9 ταινίες για να δεις σήμερα στην τηλεόραση

Βάλτε μια καλή ταινία, παραγγείλετε τα αγαπημένα σας σνακ και μετατρέψτε το Σαββατόβραδο στο απόλυτο movie night.

«Ο Γιός του Μεγαλοπατούσα» (2017) σκηνοθεσία Τζέρεμι Ντεγκρουσόν, Μπεν Στάσεν 

Animation – Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από τον χαμένο, για χρόνια, πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα! Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από την HairCo, μία εταιρεία-κολοσσό, που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με το γιο του και, μαζί, να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.

Τις φωνές τους δανείζουν οι: Σπύρος Μπιμπίλας, Χρήστος Πλαΐνης, Αποστόλης Ψυχράμης, Πέτρος Δαμουλής, Κατερίνα Γκίργκις, Αυγερινός Σουλόπουλος, Θέμης Ψυχογιός, Βούλα Κώστα, Χάρης Βορκάς, Αλέξανδρος Πετρίδης, Λίλιαν Αρχοντή, Θοδωρής Προκοπίου.

* Star, Σάββατο 7/5, στις 21:00

«Γιορτή της μητέρας» (2016) σκηνοθεσία Γκάρυ Μάρσαλ

Ρομαντική Κωμωδία – Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και κάποιες μαμάδες, πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη δύναμη της μητρικής αγάπης απέναντι στα πρόσωπα που αγαπούν, αλλά και μεταξύ τους. Μια εβδομάδα απομένει μέχρι τη γιορτή της πιο γλυκιάς, απρόβλεπτης και αφανούς ηρωΐδας της ζωής όλων, αλλά δεν έχουν όλοι τον ίδιο τρόπο, ούτε τα ίδια μέσα για να το δείξουν. Κι εκεί είναι που ξεκινά το μπέρδεμα – μόνο που κανείς δε βιάζεται να το ξεμπερδέψει…

Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Τζούλια Ρόμπερτς, Κέιτ Χάντσον, Τζέισον Σουντέικις, Τίμοθι Όλιφαντ.

* Open, Σάββατο 7/5, στις 21:00

«Οι Μαχητές των Δρόμων» (2001) σκηνοθεσία Ρομπ Κοέν 

Αστυνομική Δράσης – Ο Μπράιαν Σπίντλερ, πράκτορας του FBI, διεισδύει στη συμμορία του Ντομινίκ Τορέτο, που είναι ύποπτος για μια σειρά κλοπών πανάκριβου ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Κάθε νύχτα οι δρόμοι του Λος Άντζελες μετατρέπονται σε… αγωνιστικές πίστες καθώς συμμορίες νεαρών διοργανώνουν παράνομους αγώνες αυτοκινήτων.

Σ’ αυτόν τον παράτολμο κόσμο, ο Μπράιαν δεν αργεί να εκτιμήσει τις ικανότητες του χαρισματικού Ντομινίκ στην επικίνδυνη οδήγηση, να συνάψει σχέση με την Μία, αδελφή του τελευταίου και να βρεθεί τελικά σε τρομερό δίλημμα αφού είναι μυστικός αστυνομικός με την αποστολή να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία που θα οδηγήσουν τον καινούριο φίλο του στη φυλακή.

Μια κούρσα ενάντια στο Χρόνο μόλις άρχισε ενώ τα λάστιχα σπινιάρουν και οι μηχανές παίρνουν φωτιά!

Η ταχύτητα στην υπηρεσία του κινηματογράφου και ο βετεράνος Ρομπ Κοέν σκηνοθετεί μια… σπινταριστή περιπέτεια καταδίωξης με τον «ΧΧΧ» Βιν Ντίζελ σε έναν ακόμη δυναμικό ρόλο.

Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζορντάνα Μπρούστερ.

* Star, Σάββατο 7/5, στις 22:50

«Ο Μπάτσος του Mall» (2009) σκηνοθεσία Στιβ Καρ

Κωμωδία – Ο Πολ Μπλαρτ έχει ένα μεγάλο όνειρο: να γίνει αστυνομικός. Προς στιγμήν αρκείται στο να φυλάει το μεγάλο εμπορικό κέντρο της πόλης. Ο ίδιος παίρνει πολύ σοβαρά τη δουλειά του, αλλά όχι και οι υπόλοιποι. Τα πράγματα όμως θα αλλάξουν σύντομα, όταν μια ομάδα νεαρών καταλαμβάνει το εμπορικό και κρατά όμηρους τους πελάτες του. Ο Πολ αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, καθώς καταλαβαίνει πως ήρθε η μεγάλη στιγμή να γίνει πραγματικός μπάτσος και γιατί όχι ήρωας!

Παίζουν: Τζέιμα Μέις, Σίρλεϊ Νάιτ, Κιρ Ο’ Ντόνελ, Ρέινι Ροντρίγκεζ, Κέβιν Τζέιμς.

* Ant1, Σάββατο 7/5, στις 23:15

«Βλέπω το Θάνατό σου» (2000) σκηνοθεσία Τζέιμς Γουόνγκ

Θρίλερ – Ο Άλεξ Μπράουνινγκ έχει την περίεργη διαίσθηση πως το αεροπλάνο με το οποίο πρόκειται να ταξιδέψει ο ίδιος και οι συμμαθητές τους στη Γαλλία, πρόκειται να πέσει.

Αφού τελικά ο Άλεξ και μερικοί άλλοι επιβάτες ζητούν να μην ταξιδέψουν με τη συγκεκριμένη πτήση, η διαίσθησή του βγαίνει αληθινή καθώς την επόμενη στιγμή το αεροπλάνο εκρήγνυται, κατά τη διάρκεια της απογείωσης.

