Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ στη “Φορολοταρία” – Οι τυχεροί λαχνοί

Δείτε πρώτοι τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τη φορολοταρία Απριλίου όπου χαρίζει χρήματα σε 556 τυχερούς και έως 50.000 ευρώ σε έναν υπερτυχερό

Σήμερα, Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε από την ΑΑΔΕ, η 5η δημόσια κλήρωση για την νέα «σούπερ» φορολοταρία για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2022.

Υπενθυμίζουμε σύμφωνα με τη νέα φορολοταρία ένας υπερτυχερός κερδίζει το ποσό των 50.000 ευρώ, ενώ προβλέπεται και μία ετήσια κλήρωση με το έπαθλο έως 100.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η φορολοταρία που πραγματοποιήθηκε σήμερα φορά όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν και εκκαθαρίστηκαν τον Απρίλιο του 2022. Την κλήρωση  πραγματοποιήσαν το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και θα αφορά κάθε φορολογούμενο και όλες τις αποδείξεις με κάρτες που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι για να συμμετάσχει κανείς στη δημόσια κλήρωση του Μαΐου για τη φορολοταρία αποδείξεων αρκεί να έχει πραγματοποιήσει έστω και μία ηλεκτρονική συναλλαγή από την 1η έως τις 30 Απριλίου 2022.

Τα ποσά που θα κερδίζουν κάθε μήνα 556 φορολογούμενοι είναι τα εξής:

  • 1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ
  • 5 τυχεροί κερδίζουν 20.000 ευρώ ο καθένας
  • 50 τυχεροί κερδίζουν 5.000 ευρώ ο καθένας
  • 500 τυχεροί κερδίζουν 1.000 ευρώ ο καθένας

Η κατάθεση των χρημάτων στον δικαιούχο που θα κερδίσει στην φορολοταρία, γίνεται με τη δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet.

Όποιος έχει κερδίσει και δεν έχει δηλώσει τον λογαριασμό, τότε έχει στη διάθεση του προθεσμία τριών μηνών για να το πραγματοποιήσει.

Τα εν λόγω χρηματικά ποσά είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Δείτε τους τυχερούς λαχνούς ΕΔΩ

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και δείτε αν είστε οι τυχεροί