Πολλές πολιτιστικές, αθλητικές εκδηλώσεις αλλά και κοινωνικά συμβάντα κατά το Σαββατοκύριακο. Μεταξύ αυτών παρευρέθηκα:
α)στην εκδήλωση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δισπηλιού για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, αλλά και την απονομή επαίνων στους επιτυχόντες στα Πανεπιστήμια την τελευταία τριετία,
β)στο τουρνουά Μπάσκετ Παίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς με συμμετοχή έξι ομάδων και την απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Α.Σ Καστοριάς στον Σπάρτακο-Βίκος Ιωαννίνων,
γ)στην Γιορτή Μήλου στην Πολυκάρπη, όπου στον χαιρετισμό μου αναφέρθηκα σε όσα κάναμε μέχρι τώρα ως κυβέρνηση, αλλά και στην στήριξή μας στα σημερινά προβλήματα διάθεσης της παραγωγής.
Ζήσης Τζηκαλάγιας















![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-218x150.jpg)







![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)





![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

