Συγχαρητήριο του Δήμου Καστοριάς για τον θρίαμβο των Καστοριανών Αθλητών

Χρυσές σελίδες στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας έγραψαν οι αθλητές των Ναυτικών Ομίλων Καστοριάς και Μαυροχωρίου, Ευαγγελία Αναστασιάδου, Στυλιανή Νάτσιουλα και Νίκος Χωλόπουλος, κατακτώντας 2 χρυσά κι ένα χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Ο θρίαμβος ξεκίνησε με την εξαιρετική κούρσα της Ευαγγελίας Αναστασιάδου στον τελικό του σκιφ ελ βαρών, η οποία παρά τον τραυματισμό της στο χέρι, χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο, σκορπώντας ταυτόχρονα χαμόγελα σε όλη την Καστοριά.

Το μεσημέρι της Κυριακής χειροκροτήσαμε την μεγάλη προσπάθεια του Νίκου Χωλόπουλου ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ των εφήβων μαζί με τους Παναγιωτη Αδάμ, Απόστολο Λυκομητρο και Δημητρη Παπάζογλου.

Συγκίνηση και υπερηφάνεια για την Στυλιανή Νάτσιουλα, η οποία ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου μαζί με τη Σοφία Δαλίδου, κατακτώντας την πρώτη θέση με ασύλληπτο χρόνο και νέο παγκόσμιο ρεκόρ, στο διπλό Νεανίδων.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, αλλά και όλη την ελληνική ομάδα, για τις τεράστιες επιτυχίες τους. Συγχαρητήρια στους προπονητές και στις οικογένειές τους που υποστηρίζουν αδιάκοπα την προσπάθειά τους.

Οι νέες επιτυχίες των Καστοριανών αθλητών της κωπηλασίας αποδεικνύουν ότι το μέλλον του αθλήματος είναι λαμπρό και άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λίμνη της Καστοριάς. Η βελτίωση των υποδομών, η διοργάνωση μεγάλων αγώνων και η υποστήριξη των Ναυτικών Ομίλων, είναι βασική προτεραιότητά μας.