Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να ταφεί η Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας στην Πάτρα, για τον οποίο κατηγορείται η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, ήρθε στο φως το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη, την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας και συγκεκριμένα την ώρα της ταφής και πριν καλύψουν το παιδί, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε η κόρη της να ταφεί με το τάμπλετ της. Η μητέρα το άφησε στα χέρια του παιδιού και στη συνέχεια έγινε η ταφή, κάτι που επιβεβαίωσε και το γραφείο τελετών.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου άφησε το τάμπλετ στα χέρια του παιδιού της και μετά έγινε η ταφή. Ήταν στοιχείο του παιδιού που έπαιζε, συμφωνώ. Όταν έχει γίνει όμως μια τέτοια εξέλιξη, όταν η γυναίκα αυτή κατηγορείται για δολοφονία και ψάχνουμε πιθανότατα και άλλα στοιχεία, ένα τέτοιο στοιχείο που αφορούσε το παιδί και την ίδια γιατί το είχε η Τζωρτζίνα συνέχεια το τάμπλετ… Επιβεβαιώνεται από το γραφείο τελετών και το αναφέρω» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ».

Την ίδια ώρα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε διάφορα μηνύματα και τηλεφωνήματα, όμως ένα από αυτά την εξόργισε.

«Εμφανίζεται μία και λέει ότι είναι η αδελφή. Η αδελφή, Δήμητρα. Και τι λέει; “Νικολούλη ψόφα”; Τώρα τι να πω… “Ότι και να ψάχνεις εκεί στο Τούνελ, δεν θα βρείτε τίποτα”. Αυτό δείχνει και το επίπεδο σου αγάπη μου, τι άλλο να πω» σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη.

Στη συνέχεια, όπως την ενημέρωσαν οι συνεργάτες της, ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε, όμως λίγο αργότερα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου τηλεφώνησε στην Αγγελική Νικολούλη για να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν εκείνη και ότι το προφίλ ήταν ψεύτικο.

«Εσείς είπες “δεν θα βρείτε τίποτα στο Τούνελ, Νικολούλη ψόφα και άλλα;”» τη ρώτησε η δημοσιογράφος και εκείνη το αρνήθηκε. Στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη συνομίλησε και με τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία ζήτησε να μεταφερθεί ότι πρέπει να ψάξουν και την πλευρά του κ. Δασκαλάκη και να απαντήσει πώς βρέθηκε η ουσία.

Στο «μικροσκόπιο» οι ηλεκτρονικές συσκευές της Ρούλας Πισπιρίγκου

Οι αστυνομικοί βάζουν στο μικροσκόπιο τις ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, αν και ο χρόνος κατάσχεσής τους είναι τέτοιος που θα μπορούσαν να έχουν διαγραφεί κρίσιμα δεδομένα.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν,, ότι στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών υπάρχουν τεχνικές ανάκτησης δεδομένων που έχουν αποδειχθεί χρήσιμες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι η τεχνολογία θα ρίξει φως στις κινήσεις της 33χρονης και θα εντοπίσουν στοιχεία για τον τρόπο προμήθειας της κεταμίνης.

Την ίδια ώρα, η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών συνεχίζεται για τη διαλεύκανση των αιτιών θανάτου των δύο αδελφών της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η αρχική εκτίμηση ότι τα άλλα δύο παιδιά πέθαναν με χορήγηση κεταμίνης αποδυναμώνεται ως σενάριο, καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας ήταν «καθαρές», ενώ οι ιστολογικές «έδειχναν» ως πιο πιθανή εκδοχή τον ασφυκτικό θάνατο.

Αναφορικά με τον θάατο της Ίριδας, οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν «καθαρές», ενώ οι ιστολογικές εξετάσεις «έδειχναν» επίσης ως πιο πιθανή εκδοχή τον ασφυκτικό θάνατο. Έτσι, το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήθηκε ο ίδιος μηχανισμός θανάτου στις υποθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας.

Τέλος, ένα ξεχωριστό «κεφάλαιο» της έρευνας αφορά το θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έπασχε από βαριά ασθένεια και κατέληξε στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν να παίρνουν καταθέσεις για να διαπιστώσουν εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου επισκέφτηκε την ηλικιωμένη στο νοσοκομείο τις κρίσιμες ημέρες πριν καταλήξει.