10 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Θες να δεις κάτι για να χαλαρώσεις; Βάλε μία από τις δέκα ταινίες που έχουμε να σου προτείνουμε.

«Αληθινά Ψέματα» (1994) σκηνοθεσία Τζέιμς Κάμερον

Δράσης –  Ο Χάρι Τάσκερ, ένας φαινομενικά φιλήσυχος πωλητής κομπιούτερ, είναι στην πραγματικότητα μυστικός πράκτορας. Η σύζυγός του, Χέλεν, δεν υποψιάζεται ότι όταν ο Χάρι λείπει σε διάφορα συνέδρια, διεκπεραιώνει τις πιο επικίνδυνες και δύσκολες αποστολές. Όμως, κάποια στιγμή, τα πράγματα παίρνουν παράξενη τροπή όταν ο Χάρι αρχίζει να υποψιάζεται πως η Χέλεν τον απατά…

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Τομ Άρνολντ, Μπιλ Πάξτον, Τία Καρέρε, Τσάρλτον Ίστον.

*SKAI, Παρασκευή 15/04, στις 21:00

«Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές» (2018) σκηνοθεσία Γκέντι Ταρτακόφσκι

Animation – Η αγαπημένη τερατοπαρέα επιστρέφει με νέες περιπέτειες, αυτή το φορά στη θάλασσα! Η Μέιβις κάνει έκπληξη στον εργασιομανή πατέρα της, Δράκουλα, διοργανώνοντας μια οικογενειακή απόδραση με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, ώστε όλοι μαζί να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο εξωτικό Τρίγωνο των Βερμούδων.

Όλα τα τέρατα περνούν υπέροχα απολαμβάνοντας τις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει μια κρουαζιέρα, όπως βόλεϊ τεράτων, φαγητό χωρίς τέλος και εξωτικές εξορμήσεις. Τι θα γίνει όμως, όταν ο Δράκουλας ερωτευτεί παράφορα την γοητευτική και συνάμα επικίνδυνη και γεμάτη μυστικά καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου; Ο έρωτας του είναι ικανός να οδηγήσει τα τέρατα στην απόλυτη καταστροφή.

Με τις φωνές των: Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Νατάσσας Σιδηροκαστρίτου, Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, Κώστα Αποστολίδη, Στεφανίας Φιλιάδη, Άγγελου Λιάγκου, Χρήστου Συριώτη, Γιάννη Στεφόπουλου, Βασίλης Μήλιου, Λουκά Φραγκούλη, Θανάση Κουρλαμπά, Φώτη Πετρίδη, Μελίνας Χατζηγεωργίου.

*Mega, Παρασκευή 15/04, στις 21:30

«Μοντέρνα Σταχτοπούτα» (1965) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Ελληνική Ταινία – Η Κατερίνα είναι μια ορφανή κοπέλα που ζει με τη γιαγιά της και τα τρία μικρά αδελφάκια της. Όμορφη και έξυπνη, αγωνίστηκε να μορφωθεί, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικογενειακές της υποχρεώσεις.

Δυστυχώς, όμως, δεν έχει κατορθώσει να βρει δουλειά. Έτσι, όταν πληροφορείται ότι ο Αλέξης Βαρνέζης, γενικός διευθυντής μιας μεγάλης εταιρείας πετρελαίων, απέλυσε την ιδιαιτέρα γραμματέα του, βρίσκει τρόπο να φτάσει μέχρι τον Βαρνέζη και, χάρη στις ικανότητές της, κατορθώνει να κερδίσει την κενή θέση.

Σιγά-σιγά, μετά από πολλές παρεξηγήσεις, αλλά και μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Ρώμη, η Κατερίνα κατορθώνει να γοητεύσει τον πλούσιο προϊστάμενό της και να τον πείσει να την… διώξει από γραμματέα του και να την κάνει γυναίκα του.

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Άρης Μαλιαγρός, Σταύρος Ξενίδης, Χρήστος Πάρλας, Δέσποινα Νικολαΐδου.

*Ant1, Παρασκευή 15/04, στις 21:30

«Coco» (2017) σκηνοθεσία Λι Ανκριχ, Εϊντριαν Μολίνα

Κινούμενα Σχέδια – Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ernesto de la Cruz. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων.

Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα, και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Miguel.

