Πρόκειται για τον Πάνο Αργιανίδη, ο οποίος έγινε γνωστός ως μάνατζερ ράγκμπι
Συναγερμός έχει σημάνει στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου Αττικής από το βράδυ της Δευτέρας καθώς μέσα στο κτήριο βρίσκεται ο Πάνος Αργιανίδης και απειλεί να αυτοκτονήσει.
Ο πρώην παίχτης του Survivor, ο οποίος έγινε γνωστός ως μάνατζερ ράγκμπι, είναι σε κρίση και έχει κλειστεί μέσα στην τουαλέτα στο κέντρο διαλογής δεμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Αργιανίδης εργάζεται στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου ως υπεύθυνος ασφαλείας τους κτηρίου.
Επί τόπου βρίσκεται η οικογένειά του, δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ, η Άμεση Δράση και άνδρες της ΟΠΚΕ.














![Ο Γιώργος και η Σοφία από την Καστοριά στο “The Wall” – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/vd_011225-100x70.jpg)

![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)

