Λήστεψε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη με… ανορθόγραφο σημείωμα

Ο δράστης αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές οι οποίες εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας

Με ένα σημείωμα που έγραφε ότι έχει μαζί του αιχμηρό αντικείμενο και δεν θα διστάσει να το χρησιμοποιήσει, πραγματοποίησε ληστεία σήμερα το πρωί ένας δράστης σε κατάστημα καφέ – ψιλικών στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εργαζόμενη του καταστήματος στο protothema, ο δράστης μπήκε στο κατάστημα φορώντας φουλ φεις και μαύρα γυαλιά ηλίου και όταν έφτασε στο ταμείο άφησε το… ανορθόγραφο σημείωμα στην εργαζόμενη και ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο.

«Δώσε μου 100 ευρώ να φύγω. Έχω μαχαίρια 2 δεν θέλω να κάνω κακό σε κανέναν. Την δόση μου θέλω. Μην φωνάξεις. Τα 100 ευρώ και έφυγα», έγραφε το σημείωμα.

Αφότου η εργαζόμενη του έδωσε 80 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο στη συνέχεια ο δράστης, που σύμφωνα με τις περιγραφές ήταν άνω των 30 ετών και φορούσε σκούρα ρούχα, βγήκε από το κατάστημα και πέρασε στην απέναντι μεριά του δρόμου. Όπως λέει η εργαζόμενη, στάθηκε για μερικά λεπτά στο πεζοδρόμιο, έβγαλε τα γυαλιά και την μάσκα και συνέχισε να κοιτάει το κατάστημα που λήστεψε, μέχρι και την ώρα που μπήκε άλλος πελάτης και ο δράστης έγινε… καπνός.

Ο δράστης αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές οι οποίες εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας. Σημειώνεται, ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα είχε γίνει διάρρηξη πριν από δύο εβδομάδας και τότε τους είχαν κλέψει προϊόντα καπνού.