Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στην Αναπαράσταση του Λιμναίου Οικισμού του Δισπηλιού, που τον Οκτώβριο θα είναι πλήρως έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες, έχοντας αποκατασταθεί όλα τα προβλήματα που δημιούργησε η φθορά του χρόνου
Οι εργασίες επιτελούνται με την καθοδήγηση της αρχαιολογικής ομάδας του Λιμναίου Οικισμού και του καθηγητή του ΑΠΘ, Κωνσταντίνου Κοτσάκη.
Υπενθυμίζουμε ότι και κατά τη διάρκεια των εργασιών, η δομή παραμένει επισκέψιμη για το κοινό.
Δήμος Καστοριάς








![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-218x150.jpg)








![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)


![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

