Ελεύθερα για καφέ, φαγητό και ποτό οι ανεμβολίαστοι και σε κλειστούς χώρους

Ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε οτι καταργούνται από 1η Μαΐου έως 31 Αυγούστου τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κανονικά οι ανεμβολίαστοι σε εξωτερικούς αλλά και σε εσωτερικούς χώρους στην εστίαση.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όλους όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, όπως άλλωστε σας είχε ήδη ανακοινώσει από το πρωί το Dnews, καθώς όπως ανακοινώθηκε καταργούνται από 1η Μαΐου έως 31 Αυγούστου τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι οι ανεμβολίαστοι θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ και το φαγητό τους στην εστίαση όχι μόνο στους εξωτερικούς χώρους, όπως αναμενόταν, αλλά και στους εσωτερικούς.

Δηλαδή μετά από έναν ολόκληρο χειμώνα που οι ανεμβολίαστοι ήταν τελείως αποκλεισμένοι από τους εσωτερικούς χώρους της εστίασης και επιτρεπόταν να κάθονται μόνο έξω με την επίδειξη μάλιστα αρνητικού rapid test, πλέον και τουλάχιστον μέχρι 31 Αυγούστου θα μπορούν να εισέρχονται κανονικά σε ταβέρνες, εστιατόρια, καφέ και χώρους διασκέδασης γενικότερα.