Τι ισχύει για όσους δεν πληρώθηκαν το Power Pass

Όσοι δεν είδαν χρήματα για το Power Pass χθες δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς οι πληρωμές θα συνεχιστούν κανονικά και αυτή την εβδομάδα και η πίστωση εξαρτάται από το πιστωτικό ίδρυμα. Η επιδότηση αφορά λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που εκδόθηκαν τον Ιούνιο του 2022.

Με επίσημη απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια προχωρά από χθες η έγκριση εκκαθάρισης και πληρωμής στους δικαιούχους επιδότησης ρεύματος του Power Pass.

Τι ισχύει για όσους δεν πληρώθηκαν

Σε περίπτωση που δεν ήσασταν μέσα στους τυχερούς που πληρώθηκαν χθες δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς η απόφαση εκκαθάρισης εγκρίθηκε μόλις χθες και πλέον είναι θέμα των πιστωτικών ιδρυμάτων για το πότε μπορούν να πιστώσουν τα χρήματα στο λογαριασμό σας το οποίο είναι πλέον θέμα ωρών.

Υπενθυμίζεται ότι η πληρωμή θα αφορά όσους έλαβαν εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ρεύματος τον Ιούνιο και δεν χρειαζόταν κάποια νέα αίτηση ενώ το ποσό που θα καταβληθεί είναι σημαντικά μικρότερο από αυτό που πιστώθηκε κατά το πρώτο Power Pass.

Έτσι, όσοι δεν πήραν χρήματα ούτε στον πρώτο γύρο του επιδόματος για το ρεύμα, δεν θα λάβουν ούτε αυτή τη φορά. Δεν υπάρχει εξάλλου καμία πρόβλεψη για τη διόρθωση τυχόν λαθών που έγιναν, με αποτέλεσμα ακόμα και καταναλωτές που είναι δικαιούχοι να μην μπορούν να εισπράξουν το Power Pass.