*Alpha, Παρασκευή 15/04, στις 21:30

«Μπέιμπι Μπουμ» (1987) σκηνοθεσία Τσαρλς Σάιερ

Δραματική Κομεντί Ρομαντική – Η Τζ. Σ. Γουάιατ (Ντάιαν Κίτον) είναι μια δυναμική και πολυάσχολη επιχειρηματίας, γνωστή κι ως η «λαίδη τίγρης».
Όταν μαθαίνει για μια κληρονομιά από συγγενή της από άλλη χώρα, υποπτεύεται για χρήματα.
Αντ’ αυτού, φορτώνεται ένα μωρό κοριτσάκι, το οποίο δέχεται με το ζόρι, από μια περίσταση.

Η Τζ. Σ. έχει τώρα στα χέρια της ένα ενοχλητικό πλασματάκι, που δεν ξέρει τι να το κάνει.
Ούτε ο φίλος της συμφωνεί και την εγκαταλείπει.
Κι ενώ κάνει προσπάθεια να το δώσει για υιοθεσία, αντιλαμβάνεται ότι η μικρούλα έχει ήδη δεθεί με αυτήν.

Παίζουν: Ντάιαν Κίτον, Σαμ Σέπαρντ, Χάρολντ Ράμις, Σαμ Γουάναμέικερ.

*ΕΡΤ2, Παρασκευή 15/04, στις 22:30

«Το Μυστικό στα Μάτια τους» (2015) σκηνοθεσία Μπίλι Ρέι

Αστυνομική Δραματική Μυστηρίου – Μια ομάδα ανερχόμενων ερευνητών του FBI διαλύεται ξαφνικά όταν η έφηβη κόρη ενός από αυτούς βρίσκεται βάναυσα δολοφονημένη.

Δεκατρία χρόνια μετά, ο πόνος έχει καταλαγιάσει, αλλά το ερώτημα ποιος το έκανε παραμένει ανοιχτό. Ο Ρέι Κάστεν (Τσιούιτελ Ιτζίοφορ)που αναζητά όλο αυτό το διάστημα τον ασύλληπτο δολοφόνο, ανακαλύπτει επιτέλους ένα νέο στοιχείο που μπορεί να ρίξει φως στο μυστήριο.

Ποιος μπορεί όμως να είναι έτοιμος απέναντι στην αποκάλυψη ενός μυστικού, που ξεπερνά κάθε όριο της ανθρώπινης αντίληψης για το τι σημαίνει εκδίκηση;

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Νικόλ Κίντμαν, Τσιούιτελ Ιτζίοφορ, Ντιν Νόρρις, Μάικλ Κέλλυ, Τζο Κολ, Άλφρεντ Μολίνα.

*Alpha, Παρασκευή 15/04, στις 23:45

«Setup» (2011) σκηνοθεσία Μάικ Γκάντερ

Αστυνομική Δράσης – Τρεις φίλοι, ο Σόνι (50 Cent), ο Ντέιβ (Μπρετ Γκρανσταφ) και ο Βίνσεντ (Ράιαν Φίλιπ) σχεδιάζουν και φέρνουν σε πέρας μια ιδιαίτερα ριψοκίνδυνη ληστεία διαμαντιών.
Όλα είναι άψογα οργανωμένα, όμως ο Βίνσεντ προδίδει τους συνεργάτες του και τους πυροβολεί σκοτώνοντας επί τόπου τον Ντέιβ και τραυματίζοντας σοβαρά τον Σόνι.

Ο Σόνι, ο μοναδικός επιζών, αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και ζητά τη βοήθεια του πιο επικίνδυνου μαφιόζου του Μπιγκς (Μπρους Γουίλις) της πόλης για να το καταφέρει. Ο Μπιγκς θα τον βοηθήσει αλλά πρώτα ο Σόνι θα πρέπει να κάνει κάποια “θελήματα” για το νέο του αφεντικό.

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Ράιαν Φίλιπ, Ράντι Κουτούρ, 50 Cent, Τζίνα Ντιούαν, Άντονι Μοσκάτο, Μπρετ Γκρανσταφ.

*SKAI, Παρασκευή 15/04, στις 00:00

«Να Ζήσουμε να τον Θυμόμαστε» (2014) σκηνοθεσία Σον Λέβι

Κωμωδία – Όταν ο πατέρας τους πεθαίνει, τέσσερα αδέλφια, ταλαιπωρημένα από τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν στην προσωπική και επαγγελματική ζωή τους, αναγκάζονται να επιστρέψουν στο πατρικό τους σπίτι και να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη με την υπερβολικά διαχυτική τους μητέρα, συζύγους και φίλους, πρώην, νυν και επίδοξους.

Αντιμέτωποι με τη ζωή τους και τις αλλοτριωμένες σχέσεις τους με ανθρώπους, που τους γνωρίζουν και τους αγαπούν πιο πολύ από κάθε άλλον, τελικά τα αδέλφια επανασυνδέονται μεταξύ τους μέσα από ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα και βρίσκουν τελικά τη λύτρωση και τη συγχώρεση, που μόνο οι οικογενειακοί δεσμοί μπορούν να προσφέρουν…

Παίζουν: Τζέιν Φόντα, Τζέισον Μπέιτμαν, Τίνα Φέι, Άνταμ Ντράιβερ, Ρόουζ Μπάιρν, Κόρεϊ Στολ, Κάθριν Χαν, Κόνι Μπράιτον, Τίμοθι Όλιφαντ, Νταξ Σέπαρντ.

*Star, Παρασκευή 15/04, στις 00:10

«Μαύρος Κύκνος» (2010) σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφσκι

Δραματική Τρόμου – Η Νίνα Σέιερς (Νάταλι Πόρτμαν), μια συνεσταλμένη όσο και φιλόδοξη 28χρονη μπαλαρίνα, αποφασίζει να διεκδικήσει τον διπλό ρόλο του αθώου λευκού κύκνου και του αισθησιακού μαύρου κύκνου, για την νέα παράσταση της «Λίμνης των Κύκνων» ενός χορευτικού θιάσου της Νέας Υόρκης.

Τον ρόλο-πρόκληση διεκδικούν και άλλες χορεύτριες, ανάμεσα τους και η γοητευτική Λίλη (Μίλα Κούνις).

Η Νίνα πετυχαίνει στην πρώτη οντισιόν μια άψογη περφόρμανς του λευκού κύκνου, αλλά αποτυγχάνει στον απόδοση του μαύρου κύκνου.

Παρά την άποψη του καλλιτεχνικού διευθυντή, Τομάς Λιρόι (Βενσάν Κασέλ), ότι της λείπει το σκοτεινό πάθος που απαιτεί ο μαύρος κύκνος, αλλά και την απόρριψη των ερωτικών του προτάσεων από την πλευρά της, η Νίνα διαπιστώνει την επόμενη μέρα έκπληκτη ότι έχει κερδίσει τον ρόλο.

Η προβληματική σχέση της, όμως, με την καταπιεστική -πρώην μπαλαρίνα- μητέρα της, αλλά και οι αμφιβολίες της για τις πραγματικές προθέσεις της αντικαταστάτριάς της, Λίλη, δυσκολεύουν τις προετοιμασίες, αλλά και την ψυχολογική της κατάσταση, ενώ η ημέρα της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας πλησιάζει…

Παίζουν: Ναταλί Πόρτμαν, Βενσάν Κασέλ, Μίλα Κούνις, Μπάρμπαρα Χέρσεϊ.

*Alpha, Παρασκευή 15/04, στις 02:00

«Μπισκότα Με Άρωμα Μυστηρίου» (2015) σκηνοθεσία Μαρκ Τζιν

Αστυνομική Μυστηρίου Ρομαντική – Σε μια ειδυλλιακή επαρχιακή πόλη της Αμερικής όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και όλοι ξέρουν τα πάντα για όλους, η Χάνα Σουένσεν διατηρεί το αρτοζαχαροπλαστείο της πόλης με μεγάλη επιτυχία.

Ψωμί, γλυκά και καφές τους κρατούν όλους εκεί, όπου και λαμβάνει χώρα το πολύωρο κουτσομπολιό από όλους για όλους.

Σύντομα όμως η δημιουργική ζαχαροπλάστης θα δεί στον κόσμο της να έρχονται τα πάνω κάτω, όταν στην πίσω αυλή της θα βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος από πυροβολισμό ο οδηγός και καλός της φίλος.

Παίζουν: Αλισον Σουινι, Κάμερον Μάθισον, Λιζα Νταρουπτ.

*Mega, Παρασκευή 15/04, στις 02:10