6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Power Rangers» (2017) σκηνοθεσία Ντιν Ισραλάιτ

Δράσης Περιπέτεια – Οι Power Rangers είναι η ιστορία πέντε καθημερινών εφήβων που πρέπει να μεταμορφωθούν σε κάτι εξωπραγματικό όταν μαθαίνουν ότι η μικρή πόλη που κατοικούν, η Έιντζελ Γκρόουβ, και ολόκληρος ο κόσμος βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, εξαιτίας μίας επίθεσης από εξωγήινους.

Οι ήρωές μας, επιλεγμένοι από την μοίρα, γρήγορα ανακαλύπτουν ότι αυτοί είναι που πρέπει να σώσουν τον πλανήτη. Αλλά, προκειμένου να το πετύχουν, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν στην πραγματική ζωή και, πριν να είναι πολύ αργά, να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως Power Rangers.

Παίζουν: Ντακρ Μοντγκόμερι, Ναόμι Σκοτ, Ρ. Τζέι Σάιλερ, Μπέκι Τζι, Λούντι Λιν, Μπράιαν Κράνστον, Ελίζαμπεθ Μπανκς.

*Open, Πέμπτη 28/04, στις 21:00

«Το Μυστήριο του Κυρίου Πικ» (2019) σκηνοθεσία Ρεμί Μπεζανσόν

Δραματική κομεντί – Σε μία περίεργη βιβλιοθήκη στην καρδιά της Βρετάνης, την «Βιβλιοθήκη των Απορριφθέντων Βιβλίων», μία νεαρή εκδότρια ανακαλύπτει ένα εκπληκτικό χειρόγραφο που αμέσως αποφασίζει να εκδώσει.

Το μυθιστόρημα γίνεται μπεστ-σέλερ. Αλλά ο συγγραφέας του, ο Ανρί Πικ, ένας ιδιοκτήτης πιτσαρίας, που πέθανε πριν από δύο χρόνια, δεν θα μπορούσε να είχε γράψει τίποτε άλλο πέρα από τη λίστα με τα ψώνια, σύμφωνα με τη χήρα του.

Παίζουν: Φαμπρίς Λουκινί, Καμίγ Κοτέν, Χάνα Σιγκούλα, Αλίς Αισάζ.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 28/04, στις 22:00

«22 Jump Street» (2014) σκηνοθεσία Φιλ Λόρντ, Κρίστοφερ Μίλερ

Αστυνομική Δράσης Κομεντί – Ο Τσάνιγκ Τάτουμ και ο Τζόνα Χίλ επιστρέφουν ως απόφοιτοι λυκείου (για δεύτερη φορά), έτοιμοι για τη νέα μυστική τους αποστολή στο κολλέγιο.

Οι δυο τους θα ζήσουν μοναδικές πανεπιστημιακές εμπειρίες για να εξιχνιάσουν μια επικίνδυνη μυστική οργάνωση.

Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι η ζωή στο κολέγιο είναι, στην καλύτερη περίπτωση, χαοτική και απολαυστικά επικίνδυνη. Η φιλία τους θα δοκιμαστεί, αφού νέα πρόσωπα θα μπουν στις ζωές τους.

Ετσι, η προσοχή τους δεν θα είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αποστολή τους, αλλά και στο πώς να επαναπροσδιορίσουν τη φιλία και τη σχέση τους.

Παίζουν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζόνα Χιλ, Άις Κιούμπ, Πίτερ Στομάρε, Σαλ Λονγκομπάρντο, Γουάιτ Ράσελ, Άμπερ Στίβενς, Τζίλιαν Μπελ.

*ΕΡΤ1, Πέμπτη 28/04, στις 23:00

«Δαμασκός Εμπιστευτικό» (2017) σκηνοθεσία Ντάνιελ Ζέλικ Μπερκ

Δράσης Τρόμου – Ο Άρι (Τζόναθαν Ρις Μάγιερς)- με το παρελθόν του να τον στοιχειώνει- αναλαμβάνει να δουλέψει για τη Μοσάντ, την κυριότερη οργάνωση συγκέντρωσης και ανάλυσης πληροφοριών του Ισραήλ.

