Πατέρας προσπάθησε να πνίξει το παιδί του στο κέντρο της Αθήνας – Τον ακινητοποίησαν περαστικοί

Οι περαστικοί ήταν αυτοί που ακινητοποίησαν τον άνδρα μέχρι στο σημείο να φτάσουν αστυνομικοί και να του περάσουν χειροπέδες

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το ανατριχιαστικό βίντεο που αποκάλυψε το STAR και δείχνει έναν πατέρα να προσπαθεί να πνίξει το ηλικίας μόλις ενός έτους παιδί του μέσα στη μέση του δρόμου στην περιοχή της Ομόνοιας.

Ευτυχώς η αντίδραση των περαστικών ήταν άμεση και έπειτα από μάχη που έδωσαν κατάφεραν να πάρουν το παιδί από τα χέρια του πατέρα του πριν αυτός να ολοκληρώσει την πράξη του.

Οι περαστικοί ήταν αυτοί που ακινητοποίησαν τον άνδρα μέχρι στο σημείο να φτάσουν αστυνομικοί και να του περάσουν χειροπέδες.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια ο δράστης είναι 35 ετών και η μητέρα του παιδιού, η οποία υπέβαλε μήνυση σε βάρος του στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας, είναι 34 ετών.

Στην μήνυση η 34χρονη αναφέρει ότι ο πατέρας άρπαξε το παιδί από το λαιμό και προσπάθησε να το πνίξει βάζοντας τα δάκτυλα του μέσα στο στόμα του, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το βίντεο-ντοκουμέντο.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο: