8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Σάββατο σήμερα και σου έχουμε επιλέξει οκτώ ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Μπάτε σκύλοι αλέστε 2» (2019) σκηνοθεσία Κρις Ρενό

Animation – Το αιώνιο ερώτημα παραμένει: τι κάνουν τα κατοικίδια στο σπίτι όταν λείπουν τα αφεντικά;

Ο ήρωας της ιστορίας, ο Μαξ, ένα χαριτωμένο Τζακ Ράσελ Τεριέ, περνάει μια παράξενη φάση ζωής. Η ιδιοκτήτριά του έχει πλέον παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι είναι ανυπεράσπιστο και πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο.

Αυτή η αίσθηση καθήκοντος θα του δημιουργήσει πολλούς φόβους.

Ένα ταξίδι στην εξοχή, μαζί με τον αδελφό του, τον μαλλιαρό Δούκα, ίσως να δώσει τη λύση σε όλα. Σε αυτό το ταξίδι λοιπόν, θα συναντήσουν τρομαγμένες γαλοπούλες, κυνικές αγελάδες και επιθετικές αλεπούδες, που απλά θα επιβαρύνουν τα άγχη του Μαξ.

Όμως, η γνωριμία τους με ένα σοφό τσοπανόσκυλο θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τις αστικές φοβίες τους.

Στο μεταξύ, η γάτα Κλόη και η Γκίτζετ, χάνουν ένα πολύτιμο παιχνίδι και πρέπει να οργανώσουν μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ενώ ο χνουδωτός λαγός Χιονόμπαλας, θα αισθανθεί σούπερ ήρωας!

*Star, Σάββατο 16/04 στις 21:00

«Ζουμπαίος και Ιουλιέτα» (2011) σκηνοθεσία Κέλι Άσμπερι

Animation – Δύο γειτονικοί κήποι – δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα! Χρόνια τώρα, μια αδυσώπητη βεντέτα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους μπλε νάνους που διακοσμούν τον κήπο της κυρίας Μοντέγι και τους κόκκινους νάνους από τον πλαϊνό κήπο του κυρίου Καπουλέτι.

Οι μεν ακολουθούν πιστά τις διδαχές της λαίδης Μπλούμπερι, οι δε ρούπι δεν κάνουν δίχως την καθοδήγηση του λόρδου Ρέντμπρικ. Ωστόσο, η τυχαία γνωριμία της Ιουλιέτας, της δυναμικής κόρης του αρχηγού των κόκκινων, με τον Ζουμπαίο, τον παράτολμο πρωταθλητή των μπλε στους αγώνες ταχύτητας με μηχανές κουρέματος του γκαζόν, θα έρθει να δώσει μια ολότελα νέα διάσταση στην πολυετή αυτή διαμάχη.

Οι δυο νέοι, όχι μόνο θα ερωτευτούν με πάθος, αλλά κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα, προκειμένου το ρομάντζο τους να έχει το αίσιο τέλος που αρμόζει σε δύο… νανάκια κήπου!

Με τις φωνές των: Χρήστος Θάνος, Λένα Παπαθανασίου, Μυρτώ Αλικάκη, Άλκης Ζερβός, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Βασίλης Αξιώτης, Χριστίνα Βαρζοπούλου, Νίκος Ιωαννίδης, Δημήτρης Μενούνος, Δημήτρης Δημόπουλος, Λίνα Τριανταφύλλου, Μαρία Πλακίδη

*Open, Σάββατο 16/04 στις 21:00

«Εγώ, ο Απαισιότατος 2» (2013) σκηνοθεσία Πιέρ Κοφέν, Κρις Ρενό

Animation – Καθώς ο Γκρου αρχίζει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, ζητάει τη βοήθειά του. Τώρα είναι στο χέρι του Γκρου, των Μινιόν και της νέας συνεργάτιδάς του, της Λούσι, να πατάξουν το κακό. Άλλωστε, ο μεγαλύτερος πρώην παγκόσμιος κακός είναι ο μόνος που μπορεί να πιάσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.

Τις φωνές τους στους ήρωες «δανείζουν»: ο βραβευμένος με «Χρυσή Σφαίρα» και υποψήφιος για Όσκαρ, Στιβ Καρέλ, ο Μπέντζαμιν Μπρατ, ο Ράσελ Μπραντ.

Στην ελληνική εκδοχή με τις φωνές των: Γιάννης Ζουγανέλης, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ελε΄νη Βογιατζή, Μυρτώ Ορφανάκου, Βασιλική Σούτη, Σάκης Μπουλάς, Δημοσθένης Χαλκιόπουλος, Κατερίνα Γκίργκις, Νίκος Νίκας.

*Star, Σάββατο 16/04 στις 22:50

«The Nice Guys» (2016) σκηνοθεσία Σέιν Μπλακ

Κωμωδία Δράσης – Στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1970, ο Χόλαντ Μαρτς, ένας νεαρός ντετέκτιβ και ο Τζάκσον Χίλι, ένας μπράβος, από ένα παιχνίδι της τύχης καταλήγουν να συνεργάζονται στην υπόθεση αναζήτησης ενός κοριτσιού αλλά και στην έρευνα για τον θάνατο μιας πορνοστάρ. Οι δύο υποθέσεις δείχνουν αρχικά να μη σχετίζονται αλλά τελικά το αταίριαστο δίδυμο θα αποκαλύψει μια μεγάλη συνομωσία.

