6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Όλα Θα Πάνε Στραβά» (2015) σκηνοθεσία Νικολά Μπεναμού, Φιλίπ Λασό

Κωμωδία – Οι φρεσκο-ερωτευμένοι Σόνια και Φρανκ έχουν καλέσει τους φίλους τους σε ένα πολυτελές ξενοδοχείου στη Βραζιλία, που ανήκει στον πλούσιο πατέρα της Σόνια, τον Ζαν-Πιέρ. Ο Φρανκ σκοπεύει μυστικά να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αλλά οι προσπάθειες του να κερδίσει τη συμπάθια του πατέρα αποβαίνουν καταστροφικές. Με τον Σαμ που κυνηγάει συνεχώς φουστάνια, τον σπασίκλα Έρνεστ, τον κουλτουριάρη βιντεοσκόπο Άλεξ και τη μάτσο κοπέλα του, Εστέλ, το μόνο που πετυχαίνει ο Φρανκ είναι να μπλέκει σε μπελάδες.

Παίζουν: Φιλίπ Λασό, Αλίς Νταβίντ, Κριστιάν Κλαβιέ, Βενσάν Ντεσανιά, Ταρέκ Μπουνταλί, Ζουλιάν Αρουτί, Σαρλότ Γκαμπρί.

*Open, Τρίτη 12/07 στις 21:00

«Ναυμαχία» (2012) σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ

Περιπέτεια – Δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιούν μία συνηθισμένη άσκηση στα ανοικτά του Ειρηνικού Ωκεανού. Εκείνο όμως που αγνοούν είναι πως μία προηγμένη τεχνολογικά εξωγήινη φυλή καιροφυλακτεί κάτω από την επιφάνεια του νερού. Τα σχέδια των εισβολέων δεν αργούν να αποκαλυφθούν και η μάχη προμηνύεται σφοδρή, τόσο στον αέρα, όσο και στη στεριά. Αυτό όμως, που θα καθορίσει την έκβαση του πολέμου θα είναι μία ναυμαχία, η πιο κρίσιμη και δυνατή, που γνώρισε ποτέ η ανθρώπινη ιστορία.

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μπρούκλιν Ντέκερ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Τέιλορ Κιτς, Ριάνα, Ταντανόμπου Ασάνο.

*Star, Τρίτη 12/07 στις 22:00

«Ο Αρχιτσιγκούνης» (2016) σκηνοθεσία Φρεντ Καβαγιέ

Κωμωδία – Ο Φρανσουά είναι πέρα για πέρα τσιγκούνης. Το οποιοδήποτε έξοδο τον πανικοβάλλει, οι οικονομίες είναι γι’ αυτόν η απόλυτη ευτυχία, η αποταμίευση το νόημα της ζωής.

Έχει οργανώσει την καθημερινότητά του έτσι ώστε να μην ξοδεύει ούτε ένα ευρώ παραπάνω απ’ ό,τι χρειάζεται – ακόμη κι όταν πραγματικά το χρειάζεται.

Οι ισορροπίες στην ολιγαρκή του ζωή, όμως, θα ανατραπούν τελείως όταν ερωτευτεί μια γοητευτική γυναίκα αλλά και όταν γνωρίσει την κόρη του, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε μέχρι σήμερα.

Ο Φρανσουά αποφασίζει να κρύψει την εμμονή του με τις οικονομίες από τις δύο γυναίκες κι έτσι ξεκινά μια σειρά από ξεκαρδιστικά γεγονότα και γκάφες.

Γιατί μπορεί τα ψέματα να είναι βολικά, αλλά μερικές φορές πρέπει να πληρώσεις το τίμημα. Ένα πολύ, πολύ υψηλό τίμημα.

Παίζουν: Ντάνι Μπουν, Λοράνς Αρνέ, Νοεμί Σμιτ, Πατρίκ Ριντρμόν, Κριστόφ Κανάρ, Κριστόφ Φαβρ, Καρινά Μαριμόν.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 12/07 στις 22:00

«Οπλισμένα Χέρια» (2008) σκηνοθεσία Άλαν Πάο

Αστυνομική, δράμα, θρίλερ – O Τρίσταν Πράις έχει τα πάντα: χρήματα, κοινωνική θέση, γονείς που τον λατρεύουν, μια όμορφη κοπέλα και ένα λαμπρό μέλλον, αλλά ψάχνει για κάτι περισσότερο, κάτι πιο άγριο. Μέχρι που εμφανίζεται στη ζωή του ο Σεμπάστιαν Κόουλ, ένας χαρισματικός και αδίστακτος έμπορος ναρκωτικών που αγαπά τα γρήγορα αυτοκίνητα, τις γυναίκες, τα όπλα… και την εκδίκηση. Σύντομα, ο Τρίσταν θα μπλέξει στον υπόκοσμο των ναρκωτικών, του σεξ και της βίας προτού προλάβει να αντιληφθεί ότι ο νέος καλύτερος φίλος του είναι – στην πραγματικότητα – ο χειρότερος εχθρός του!

Παίζουν: Νάταλι Κέλι, Κάμερον Ντάγκλας, Τζέσε Μέτκαλφ, Τσέις Κρόφορντ.

*Open, Τρίτη 12/07 στις 23:00

«Πάτερ Γκομένιος» (1982) σκηνοθεσία Ερρίκος Θαλασσινός

Ελληνική κωμωδία – Ένας γυναικοκατακτητής με το παρατσούκλι Γκομένιος (Σωτήρης Μουστάκας) παντρεύεται αλλά επειδή, ακόμα και μετά το μήνα του μέλιτος, η γυναίκα του παραμένει παρθένα, αρχίζει να αμφιβάλλει για τον εαυτό του.

Αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από ένα γιατρό, ο οποίος τον διαβεβαιώνει ότι το πρόβλημά του είναι ψυχολογικής φύσεως. Θα αποσυρθεί σε μια μονή όπου θα ξαναβρεί τον εαυτό του, αγιάζοντας και καθιστώντας γυναίκες έγκυες, για να επιστρέψει τελικά στη δική του.

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Σωτήρης Τζεβελέκος, Αλίκη Καμινέλη, Κατερίνα Γιουλάκη, Θάλεια Παπάζογλου.

*Alpha, Τρίτη 12/07 στις 23:40

«xXx: Ο απόλυτος πράκτορας 2» (2005) σκηνοθεσία Λι Ταμαχόρι

Περιπέτεια – Ο Ντάριους Στόουν (Άις Κιουμπ), είναι ένας κατάδικος με πάθος για την έντονη δράση. Το ποινικό του μητρώο είναι το αδύναμο σημείο του και είναι ήδη αρκετά “βρωμικο”. Αυτή η λεπτομέρεια και η αγάπη του για τα επικίνδυνα αθλήματα τον κάνουν ιδανικό υποψήφιο για να γίνει ο νέος μυστικός πράκτορας για το πρόγραμμα «ΧΧΧ»!

Ο βετεράνος Γκίμπονς (Σάμιουελ Τζάκσον) θα τον μετατρέψει γρήγορα στον απόλυτο πράκτορα.
Η αποστολή που τον περιμένει είναι να προλάβει να ξεσκεπάσει τη συνομωσία του διεφθαρμένου πολιτικού και τωρινού υπουργού εξωτερικών Τζόρτζ Ντέκερτ (Γουίλιαμ Νταφόε) και ενός πρώην στρατηγού που σκοπεύει να καταλάβει τον Λευκό Οίκο! Μόνο ο απόλυτος πράκτορας θα μπορέσει να τον αντιμετωπίσει…

Παίζουν: Γουίλεμ Νταφόε, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Άις Κιούμπ, Πίτερ Στράους.

*Mega, Τρίτη 12/07 στις 02:20