Πρώτη στον κόσμο η Στυλιανή Νάτσιουλα

Οι Σοφία Δαλίδου και Στυλιανή Νάτσιουλα πανηγύρισαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ νεανίδων στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων, η αυλαία του οποίου έπεσε σήμερα στο Βαρέζε της Ιταλίας

Οι Στυλιανή Νάτσιουλα και Σοφία Δαλίδου κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ νεανίδων. Το ελληνικό πλήρωμα ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 6:57.40 και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας πίσω τους τις Ιταλίδες Αντζέλικα Ερπίνι και Φραντσέσκα Ρουμπέο (7:02.60), καθώς και τις Γερμανίδες Πάουλα Λουτς και Χέλενα Μπρένκε (7:03.15).

Η ανακοίνωση του Ν.Ο.Καστοριάς:

Ακόμα μία Χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια προερχόμενη από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς. Η σπουδαία Στέλλα Νάτσιουλα, μαζί με την συναθλήτριά της Σοφία Δαλίδου από τον ΟΕΑ/ΝΑΒ κατέκτησαν όπως αναμενόταν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Νεανίδων.

Τα χρυσά μας κορίτσια κατάφεραν να φέρουν μία νίκη που έκανε αίσθηση, μιας και το πλήρωμα που κατέκτησε τη 2η θέση βρισκόταν περίπου 30 μέτρα πίσω από τις Ελληνίδες αθλήτριες.

Μία ακόμα σπουδαία κούρσα, με έναν χρόνο ακριβώς ίδιο με αυτό του ημιτελικού, ο οποίος να τονίσουμε αποτελεί τον κορυφαίο χρόνο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα όλων των εποχών, ένας αγώνας που δείχνει πως το μέλλον ανήκει στα κορίτσια αυτά.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να δώσει τα θερμά συγχαρητήρια στη Στέλλα και τη Σοφία, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής μας ομάδας που διέπρεψαν και κατέταξαν τελικά την Ελλάδα στην 1η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτό.

Συγχαρητήρια και σε όλη την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία για τη σπουδαία δουλειά που κάνει και έχει φτάσει την κωπηλασία μας σε κορυφαία επίπεδα.