Βίντεο – ντοκουμέντο από το τρομακτικό τροχαίο στη ΛΕΑ με θύμα τον 59χρονο

Καρέ-καρέ η στιγμή που το όχημα του 59χρονου εμβολίζεται από το αυτοκίνητο του 26χρονου – Ο άτυχος άντρας είχε σταματήσει στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό και σκοτώθηκε μπροστά στη γυναίκα του – Πώς συνέβη το φρικτό τροχαίο

Ένα βίντεο σοκ που καταγράφει τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε την Πρωτομαγιά στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης με θύμα έναν 59χρονο που είχε σταματήσει στη ΛΕΑ και σκοτώθηκε όταν έπεσε αυτοκίνητο πάνω στο όχημά του έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το LamiaReport.

Ο άτυχος άνδρας έκανε δεξιά στην εθνική οδό και σταμάτησε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), προκειμένου να μιλήσει με ασφάλεια στο κινητό του.

Δυστυχώς όμως, εμβολίστηκε από το αυτοκίνητο ενός 26χρονου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, ενώ η σύζυγός του που επέβαινε στο ΙΧ, δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος που εμβόλισε το όχημα του 59χρονου δεν είχε δίπλωμα και συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως, το αυτοκίνητο του 26χρονου έφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» πάνω σε αυτό του ζευγαριού. Η πρόσκρουση έγινε από την πόρτα του οδηγού και ήταν μοιραία για τον 59χρονο. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο αλλά ο θάνατος του άτυχου άντρα ήταν ακαριαίος.

Ο 26χρονος αλλοδαπός – με ελληνική ταυτότητα – γεννημένος στην Αλβανία,  δεν τραυματίστηκε και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να φτάσουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά της αστυνομίας. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν αυτό που είχε συμβεί.

Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη νεκρός.

Για τα αίτια του τροχαίου διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.

Δείτε το video: