Συλλυπητήριο της Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ Καστοριάς

Η Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ Καστοριάς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Κωνσταντίνου Μαρκοπουλιώτη Γραμματέα ΠΑΣΠ Καστορίας 2009-10!

Οι λέξεις είναι πραγματικά φτωχές όταν «φεύγει» ένας τόσο νέος άνθρωπος.

Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ Καστοριάς

Το imerazante.gr γράφει:

Είναι από τις φορές που πραγματικά δυσκολεύεσαι να αναφερθείς σε χρόνο παρελθοντικό για κάποιον νέο άνθρωπο, ειδικά όταν βλέπεις την ανταπόκριση του περιβάλλοντός του, φίλων, γνωστών και αγνώστων, στο “φευγιό” του.

Ο Κώστας Μαρκοπουλιώτης, “έσβησε” στα 35 του χρόνια, από εγκεφαλικό βυθίζοντας σε θλίψη όσους τον γνώριζαν στο νησί της Ζακύνθου και εκτός.

Παιδί με καλοσύνη, άποψη, αντικειμενικότητα, ατάκες, προσφορά, ανιδειοτέλεια, ακομπλεξάριστο και με πολύ χιούμορ.

Αυτές είναι λίγες από τις λέξεις που “αλιεύσαμε” μιλώντας με τον (συντετριμένο) καλό του φίλο Νίκο Γκλαβά,, αλλά και ρίχνοντας μια ματιά στα σόσιαλ, στα οποία οι ατάκες του Κώστα “έγραφαν” και γίνονταν viral.

Πράσινος σε όλα του… ΠΑΣΟΚ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Ποτέ όμως χωρίς “αντιπολιτευτικό” λόγο. Πάντα με επιχειρήματα έθιγε τα κακώς κείμενα.

Μαχήτρια και χαμογελαστή μέχρι το τέλος…. Καλό ταξίδι πρόεδρε“, έγραψε στο FACEBOOK, αποχαιρετώντας την Φώφη Γεννηματά.

Κι ύστερα στήριξε τον τωρινό πρόεδρο του ΚΙΝΑΛΝίκο Ανδρουλάκη, γιατί πίστευε στους νέους, γιατί πίστευε στην “αναγέννηση” του ΠΑΣΟΚ, γιατί ονειρευόταν έναν καλύτερο κόσμο.

Δραστήριος από παιδί. Βαθιά… Δημοκράτης, με άποψη και συνέπεια λόγων και έργων.

Με συμμετοχή σε εθελοντικές δραστηριότητες.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούνταν στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στον Λαγανά. Γνώριζε καλά το κομμάτι του τουρισμού και όλοι είχαν έναν καλό λόγο για την προσωπικότητά του.

Λίγο πριν μπει η Καθαρά Δευτέρα, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Διακομίστηκε άμεσα στο Ρίο, πάλεψε γενναία, μέχρι που “έσβησε” σήμερα το πρωί, Πέμπτη 5 Μαΐου 2022.

Οι φίλοι, οι γνωστοί και οι συγγενείς του θα τον αποχαιρετίσουν το ερχόμενο Σάββατο στον Παντοκράτορα, όπου διέμενε οικογενειακώς.

Ενα μεγάλο “ΚΟΥΡΑΓΙΟ” στην οικογένειά του και ειλικρινή συλλυπητήρια απ’ όλους εμάς στο imerazante.gr και την εφημερίδα ΗΜΕΡΑ. Και στους φίλους του μια “ευχή”. Να τον θυμούνται όπως ήταν και να αισθάνονται τυχεροί που τον γνώρισαν.

Τ.Θ.