6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Η Συγκάληψη» (2014) σκηνοθεσία Μάικλ Ρόσκαμ

Δραματική – Η ρουτινιάρικη καθημερινότητα του Μπομπ, ενός φιλήσυχου μπάρμαν, ανατρέπεται όταν περιθάλπει το ετοιμοθάνατο σκυλί της γειτόνισσάς του, γνωρίζει τον ανεξέλεγκτα βίαιο πρώην φίλο της Έρικ και στο μπαρ του, που ελέγχεται από την τσετσένικη μαφία, γίνεται ληστεία.

Παίζουν: Τομ Χάρντι Τζέιμς Γκαντολφίνι Νούμι Ραπάσε Ματίας Σένερτς.

*Open, Τρίτη 22/03 στις 22:00

«Η Γυναικάρα με τα Κόκκινα» (1984) σκηνοθεσία Τζιν Γουάιλντερ

Ρομαντική Κομεντί – Ο Τέντι Πιρς (Τζιν Γουάιλντερ) είναι μεσήλικας διαφημιστής που ζει στο Σαν Φραντσίσκο με την οικογένεια και τα παιδιά του.
Είχε όλα όσα χρειάζεται για να θεωρείται επιτυχημένος μέχρι τη μέρα που θα δει στο δρόμο του μία πανέμορφη γυναίκα ντυμένη στα κόκκινα.
Νιώθει μια ακαταμάχητη έλξη γι’ αυτήν και από εκείνη τη στιγμή, του γίνεται εμμονή η απόκτησή της.

Τα μπερδέματα αρχίζουν όταν προσπαθεί να βρεί το τηλέφωνό της για να της ζητήσει ραντεβού και κατά λάθος καλεί μια συνάδελφο από τη διαφημιστική εταιρεία που δουλεύει…

Παίζουν: Τζιν Γουάιλντερ, Κέλι Λε Μπροκ, Τσαρλς Γκροντίν, Γκίλντα Ράντνερ.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 22/03 στις 22:15

«Καταδίωξη σε Δυο Ηπείρους» (2015) σκηνοθεσία Τζέιμς ΜακΤιγκ 

Δράσης – Μία  ανώτερη υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών, που αποσπάστηκε πρόσφατα στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο, είναι επιφορτισμένη να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή, να εμποδίσει τρομοκράτες να φτάσουν στις Η.Π.Α. Όπως είναι αναμενόμενο, βρίσκεται στο στόχαστρο του θανάτου και ξαφνικά παγιδευμένη για εγκλήματα, που δεν έχει κάνει.

Από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται κυνηγημένη και προσπαθεί ταυτόχρονα να επιβιώσει, να αποκαταστήσει το όνομά της και να σταματήσει μια μεγάλη τρομοκρατική επίθεση που θα λάβει χώρα την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Times Square.

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ντίλαν ΜακΝτέρμοτ, Έμα Τόμσον, Άντζελα Μπάσετ.

*Alpha, Τρίτη 22/03 στις 22:40

«Κινγκ: Μια ιστορία εκδίκησης» (2016) σκηνοθεσία Φαμπρίς Ντε Βελς

Αστυνομική Δραματική Δράσης – Ο Τσάντγουϊκ Μπόουσμαν είναι ο νοτιοαφρικανός Τζέικομπ Κινγκ, ένας ξένος σε ξένη γη.
Έχοντας χάσει την επαφή με την αδερφή του Μπιάνκα φτάνει στος Λος Άντζελες αποφασισμένος να βρει στοιχεία και αποδείξεις.

Αντί να λουφάζει κάτω από τον καυτό ήλιο της Πόλης των Αγγέλων, αυτός περιδιαβαίνει στο άναρχο, κολασμένο αστικό τοπίο, ανάμεσα σε συμμορίες του δρόμου και αγριότητες. Θέλει να μάθει τι της έχει συμβεί, επιζητεί απαντήσεις, επιζητεί εκδίκηση. Και πάνω από όλα αυτά, θέλει αίμα.

Το μόνο θετικό συμβάν στην αναζήτησή του η γνωριμία με την Κέλι (Τερέσα Πάλμερ) και την κόρη της.

Παίζουν: Τσάντγουϊκ Μπόουσμαν, Λουκ Έβανς, Τερέζα Πάλμερ, Τομ Φέλτον, Άλφρεντ Μολίνα.

*Star, Τρίτη 22/03 στις 23:15

«Οι Ιππότες της Σανγκάης» (2003) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ντόμπκιν

Περιπέτεια – Ένας κινέζος επαναστάτης, αφού δολοφόνησε τον πατέρα του Τσον, έκλεψε την Αυτοκρατορική Σφραγίδα και φαίνεται να κατέφυγε στη Βρετανία.

Ο Τσον ξανασυναντιέται με τον φίλο του, Ρόι, ο οποίος ξοδεύει τα χρήματα που κέρδισαν και ζει σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης κάνοντας τη μεγάλη ζωή. Οι δύο τους ορκίζονται να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Έτσι, αποφασίζουν να πάνε στο Λονδίνο, όπου θα συναντήσουν την αδελφή του Τσον, τη Λιν, που έχει βρεθεί εκεί για τον ίδιο λόγο και μόλις έχει ανακαλύψει μια απίστευτη συνωμοσία κατά της βασιλικής οικογένειας. 

Παίζουν: Τσάκι Τσαν, Όουεν Γουίλσον, Ντόνι Γεν, Έινταν Γκίλεν, Φαν Γουόνγκ.

*Alpha, Τρίτη 22/03 στις 00:30

«Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» (1988) σκηνοθεσία Τζον Μακ Τίρναν

Δράσης – Για να μην περάσει τις γιορτές 3.000 μίλια μακριά από την οικογένειά του ο Τζων παίρνει το αεροπλάνο και προσγειώνεται στο Λος Άντζελες, όπου θα συναντήσει την πρώην γυναίκα του Χόλι στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της εταιρείας της και θα επιδιώξει να τα ξαναβρούν.

Παράλληλα με το πάρτι όμως, η ομάδα του Γερμανού τρομοκράτη Χανς Γκρούμπερ  καταλαμβάνει το κτίριο και πιάνει ομήρους όλους τους υπαλλήλους.

Ο Τζων Μακλέιν οπλισμένος με το υπηρεσιακό του όπλο είναι ο μόνος που τη γλυτώνει και τώρα πρέπει να βρει τρόπο να τους εμποδίσει, πριν σκοτώσουν τους ομήρους και να αποτρέψει τη ληστεία που θα έχει λεία 640 εκατομμύρια δολάρια, που είναι και ο πραγματικός σκοπός του Χανς.

Η μόνη βοήθειά του ο αστυνομικός Αλ Πάουελ, τον οποίο πρέπει να πείσει ότι δεν είναι ένας από τους τρομοκράτες…

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Άλαν Ρίκμαν, Αλεξάντερ Γκοντούνοβ, Μπόνι Μπεντίλια, Ρετζιναλντ Βελτζόνσον.

*Star, Τρίτη 22/03 στις 01:30