Μέρα γιορτής για την κωπηλασία στα νερά της λίμνης της Καστοριάς

Μέρα γιορτής για την κωπηλασία στα νερά της λίμνης της Καστοριάς, χθες Κυριακή 22 Μαΐου. Δεκάδες αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στους Διασυλλογικούς Αγώνες που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς, με την συμμετοχή του Ν.Ο. Μαυροχωρίου “οι Αργοναύτες” και 11 ακόμη σωματείων από τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα!
Οι νεαροί αθλητές ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους κάνοντας περήφανους τους προπονητές και τους συνοδούς τους.

«Είμαστε βέβαιοι ότι ανάμεσά σας βρίσκονται οι επόμενοι παγκόσμιοι πρωταθλητές “, δήλωσαν οι Αντιδήμαρχοι , Σάκης Ρήμος και Χρυσούλα Φιλίππου, καθώς και ο Πρόεδρος του ΔΗΝΑΚ, Νίκος Αλεξανδρίδης, κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων.

Συμπαραστάτης στο εγχείρημα αυτό ο Δήμος Καστοριάς, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα την κωπηλασία και τη διοργάνωση ναυταθλητικών εκδηλώσεων στην περιοχή μας.

Μεγάλη μέρα η χθεσινή για την Καστοριανή κωπηλασία, με τον θρίαμβο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Ν.Ο Καστοριάς, Στυλιανή Νάτσιουλα, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του διπλού σκιφ Νεανίδων και στον Νικο Χωλόπουλο του Ν.Ο. Μαυροχωρίου «Οι Αργοναύτες», για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο τετραπλό σκιφ Εφήβων.

Περηφάνεια, για τις εξαιρετικές επιδόσεις της αθλήτριας του Ν.Ο. Καστοριάς, Βικτώριας Λαπίκωφ, η οποία κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό του τετραπλού σκιφ Νεανίδων και για τον αθλητή του Ν.Ο. Μαυροχωρίου «Οι Αργοναύτες», Λάζαρο Γεωργίου, ο οποίος κατέκτησε την 7η θέση στην τετράκωπο άνευ των εφήβων.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι