8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα βράδυ, ταινίες να απολαύσεις απόψε από τον καναπέ σου με ένα κλικ!

«Dodgeball: Μια ιστορία για γκαντέμηδες» (2004) σκηνοθεσία Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ

Κωμωδία – Ο Πίτερ Λα Φλερ είναι ο ιδιοκτήτης ενός αποτυχημένου γυμναστηρίου με πελάτες όπως έναν κοκκαλιάρη σπασίκλα που ονειρεύεται να «ρίξει» μια μαζορέτα, έναν κλόουν που ντύνεται πειρατής και έναν εξυπνάκια ο οποίος έχει άποψη για όλα χωρίς να ξέρει τίποτα. Όταν το γυμναστήριο απειλείται από μια νέα και επιτυχημένη αλυσίδα γυμναστηρίων, ο Πίτερ θα προκαλέσει σε μάχη τον ιδιοκτήτη της σε έναν σκληρό αγώνα ντότζμπολ (τα μήλα), που θα κρίνει τα πάντα.

Παίζουν: Βινς Βον, Μπεν Στίλερ, Κριστίν Τέιλορ, Ριπ Τορν.

*Open, Δευτέρα 13/06 στις 21:00

«Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 4.0» (2007) σκηνοθεσία Λεν Γουάιζμαν

Δράσης – Ο Τζον Μακλέιν επιστρέφει για ακόμα μία φορά. Ο θρυλικός αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη έρχεται αντιμέτωπος με την τέταρτη, την πιο επικίνδυνη του αποστολή. Είναι η 4η Ιουλίου και ενώ οι Η.Π.Α γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, το εύθραυστο ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών της χώρας απειλείται με ολική καταστροφή από αδίστακτους τρομοκράτες. Ώρα για τον Τζον Μακλέιν να δράσει και αυτή τη φορά τα βάζει με την ψηφιακή τεχνολογία.

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Τζάστιν Λονγκ, Τίμοθι Όλιφαντ.

*Star, Δευτέρα 13/06 στις 21:00

«Ταξίδι Αναψυχής» (2017) σκηνοθεσία Πάολο Βίρτζι

Κομεντί – Ο Τζον (Ντόναλντ Σάδερλαντ) και η Έλα (Έλεν Μίρεν) έχουν μοιραστεί περισσότερα από πενήντα χρόνια υπέροχης κοινής ζωής και διανύουν την όγδοη δεκαετία της ζωής τους.

Ο Τζον είναι ένας συνταξιοδοτημένος καθηγητής Αγγλικών, ο οποίο πριν νοσήσει με άνοια ήταν σε θέση να απαγγείλει απ’ έξω ολόκληρα αποσπάσματα από τα έργα των Χέμινγουέι και Μελβιλ. Η Έλα παρότι αντιμετωπίζει το τελευταίο στάδιο του καρκίνου, παραμένει κοινωνική και ευχάριστη.
Βλέποντας τον άντρα της να χάνει τον εαυτό του προτείνει να κάνουν ένα ταξίδι με το βαν τους, το οποίο ονομάζουν leisure seeker, από το σπίτι τους στη Μασαχουσέτη ως τη Φλόριντα, προκειμένου να επισκεφθούν το σπίτι που έμενε ο Χέμινγουέι, που τόσο θαυμάζει ο άντρας της.

Τα ενήλικα παιδιά τους, Γουίλ (Κρίστιαν Μακ Κέι) και Τζέιν (Τζανελ Μόλονέι) είναι εντελώς αντίθετοι με αυτό το ταξίδι αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να τους σταματήσουν.
Το αγαπημένο ζευγάρι ξεκινά το ταξίδι το οποίο φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα αλλά και την αγάπη που ακόμη τρέφουν ο ένας για τον άλλο.

Παίζουν: Ελεν Μίρεν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Κρίστιαν ΜακΚέι, Τζανέλ Μολονέι, Ντάνα Άιβι, Ντικ Γκρέγκορι.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 13/06 στις 22:00

«Ούτε Γάτα Ούτε Ζημιά» (1955) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος, Χρήστος Γιαννακόπουλος

Ελληνική ταινία κωμωδία – Ο Λαλάκης λέει ψέματα στη γυναίκα του ότι πάει επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, αλλά στην πραγματικότητα πηγαίνει εκδρομή με τη φιλενάδα του.

Η γυναίκα του ανακαλύπτει το ψέμα και για να τον εκδικηθεί, συνεννοείται με έναν νεαρό που την φλερτάρει και πάνε και εκείνοι εκδρομή.

Όμως από κακή τους τύχη τα δυο ζευγάρια εγκλωβίζονται σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό και επειδή δεν μπορούν να φύγουν, φιλοξενούνται στο σπίτι του σταθμάρχη για μια βραδιά

Παίζουν: Βασίλης Λογοθετίδης, Ίλυα Λιβυκού, Μίμης Φωτόπουλος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ρένα Στρατηγού, Βαγγέλης Πρωτόπαππας, Χάρις Καμίλλη, Μαργαρίτα Λαμπρινού, Ντίνα Σταθάτου, Σοφία Αρσένη, Ράλλης Αγγελίδης, Νίκος Γκουζούλης.

