Καστοριά – Οδηγός αστικού ΚΤΕΛ κατέβασε μαθητές στη μέση του πουθενά

Ένα περίεργο και απαράδεκτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, όταν οδηγός αστικού λεωφορείου κατέβασε αρκετούς μαθητές στο Σιδηροχώρι της Καστοριάς, αναγκάζοντας τους να περπατήσουν περίπου 9 χιλιόμετρα με τα πόδια, σε 30 βαθμούς θερμοκρασία.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουνίου, μετά την λήξη του πάρτι που είχαν διοργανώσει φοιτητές της Καστοριάς σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mpetskas.com, ενώ τα παιδιά πήγαν με το λεωφορείο κανονικά στο πάρτι, στις ώρες που διαφήμιζαν οι διοργανωτές στην αφίσα τους, όταν ήρθε η ώρα της επιστροφής βρέθηκαν προ εκπλήξεως.

Όταν ξεκίνησαν να επιβιβάζονται στο λεωφορείο μαθητές και φοιτητές, ο οδηγός διαπίστωσε ότι ήταν υπεράριθμος και ζητούσε επίμονα από τους μαθητές να κατέβουν από το λεωφορείο, ακόμα και αυτούς που είχαν πληρώσει ήδη το εισιτήριο τους, με την φτηνή δικαιολογία ότι δεν είναι φοιτητές με πάσο.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του οδηγού, δεν σταμάτησε όμως εδώ. Αφού κατέβηκαν τρομαγμένα και εκνευρισμένα τα παιδιά, έκαναν ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από το λεωφορείο απαιτώντας από τον οδηγό να γίνει ακόμα ένα δρομολόγιο για αυτούς που θα έμεναν πίσω. Ο οδηγός απτόητος ξεκίνησε να πατάει το γκάζι “μαρσάροντας” κινούμενος προς τα παιδιά με στόχο να τα τρομάξει κάτι το οποίο πέτυχε και οι μαθητές τρομαγμένοι άνοιξαν τον δρόμο για να περάσει το λεωφορείο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι μαθητές ήταν ηλικίας 14 έως 17 ετών και η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του οδηγού, ανάγκασε τα περισσότερα από αυτά, περίπου 30 άτομα, να περπατήσουν με τα πόδια καταταλαιπωρημένα μέχρι την Χλόη Καστοριάς.

Η διαφημιστική αφίσα του πάρτι: