Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους Καστοριανούς κωπηλάτες

2 μετάλλια από αθλητές του: Ν.Ο. Καστοριάς & Ν.Ο. Μαυροχωρίου.

Με τέσσερα μετάλλια, τρία χρυσά κι ένα ασημένιο, επιστρέφει η Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας Εφήβων-Νεανίδων από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο  21-22 Μαΐου στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Ανάμεσα στην αποστολή, οι αθλητές από την Καστοριά, κατάφεραν να προσφέρουν στην Εθνική, ένα (1) χρυσό και ένα (1) ασημένιο μετάλλιο.

Πιο συγκεκριμένα,

  • χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν στο διπλό σκιφ, οι: Σοφ.Δαλίδου-Στ.Νάτσιουλα  (Ν.Ό.Καστοριάς)                                                                                        
  • ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν στο τετραπλό σκιφ οι: Παν.Αδαμ-Απ.Λυκομήτρος-Νικ.Χωλόπουλος (Ν.Ο. Μαυροχωρίου “οι Αργοναύτες”)-Δημ.Παπάζογλου, που έχασαν την πρώτη θέση για κλάσματα του δευτερολέπτου

Την 6η θέση, στο τελικό του τετραπλού σκιφ Νεανίδων, πήραν οι: Ελ.Λεβεντέλη-Βικ.Λαπικωφ (Ν.Ό.Καστοριάς)-Σωτ.Ανγκου-Νεφ.Ντάρα

Την πρώτη θέση στον μικρό τελικό και την 7η συνολικά, κατέλαβε η τετράκωπος άνευ των εφήβων, με τους:  Λαζ.Γεωργίου ((Ν.Ο. Μαυροχωρίου “οι Αργοναύτες”)-Γεω.Χαρίσιο-Παν.Φοροζίδη-Θαν.Κολοβό.

Η Περιφερειακή Αρχή εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, ελπίζοντας η διαδρομή τους στον κωπηλατικό στίβο να στέφεται πάντοτε με επιτυχίες.

Θερμά συγχαρητήρια, επίσης, στους προπονητές, τους συνοδούς της αποστολής και στις οικογένειες των παιδιών, για την πολύτιμη συμπαράσταση και υποστήριξή τους.