Παίζουν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Ράσελ Κρόου, Ματ Μπόμερ, Ανγκούρι Ράις.

*Open, Σάββατο 16/04 στις 23:00

«Ο Εισβολέας» (2019) σκηνοθεσία Ντιόν Τέιλορ

Τρόμου – Ένα ερωτευμένο νεαρό ζευγάρι αποφασίζει να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο του όνειρο, να αγοράσει ένα πολυτελές σπίτι στην Κοιλάδα Νάπα.

Ενώ όλα μεταξύ τους μοιάζουν υπέροχα και ξεκινούν να κάνουν σχέδια για το μέλλον, εμφανίζεται μπροστά τους ο Τζάρλι, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος μοιάζει να συνδέεται με έναν πολύ περίεργο τρόπο με την κατοικία αυτήν και δε φαίνεται να είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει το αγαπημένο του οίκημα.

Αυτό θα πυροδοτήσει σε σημείο τρέλας την ανησυχία του ζεύγους οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον παραλογισμό και το βίαιο ξέσπασμα του.

Παίζουν: Ντένις Κουέιντ, Μέγκαν Γκουντ, Μάικλ Ίλι, Τζόζεφ Σικόρα.

*Mega, Σάββατο 16/04 στις 00:00

«Φιλαδέλφεια» (1993) σκηνοθεσία Τζόναθαν Ντέμι

Δράμα – Ο Andrew Beckett, ένας ανερχόμενος δικηγόρος, απολύεται από την φημισμένη δικηγορική εταιρεία του, επειδή πάσχει από AIDS. Αποφασίζει να τους κάνει μήνυση, αλλά κανένας δικηγόρος στην Philadelphia δεν θέλει να τους αντιμετωπίσει. Απελπισμένος, απευθύνεται στον ομοφοβικό δικηγόρο καταδικασμένων υποθέσεων, Joe Miller. Ο Andrew παλεύει για τη φήμη του, τη ζωή του, για δικαιοσύνη. Ο Joe, από την άλλη, αντιμετωπίζει τους φόβους και τις προκαταλήψεις του.

Παίζουν: Τομ Χανκς, Ντένζελ Γουάσινγκτον, Τζέισον Ρόμπαρντς, Μέρι Στινμπέργκεν, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζοάν Γούντγουορντ, Τσαρλς Νέπιερ.

*Ant1, Σάββατο 16/04 στις 01:00

«Η Μάχη των Φύλων» (2017) σκηνοθεσία Τζόναθαν Ντέιτον

Δραματική – 1973. Το «ηλεκτροφόρο» ματς τένις ανάμεσα στη νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης Μπίλι Τζιν Κινγκ και του πρώην πρωταθλητή και κατά συρροή τζογαδόρου Μπόμπι Κινγκς καταγράφτηκε ως «η μάχη των φύλων» και έγινε πλέον δημοφιλές αθλητικό γεγονός στην τηλεόραση όλων των εποχών. Ο αγώνας πυροδότησε παγκόσμια συζήτηση πάνω στην ισότητα των φύλων, κεντρίζοντας το φεμινιστικό κίνημα.

Παίζουν: Έμα Στόουν, Στιβ Καρέλ, Μπιλ Πούλμαν, Άλαν Κάμινγκ, Σάρα Σίλβερμαν, Ελίζαμπεθ Σου, Άντρεα Ράισμποροου.

*Star, Σάββατο 16/04 στις 01:00

«Ώρα για Εκδίκιση» (2018) σκηνοθεσία Μάικλ Ρόμπινσον

Αστυνομική Μυστηρίου -15 χρόνια μετά τη δολοφονία του αρραβωνιαστικού της, η Χέιλι Ντιν συνεργάζεται με τον αδερφό του, τον ντετέκτιβ Ντάνυ Μόργκαν, τον ντετέκτιβ Φίντσερ και το φίλο της Κλέιντι από το κολλέγιο για να εξιχνιάσουν αυτήν την «παγωμένη» υπόθεση.

Όταν συνειδητοποιεί ότι ίσως αποτελούσε το βασικό στόχο και ένας άλλος που σχετίζεται με το φόνο αγνοείται, αρκετοί παλιοί συμφοιτητές κρίνονται ύποπτοι. Με την ελπίδα ότι θα λύσει και τα δύο μυστήρια, βγαίνουν στην επιφάνεια σκάνδαλα τα οποία είναι «σκεπασμένα» χρόνια.

Ακόμα και όταν βρίσκεται η ζωή της Χέιλι σε κίνδυνο, είναι αποφασισμένη να σταματήσει μόνο εάν αποδοθεί δικαιοσύνη.

Παίζουν: Κέλι Μάρτιν, Τσαντ Λόου.

*Mega, Σάββατο 16/04 στις 02:20