Η Αναστασία Λιάπη παρούσα στη μάχη ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών

Ένα τριήμερο όπου δεκάδες φορείς και σύλλογοι μαζί με ανθρώπους του Πολιτισμού, των Τεχνών και του Αθλητισμού μετέτρεψαν τον φόβο σε κινητήριο δύναμη, αγάπη και προσφορά.

Το κίνημα Strong Me διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά στις 23, 24 & 25 Σεπτεμβρίου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, το φεστιβάλ για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας. Τριάντα δύο φορείς και σύλλογοι από όλη την χώρα και την Κύπρο ένωσαν τη φωνή και τις δυνάμεις τους για να αφυπνίσουν, να ενημερώσουν και να κινητοποιήσουν το κοινό για το ζήτημα της έμφυλης ανισότητας και τη μάστιγα της βίας κατά των γυναικών που κορυφώνεται με το έγκλημα της γυναικοκτονίας.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και τραγουδίστριες, αθλητές και αθλήτριες, συγγραφείς, νομικοί, ακαδημαϊκοί, επιστήμονες και επιστημόνισες της σωματικής και ψυχικής υγείας, της παιδικής και εφηβικής ηλικίας συναντήθηκαν για τρεις μέρες και αντάλλαξαν απόψεις σε ένα φεστιβάλ για όλη την οικογένεια.

Η τέχνη ήταν παρούσα στην μάχη ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών. Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, συναυλία, παράλληλες δράσεις και βιωματικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους εντάχθηκαν στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Παρούσα στην μάχη ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών, ήταν και η συγγραφέας Αναστασία Λιάπη με το βιβλίο της «Κρυμμένες αλήθειες στον καμβά» στο περίπτερο της Πανελλαδικής οργάνωσης γυναικών «Παναθηναϊκή» παράρτημα Μαραθώνα

ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑΣ! [ΕΔΩ]

Φωτογραφίες από την εκδήλωση: