8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει 8 ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Into the Blue 2: The Reef» (2009) σκηνοθεσία Στίφεν Χέρεκ

Δράσης Περιπέτεια Τρόμου – Μια μεγάλη ευκαιρία φαίνεται πως παρουσιάζεται για την Ντάνι (Λόρα Βάντερβουρτ) και τον Σεμπαστιάν (Κρις Κάρμακ), όταν τους ζητείται έναντι ενός μεγάλου χρηματικού ποσού να ηγηθούν μιας ομάδας με αποστολή την εξερεύνηση του μαγικού και επικίνδυνου βυθού της Χαβάης.

Δεν γνωρίζουν όμως πως κατά τη διάρκεια της αποστολής θα αντιμετωπίσουν κινδύνους που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, την αγάπη αλλά και τη θέλησή τους για ζωή.

Παίζουν: Λόρα Βάντερβουρτ, Κρις Κάρμακ, Οντρίνα Πάτριτζ.

*Open, Τρίτη 30/08 στις 21:00

«Η Γεύση της Εκδίκησης» (2013) σκηνοθεσία Νιλς Άρντεν Όπλεφ

Περιπέτεια –  Ο Βίκτορ είναι το δεξί χέρι ενός άρχοντα του υπόκοσμου, του Αλφόνς, ο οποίος παρακολουθεί τα μέλη της συμμορίας του να δολοφονούνται ένα προς ένα, ενώ κάποιος άγνωστος του στέλνει συνεχώς απειλητικά μηνύματα. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Βίκτορ γνωρίζει τυχαία τη Μπέατρις, μια μυστηριώδη Γαλλίδα, που ζει με τη μητέρα της σε ένα διαμέρισμα, ακριβώς απέναντι από το δικό του.

Η έλξη του για εκείνη συνεχώς αυξάνεται αλλά θα ανακαλύψει ότι η Μπεατρίς δεν είναι αυτή που φαίνεται, αλλά ένα θύμα, που αναζητά με πάθος εκδίκηση και χρειάζεται τη βοήθεια του. Σύντομα όμως ανακαλύπτει και εκείνη ότι ούτε ο Βίκτορ είναι ο άντρας, που νόμιζε, αλλά ένας άντρας, που αναζητά τη δική του προσωπική εκδίκηση για το θάνατο της οικογένειας του. Όταν οι δύο αυτοί πληγωμένοι και εμμονικοί άνθρωποι έρθουν κοντά, η χημεία και η ένταση μεταξύ τους θα γεννήσει ένα βίαιο σχέδιο εκδίκησης…

Παίζουν: Κόλιν Φάρελ, Ντομινίκ Κούπερ, Τέρενς Χάουαρντ, Αρμάντ Ασάντ, Ιζαμπέλ Ιπέρ, Νούμι Ράπας.

*Star, Τρίτη 30/08 στις 22:00

«Μπλε Βελούδο» (1986) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιντς

Αστυνομική Δραματική Μυστηρίου – Ο νεαρός Τζέφρι Μπόμοντ, επιστρέφει στην πατρίδα του για να επισκεφθεί τον άρρωστο πατέρα του, όταν ανακαλύπτει ένα κομμένο ανθρώπινο αυτί σε ένα λιβάδι κοντά στο σπίτι του.
Όταν το παραδίδει στην αστυνομία διαπιστώνει ότι στις έρευνές τους επικρατεί αδράνεια.

Αποφασίζει λοιπόν να ερευνήσει μόνος του το μυστήριο και εμπλέκεται σε μια σειρά αλλόκοτων και επικίνδυνων καταστάσεων, στις οποίες είναι πρωταγωνιστές ένας ψυχωτικός, σαδιστής εγκληματίας, μία βασανισμένη τραγουδίστρια σε καμπαρέ και η σκοτεινή πλευρά του ίδιου του πρώην αφελούς εαυτού του.

Παίζουν: Κάιλ ΜακΛάχλαν, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Ντένις Χόπερ, Λόρα Ντερν, Ντιν Στόκγουελ, Άντζελο Μπανταλαμενο.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 30/08 στις 22:00

«Space Cowboys» (2000) σκηνοθεσία Κλιντ Ιστγουντ

Δράσης Περιπέτεια – Τέσσερις παλαίμαχοι πιλότοι πειραματικών αεροπλάνων, είχαν χάσει την ευκαιρία να είναι οι πρώτοι αστροναύτες το 1958.

Το 1958, οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και επίδοξοι αστροναύτες, ο Γουίλιαμ Χοκ (Τόμι Λι Τζόουνς) και ο Φρανκ Κόρβιν (Κλίντ Ίστγουντ), δοκιμάζουν ένα τροποποιημένο Bell X-2 όταν ο Χοκ αποφασίζει να σπάσει ένα ρεκόρ ύψους.

Το αεροπλάνο σταματά και αναγκάζονται να εκτιναχθούν, αποφεύγοντας παρά λίγο ένα Boeing B-50 Superfortress που πετούσε με τον πλοηγό Τανκ Σάλιβαν (Τζέιμς Γκάρνερ).

Στο έδαφος, ο Φρανκ μαλώνει με τον Χοκ, αλλά η διένεξη διαλύεται από τον μηχανικό πτήσης Τζέρι Ο’ Νιλ (Ντόναλντ Σάδερλαντ). Το αφεντικό τους, ο Μπομπ Γκέρσον (Τζέιμς Κρόμγουελ), τιμωρεί τον Χοκ, προτού τους πάει σε συνέντευξη Τύπου, όπου τους ανακοινώνει ότι η νεοσύστατη NASA, και όχι η USAF, θα διεξάγει δοκιμές πτήσης στο διάστημα.

Όλοι αυτοί τώρα καλούνται να ξαναφορέσουν τις στολές τους για μια τελευταία αποστολή: να επισκευάσουν ένα ρώσικο δορυφόρο παλιάς τεχνολογίας πριν πέσει στη Γη.

Τα αρχαϊκά ηλεκτρονικά του δορυφόρου βασίζονται σε αυτά του Skylab που είχε αναπτύξει ο Φρανκ. Ο Μπομπ, τώρα διευθυντής έργου στη NASA, ζητά τη βοήθεια του Φρανκ. Ο Φρανκ εξακολουθεί να περιφρονεί τον Μπομπ, αλλά συμφωνεί να αναλάβει την αποστολή, με την προϋπόθεση ότι θα έχει τη βοήθεια της «Ομάδας Δαίδαλου», συμπεριλαμβανομένων των Χοκ, Τανκ και Τζέρι.

Παίζουν: Κλιντ Ίστγουντ, Τόμι Λι Τζόουνς, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Τζέιμς Γκάρνερ, Τζέιμς Κρόμγουελ, Μάρσια Γκει Χάρντεν, Λόρεν Ντιν.

*Open, Τρίτη 30/08 στις 23:00

«The Last Face» (2016) σκηνοθεσία Σον Πεν

Δράμα – Η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται την Ρεν Πραντιέρ, την διευθύντρια μιας διεθνούς φιλανθρωπικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στη Λιβερία. Η Ρεν συνάπτει ερωτική σχέση με τον Μιγκέλ Λεόν (Χαβιέρ Μπαρδέμ), έναν πεισματάρη και παρορμητικό γιατρό, αλλά το κοινό τους πάθος για την αξία της ζωής συναντά ένα μεγάλο εμπόδιο: τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί καλύτερα η πολιτική κατάσταση και ανθρωπιστική κρίση που τους περιβάλλει, απόψεις που δημιουργούν μία αξεπέραστη σύγκρουση.

Παίζουν:  Σαρλίζ Θερόν, Χαβιέ Μπαρδέμ, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Ζαν Ρενό.

*Skai, Τρίτη 30/08 στις 23:00

«Περάστε… Φιλήστε… Τελειώσατε!» (1986) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική κωμωδία, μιούζικαλ – Εκμεταλλευόμενος τη συνωνυμία του με ένα βιομήχανο και με τη βοήθεια μιας φίλης του, ο Πάνος πηγαίνει σε μια κρουαζιέρα, ελπίζοντας να κερδίσει τις καρδιές πλουσίων γυναικών. Πράγματι, ο γυναικείος πληθυσμός του πλοίου τον ερωτεύεται παράφορα.

Παίζουν: Πάνος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Γαρδέλης, Βάσια Παναγοπούλου, Ρίκα Βαγιάνη, Ρίκα Διαλυνά, Βίνα Ασίκη, Κώστας Καραγιώργης, Έλενα Στρατή.

*Alpha, Τρίτη 30/08 στις 23:40

«Το Σημάδι της Εκδίκησης» (2017) σκηνοθεσία Πίτερ Μαλότα

Περιπέτεια – Μετά από μια φοβερή επίθεση με ανταλλαγή πυροβολισμών, ένας μυστηριώδης ξένος (Βαν Νταμ) φτάνει στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος. Λίγο αργότερα η συμμορία, που εμπλέκεται στην υπόθεση, καταφτάνει στο νοσοκομείο για να του δώσει την χαριστική βολή.

Φύλακας – άγγελος του η νοσοκόμα του, που είναι και η μοναδική μάρτυρας των όσων εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο. Στην κατάθεση της στο FBI θα κληθεί να δώσει στοιχεία για μια υπόθεση εκδίκησης, που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας. Μια σειρά από ανατροπές και εξελίξεις θα κρατήσουν το μυστήριο ζωντανό μέχρι τον τελευταίο πυροβολισμό!

Παίζουν: Ζαν Κλόντ Βαν Νταμ, Πίτερ Στορμεάρ, Μαρία Κοντσίτα Αλόνσο, Ότομ Ρίζερ.

*Mega, Τρίτη 30/08 στις 02:00

«Doom» (2005) σκηνοθεσία Αντρέι Μπαρτκόβιακ

Δράσης Τρόμου – Μια ομάδα πεζοναυτών του διαστήματος αναλαμβάνουν μια δύσκολη αποστολή, τη διερεύνηση μιας σειράς παράξενων γεγονότων σε ένα απομονωμένο ερευνητικό κέντρο στον Άρη. Η έμπειρη ομάδα θεωρεί ότι έχει μαζί της τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσει κάθε έκτακτη κατάσταση, αλλά καταλήγουν να βρίσκονται στο έλεος γενετικά βελτιωμένων μηχανών δολοφόνων.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Καρλ Ούρμπαν, Ρόζαμουντ Πάικ.

*Star, Τρίτη 30/08 στις 02:30