Η αποστολή που του ανατίθεται είναι να φυγαδεύσει εκτός Συρίας έναν επιστήμονα κατασκευής χημικών όπλων. Μέσα σε λίγες ημέρες από την άφιξη του, θα συνειδητοποιήσει ότι τον παρακολουθούν, ότι ο συνεργάτης του δεν είναι πουθενά, οι ντόπιοι σύνδεσμοι του έχουν εξαφανιστεί και μια ομάδα αντρών θέλουν να σκοτώσουν.

Όταν η αποστολή του θα αποτύχει, ο Άρι, προκειμένου να επιβιώσει, θα αναγκαστεί να εισχωρήσει σε μια μυστική οργάνωση. Αυτό που ξεκίνησε ως αποστολή ρουτίνας, δεν αργεί να αποκαλύψει ότι υπάρχει ένα δίκτυο από δολοφονικούς συνωμότες. Σύντομα, όμως, θα συνειδητοποιήσει ότι αποτελεί απλώς ένα πιόνι σε ένα πολύ μεγαλύτερο σχέδιο.

Τώρα, το πρώτο που πρέπει να έχει κατά νου είναι η επιβίωση…

Παίζουν: Τζόναθαν Ρις Μάγιερς, Ολίβια Θίρλμπι, Τζον Χαρτ.

*Star, Πέμπτη 28/04, στις 00:45

«Βίκτορ Φρανκενστάιν» (2015) σκηνοθεσία Πολ ΜακΓκίγκαν

Τρόμου – Η ιστορία, όπως τη διηγείται ο Ίγκορ μας βάζει στα ενδότερα της σκοτεινής του καταγωγής και πως λυτρώθηκε μέσα από την πολύτιμη φιλία του με τον νεαρό τότε φοιτητή ιατρικής, Βίκτορ Φρανκεστάιν.

Ο μετέπειτα πρωτοπόρος και ριζοσπάστης επιστήμονας Βίκτορ Φράνκενσταϊν (Τζέιμς ΜακΑβόι) και ο ιδιοφυής προστατευόμενός του Ίγκορ Στράουσμαν (Ντάνιελ Ράντκλιφ) μοιράζονται ένα μεγαλεπίβολο όραμα να βοηθήσουν την ανθρωπότητα μέσω της πρωτοποριακής έρευνάς τους για την αθανασία.

Όμως τα πειράματα του Βίκτορ πάνε πολύ μακριά και η εμμονή του έχει τρομακτικές συνέπειες. Ο Ίγκορ μας διηγείται πως ο επιστήμονας αναδείχθηκε στο θρύλο που όλοι γνωρίζουμε σήμερα, μετά από την ολοκλήρωση του στόχου τους. Πως χρησιμοποίησε την επιστήμη του ως τρόπο δημιουργίας ζωής μέσα από τον θάνατο.

Θα μπορέσει ο Ιγκόρ να επαναφέρει τον φίλο του από το χείλος της τρέλας και να τον σώσει από το τερατώδες δημιούργημά του;

Παίζουν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Τζέιμς Μακαβόι, Τζέσικα Μπράουν Φίνλεϊ, Άντριου Σκοτ, Ντάνιελ Μέις.

*Alpha, Πέμπτη 28/04, στις 02:00

«Η Μάχη των Φύλων» (2017) σκηνοθεσία Τζόναθαν Ντέιτον

Δραματική – 1973. Το «ηλεκτροφόρο» ματς τένις ανάμεσα στη νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης Μπίλι Τζιν Κινγκ και του πρώην πρωταθλητή και κατά συρροή τζογαδόρου Μπόμπι Κινγκς καταγράφτηκε ως «η μάχη των φύλων» και έγινε πλέον δημοφιλές αθλητικό γεγονός στην τηλεόραση όλων των εποχών. Ο αγώνας πυροδότησε παγκόσμια συζήτηση πάνω στην ισότητα των φύλων, κεντρίζοντας το φεμινιστικό κίνημα.

Παίζουν: Έμα Στόουν, Στιβ Καρέλ, Μπιλ Πούλμαν, Άλαν Κάμινγκ, Σάρα Σίλβερμαν, Ελίζαμπεθ Σου, Άντρεα Ράισμποροου.

*Star, Πέμπτη 28/04, στις 02:30