο Λονδίνο, για να ταξιδέψει στο απομακρυσμένο χωριό Κράιθιν Γκίφορντ και να τακτοποιήσει τις κληρονομικές εκκρεμότητες του Οίκου Ιλ Μαρς.

Όταν όμως φτάνει στο ανατριχιαστικό παλιό αρχοντικό, ανακαλύπτει σταδιακά μια σειρά από σκοτεινά μυστικά που στοιχειώνουν το παρελθόν της περιοχής. Και η ανησυχία του Άρθουρ μεγαλώνει όταν μια μυστηριώδης γυναικεία φιγούρα ντυμένη στα μαύρα αρχίζει να εμφανίζεται μπροστά του, επιβεβαιώνοντας τους φόβους και τις προλήψεις των χωρικών..

Παίζουν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Κιάραν Χιντς, Τζάνετ ΜακΤίρ, Λιζ Γουάιτ.

*ΕΡΤ3, Σάββατο 12/03, στις 22:00

«Μη Σπρώχνεις, Έρχομαι» (2010) σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς

Κωμωδία – Ένας καθωσπρέπει αρχιτέκτονας ετοιμάζεται να μεταβεί αεροπορικώς από την Ατλάντα στο Λος Άντζελες για τη γέννηση του παιδιού του. Μια σειρά συμπτώσεων, όμως, θα τον αναγκάσει να συνταξιδέψει οδικώς με έναν ενοχλητικό επίδοξο ηθοποιό και τον σκύλο του.

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ Ζακ Γαλιφιανάκης Μισέλ Μόναγκαν Τζέιμι Φοξ

*Star, Σάββατο 12/03, στις 22:50

«Πεθαίνω στα γέλια» (2009) σκηνοθεσία Τζαντ Άπαταου

Δραματική Κωμωδία – Ο Τζώρτζ είναι ένας πολύ επιτυχημένος stand-up κωμικός πλην όμως εγωίσταρος, που μαθαίνει ότι πάσχει από μία ανίατη σοβαρή ασθένεια και του μένει λιγότερο από ένας χρόνος ζωής. Μια μέρα, θα γνωρίσει έναν ανερχόμενο κωμικό (Σεθ Ρόγκεν) και θα τον προσλάβει για βοηθό του, ενώ σύντομα μια δυνατή φιλία θα αναπτυχθεί μεταξύ τους.

Παίζουν: Άνταμ Σάντλερ, Λέσλι Μαν, Σεθ Ρόγκεν, Τζόνα Χιλ.

*Μακεδονία, Σάββατο 12/03, στις 23:00

«Μαμάδες με κακή διαγωγή» (2016) σκηνοθεσία Τζον Λούκας, Σκοτ Μουρ 

Κωμωδία – Έχοντας φτάσει στα όριά της προσπαθώντας να διατηρήσει τα πάντα στην εντέλεια, μια εξαντλημένη μητέρα ενώνει τις δυνάμεις της με δύο άλλες στρεσαρισμένες μανάδες για μια αποστολή, που έχει στόχο να τις απελευθερώσει. Αποτέλεσμα; Μία γερή δόση ξέφρενης διασκέδασης, κραιπάλης και απαγορευμένων απολαύσεων, που τις φέρνει σε τροχιά σύγκρουσης με την καθώς πρέπει επικεφαλής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων…

Παίζουν: Μίλα Κούνις, Κρίστεν Μπελ, Κάθριν Χαν, Κριστίνα Άπλγκεϊτ, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

*Star, Σάββατο 12/03, στις 00:45

«Έλα στη Θέση μου » (2005) σκηνοθεσία Κέρτις Χάνσον

Δραματική Κομεντί Ρομαντική – Η ανέμελη και επιπόλαια Μάγκι Φέλερ δε φαίνεται να τα καταφέρνει τόσο καλά με την έννοια «καριέρα», όπως με τα βλέμματα των αντρών.

Έχοντας πάρει με δυσκολία το πτυχίο της, αλλάζει τις δουλειές σαν τα… παντελόνια που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της στα πάρτι που τρέχει, ενώ φιλοξενείται από δω κι από κει σε φίλους και κυρίως στην μεγαλύτερη αδελφή της.

Η Ρόουζ από την άλλη, δικηγόρος σε μια μεγάλη εταιρεία, υπόδειγμα πειθαρχίας και οργάνωσης, προσπαθεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση που της έχουν στερήσει τα περιττά κιλά της μέσα από αγορές πανάκριβων παπουτσιών, που όμως δεν προλαβαίνει να φορέσει πουθενά λόγω της εργασιομανίας της.

Οι δύο αδελφές δε θα αργήσουν να έρθουν σε σύγκρουση για την καρδιά ενός άντρα και τότε η σχέση τους θα εκτροχιαστεί.

Καταλύτης σε όλο αυτό, θα είναι η ξεχασμένη γιαγιά τους, που μέχρι τώρα αγνοούσαν την ύπαρξή της.

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Τόνυ Κολέτ, Σίρλεϊ ΜακΛέιν, Μαρκ Φοϊερστάιν.

*Alpha, Σάββατο 12/03, στις 01:30