11,7 κιλά ο μεγαλύτερος κυπρίνος στο φεστιβάλ αλιείας στη λίμνη Πολυφύτου

11,7 κιλά ο μεγαλύτερος κυπρίνος στο φεστιβάλ αλιείας που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας-Μετονομασία σε «Σάκης Τζουράς»

950 κιλά αλιεύτηκαν στη λίμνη Πολυφύτου κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ αλιείας κυπρίνου που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας από τις 20-22 Μαΐου. 11, 7 κιλά ήταν το μεγαλύτερο ψάρι που βραβεύτηκε. Συμμετείχαν 32 ομάδες με την πρώτη να αλιεύει 73 κιλά, τη δεύτερη 67 και την τρίτη 66 κιλά. Στην πρώτη ομάδα αλιεύτηκε και το μεγαλύτερο ψάρι του διαγωνισμού.

Μια πολύ όμορφη διοργάνωση σε πολύ καλές καιρικές συνθήκες που έδωσε την ευκαιρία στους φίλους της ερασιτεχνικής αλιείας να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους δίπλα στην λίμνη. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του prlogos ο Σύλλογος ετοιμάζει μια ακόμα εκδήλωση το φθινόπωρο στη λίμνη και για να μυηθούν και τα παιδιά στην ψυχαγωγία και άθληση στη λίμνη γνωρίζοντας βασικές πρακτικές του ψαρέματος.

Παράλληλα ετοιμάζεται και η μετονομασία του Συλλόγου σε «Σάκης Τζουράς», ο ελάχιστος φόρος τιμής στον πρώην πρόεδρο που χάθηκε από τη ζωή αναζητώντας παράνομους αλιείς στη λίμνη του Περδίκκα.

Ιωάννα Παπαδημητρίου – prlogos

Tα τελικά αποτελέσματα