Και ενώ το FBI είναι πεπεισμένο ότι ο Άλεξ είναι μπλεγμένος σε κάποιο σκοτεινό παιχνίδι, οι ταξιδιώτες που δεν επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, πεθαίνουν ένας – ένας κάτω από τρομακτικές συνθήκες.

Παίζουν: Ντίβον Σάβα, Αμάντα Ντέτμερ, Ντάνιελ Ρόμπακ.

* Star, Σάββατο 7/5, στις 01:00

«Η Κληρονομιά του Μπορν» (2012) σκηνοθεσία Τόνι Γκίλροϊ

ΔράσηςΜυστηρίουΠεριπέτεια – Δώδεκα χρόνια μετά την εμφάνιση του Τζέισον Μπορν στο κινηματογραφικό στερέωμα, ένας εντελώς καινούργιος ήρωας γεννιέται, ένας ακόμα πιο «εξελιγμένος» πράκτορας της CIA, του οποίου η ζωή ή ο θάνατος εξαρτάται από τα γεγονότα των τριών πρώτων ταινιών. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει πλέον, καθώς γνωρίζουμε έναν κατάσκοπο, που έχει εκπαιδευτεί από το ίδιο πρόγραμμα όπως ο Μπορν κι επομένως είναι ένας εξίσου αποτελεσματικός εκτελεστής, αλλά και μια πολυσχιδής προσωπικότητα, που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις, ιδίως όταν διατάζεται η εξόντωσή του.

Παίζουν: Τζέρεμι Ρένερ, Σκοτ Γκλεν, Στέισι Κιτς, Έντουαρντ Νόρτον, Ρέιτσελ Βάις.

* Ant1, Σάββατο 7/5, στις 01:15

«Ο Κυνηγός 2» (1990) σκηνοθεσία Στήβεν Χόπκινς

Δράσης, τρόμου – Λος Άντζελες 1997. Ο αστυνόμος Χάριγκαν έχει αφοσιωθεί στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών. Στο δυστοπικό Λος Άντζελες του 1997 ο αιματοβαμμένος πόλεμος μεταξύ του Κολομβιανού καρτέλ κόκας που υπακούει στον Βαρόνο ντρόγκας ‘Scorpio’ και της Τζαμαϊκανής Συμμορίας Βουντού του ‘King Willy’ αναστατώνει τα στενά της πόλης και τα κατακλύζει με αίμα συμμοριτών, αστυνομικών αλλά και αθώων πολιτών.

Το FBI αναλαμβάνει τη σχετική έρευνα, αλλά ένας αστυνομικός αποφασίζει να βρει το δολοφόνο με δική του πρωτοβουλία, χωρίς να υποψιάζεται ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον εξωγήινο πολεμιστή.
Ένα παιχνίδι γάτας – ποντικού ξεκινάει και όποιος έχει την ατυχία να βρεθεί στην μέση το πληρώνει με την ζωή του.

Παίζουν:  Ντάνι Γκλόβερ, Γκάρι Μπάσεϊ, Μπιλ Πάξτον, Άνταμ Μπόλντγουιν, Μαρία Κοντσίτα Αλόνσο.

* Skai, Σάββατο 7/5, στις 01:45

Μάρα» (2018) σκηνοθεσία Κλάιβ Τονγκ

Θρίλερ – Η ψυχολόγος Κέιτ Φούλερ αναλαμβάνει μια υπόθεση δολοφονίας ενός άνδρα από την γυναίκα του, απ ότι δείχνουν οι υποψίες, στον ύπνο του, ενώ το πτώμα το ανακάλυψε η 8χρονη κόρη του θύματος Σόφι. Όσο οι έρευνες της Κέιτ για την υπόθεση προχωρούν ανακαλύπτει την ύπαρξη ενός αρχαίου δαίμονα με το όνομα ΜΑΡΑ, ο οποίος σκοτώνει τους ανθρώπους στον ύπνο τους. Ξαφνικά, αρχίζει να βιώνει ίδιες καταστάσεις με τα προηγούμενα θύματα του και πιέζεται να μείνει ξύπνια για να μπορέσει να σωθεί εκείνη , αλλά και να σώσει τη μικρή Σόφι.

Παίζουν: Όλγα Κιριλένκο, Κρεγκ Κονγουέι, Χαβιέρ Μποτέτ, Ρόζει Φέλνερ, Λανς Νίκολς.

* Alpha, Σάββατο 7/5, στις 02:15

«Θανάσιμες συμπτώσεις» (2018) σκηνοθεσία Τέρι Ίνγκραμ

Δράμα Μυστηρίου – Η Μπίλι Μπλέσινγκς είναι μια αγαπημένη σεφ, ιδιοκτήτρια εστιατορίου και παρουσιάστρια ενός πρωινού σόου μαγειρικής. Ξαφνικά όλα αυτά αλλάζουν όταν το όνομα της βρίσκεται νούμερο ένα στη λίστα με τους ύποπτους σε μια υπόθεση δολοφονίας καθώς κάποιος από την παραγωγή στο κανάλι πεθαίνει από δηλητηρίαση. Όταν ο επικεφαλής σεφ του εστιατορίου της Μπίλι συλλαμβάνεται ως ύποπτος, η Μπίλι παίρνει την υπόθεση στα χέρια της αποφασίζοντας να διαλευκάνει το μυστήριο που έχει ενοχοποιήσει τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της. Τελικά θα δικαιωθεί;

Παίζουν: Χόλι Ρόμπινσον Πιτ, Ρικ Φοξ.

* Mega, Σάββατο 7/5, στις 02:20