*ΕΡΤ1, Δευτέρα 13/06 στις 22:00

«Parker» (2013) σκηνοθεσία Τέιλορ Χάκφορντ 

Δράσης – Ο Πάρκερ (Τζέισον Στέθαμ) ένας επαγγελματίας κλέφτης, συμμετέχει στη μεγάλη ληστεία της Ετήσιας Έκθεσης του Οχάιο.

Και ενώ το σχέδιο πετυχαίνει, ο ικανότατος κακοποιός βρίσκεται, ύστερα από μια διαφωνία με τους συνεργάτες του για τη μοιρασιά της λείας, ετοιμοθάνατος στην άκρη ενός δρόμου.

Ο Πάρκερ, με ένα ιδιαίτερο κώδικα τιμής, αφού καταφέρει να παραμείνει στη ζωή, η εκδίκηση γίνεται πλέον μονόδρομος. Αναρρώνοντας σε χρόνο-ρεκόρ, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι εκδίκησης που θα έχει ως τελικό σταθμό το Παλμ Μπιτς και την απρόσμενη βοήθεια από τη μεσίτρια Λέσλι Ροτζερς (Τζένιφερ Λόπεζ).

Σύντομα, ο Πάρκερ θα ακολουθήσει μεταμφιεσμένος τους πρώην συνεργάτες του στην επόμενη επιχείρησή τους…

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μάικλ Τσίκλις, Ρόμπερτ Κανεβάλι, Νικ Νόλτε.

*Alpha, Δευτέρα 13/06 στις 22:40

«Chuck: Η Ιστορία του Πραγματικού Rocky Balboa» (2016) σκηνοθεσία Φιλίπ Φαλαρντό

Βιογραφική Δραματική – Τα αιματοβαμμένα ρινγκ που άφηνε στο πέρασμά του ήταν καθημερινότητα. Οι γυναίκες που αγαπούσαν να τον μισούν ήταν πάντα στο μυαλό του. Τα ποτά και η άσωτη ζωή τον καθόρισαν. Γνωρίστε τον Chuck, τον πραγματικό Rocky Balboa!

Η ταινία «Chuck: η Ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa» αφηγείται την ιστορία του Chuck Wepner, ενός πωλητή αλκοολούχων ποτών από το Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος κατάφερε να αντέξει 15 γύρους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών του 1975 εναντίον του διασημότερου μποξέρ όλων των εποχών, Μοχάμεντ Άλι, και τελικά ενέπνευσε το πολλών δισεκατομμυρίων franchise του Rocky. Στα δέκα χρόνια του ως μπόξερ, ο Wepner υπέστη οκτώ σπασμένες μύτες, δύο knockouts και συνολικά 313 ράμματα. Αλλά οι σκληρότερες μάχες που έδωσε ήταν έξω από το ρινγκ, ζώντας μια επική ζωή γεμάτη ποτά, ναρκωτικά, άγριων θηλυκών και με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Παίζουν: Λιβ Σράιμπερ, Ελίζαμπεθ Μος, Ρον Πέρλμαν, Ναόμι Γουότς, Τζιμ Γκάφιγκαν, Μάικλ Ραπαπόρτ.

*Open, Δευτέρα 13/06 στις 23:00

«Τζόκερ» (2015) σκηνοθεσία Σάιμον Γουέστ

Περιπέτεια – Ο Νικ Γουάιλντ εργάζεται ως σωματοφύλακας στο Λας Βέγκας, κι έχει θανάσιμες δεξιότητες αλλά και πάθος με το τζόγο. Όταν ένας πολύ καλός του φίλος θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού, ξυπνάει η δίψα του για εκδίκηση, σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι τα έχει βάλει με τη μαφία.

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Μίλο Βεντιμίλια, Σοφία Βεργκάρα, Στάνλεϊ Τούτσι, Αν Χες.

*Star, Δευτέρα 13/06 στις 01:00

«The Gunman: Σε Θέση Βολής» (2015) σκηνοθεσία Πιέρ Μορέλ

Περιπέτεια – Ένας απόστρατος των Ειδικών Δυνάμεων, που υποφέρει από μετατραυματικό στρες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του, αφού προηγουμένως ταξιδέψει από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη και διασχίσει την Ευρώπη για να καθαρίσει το όνομα του. Ο οργανισμός με τον οποίο εργαζόταν, όμως, έχει άλλα σχέδια για αυτόν. Η προδοσία δεν αργεί να έρθει και ο ήρωας βρίσκεται στο επίκεντρο ενός ανηλεούς κυνηγητού γάτας-ποντικού σε όλη την Ευρώπη…

Παίζουν: Ίντρις Έλμπα, Σον Πεν, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μαρκ Ρίλανς, Ρέι Γουίνστον, Μελίνα Μάθιους, Τζασμίν Τρίνκα.

*Alpha, Δευτέρα 13/06 στις 01:15