7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Baywatch» (2017) σκηνοθεσία Σεθ Γκόρντον

Κωμωδία  – Ο ναυαγοσώστης Μιτς Μπιουκάνον και η ομάδα του αναλαμβάνουν, εκτός της φύλαξης της παραλίας, την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων ναυαγοσωστών. Ανάμεσά τους είναι και ο αλαζόνας πρωταθλητής κολύμβησης Ματ Μπρόντι. Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι εκρηκτική, αλλά τελικά θα αναγκαστούν να συνεργαστούν στενά προκειμένου να ξεσκεπάσουν μια εγκληματική οργάνωση που διακινεί ναρκωτικά και απειλεί το μέλλον της παραλίας τους. 

Παίζουν: Αλεξάντρα Νταντάριο, Πριγιάνκα Τσόπρα, Ντουέιν Τζόνσον, Ζακ Έφρον, Πάμελα Άντερσον, Ντέιβιντ Χάσελχοφ.

*Star, Τετάρτη 19/10 στις 21:00

«Skyfall» (2012) σκηνοθεσία Σαμ Μέντες

Περιπέτεια – Η τελευταία αποστολή του Τζέιμς Μποντ έχει άσχημη κατάληξη, με αποτέλεσμα μερικοί από τους πιο σημαντικούς μυστικούς πράκτορες του κόσμου να εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Καταφέρνοντας να επιβιώσει, μετά από μια τεράστια καταδίωξη, που τον καταπόνησε σωματικά και ψυχικά, ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει στο χτυπημένο από τρομοκρατικό χτύπημα αρχηγείο της ΜΙ6 στο Λονδίνο και αναλαμβάνει την πιο δύσκολη αποστολή της καριέρας του: να αναμετρηθεί με το παρελθόν, το δικό του αλλά και της Μ., η οποία, υπό καθεστώς πίεσης και αμφισβήτησης από τον νέο πρόεδρο της Επιτροπής Μυστικών Υπηρεσιών και Ασφάλειας, αναγκάζεται να λάβει δραστικά μέτρα.

Η MI6 απειλείται από μέσα και απ’ έξω και η M.  δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν άλλο, εκτός από τον Τζέιμς Μποντ…

Παίζουν: Ντάνιελ Κρεγκ Χαβιέ Μπαρδέμ Τζούντι Nτεντς Ναόμι Χάρις Ρέιφ Φάινς

*Star, Τετάρτη 19/10 στις 21:00

«Ο Ένοχος» (2018) σκηνοθεσία Γκούσταβ Μέλερ 

Αστυνομική Δραματική – Ο Άσγκερ Χολμ, αστυνομικός, τηλεφωνητής στα επείγοντα περιστατικά, απαντάει το ένα μετά το άλλο τηλεφωνήματα ρουτίνας και κλήσεις σε βοήθεια σε μια βάρδια που μοιάζει τυπική.

Μέχρι που η κλήση μιας γυναίκας που πιθανά έχει απαχθεί θα δώσει στη βραδιά μια αναπάντεχη τροπή αποκαλύπτοντας ένα έγκλημα πολύ μεγαλύτερο από αυτό που νόμιζε αρχικά. Μαζί θα φέρει στην επιφάνεια τα δικά του τραύματα.

Παίζουν: Γιάκομπ Σέντεργκρεν, Τζέσικα Ντίνανγκε, Ομάρ Σαργκάουι, Λίνα Φλιντ, Γιάκομπ Ουρλικ.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 19/10 στις 22:00

«Ουζερί Τσιτσάνης» (2015) σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη

Δράμα – Στη γερμανοκρατούμενη Θεσσαλονίκη του 1942 ο Γιώργος δουλεύει μαζί με τον γαμπρό του Βασίλη Τσιτσάνη σε ένα δικό τους ουζερί. Θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί την Εστρέα, ο έρωτας μεταξύ ενός χριστιανού και μιας Εβραίας, όμως, είναι απαγορευμένος με κάθε τρόπο. Κι ενώ οι ναζί κλιμακώνουν τις διώξεις τους, οι δυο νέοι θα ζητήσουν τη βοήθεια του διάσημου συνθέτη για να μπορέσουν να ξεφύγουν.

Παίζουν: Αντρέα Κωνσταντίνου, Χάρη Φραγκούλη, Γιάννη Στάνκογλου, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Βασιλική Τρουφάκου.

*Alpha, Τετάρτη 19/10 στις 22:40

«Ο Κώδικας του Εγκλήματος» (2008) σκηνοθεσία Μπράιαν Γκουντμαν

Αστυνομική, Δράσης – Ο Πολι και ο Μπράιαν (Ήθαν Χοκ και Μαρκ Ράφαλο) γνωρίζονται από παιδιά. Για να επιβιώσουν στον σκληρό κόσμο των δρόμων της Βοστώνης αναγκάζονται αν ζουν σαν κλεφτρόνια. Όταν μπλέκουν με την τοπική μαφία, ο Μπράιαν δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα χωρίς αυτά να επηρεάζουν την οικογενειακή του κατάσταση και τη σχέση με τη γυναίκα του.Αλλά και η φιλία του με τον Πόλι δυστυχώς δεν μπορεί να παραμείνει αλώβητη πλέον.

Παίζουν: Ήθαν Χοκ, Μαρκ Ράφαλο, Μπράιαν Γκουντμαν, Αμάντα Πιτ, Ντόνι Γουόλμπεργκ.

*Open, Τετάρτη 19/10 στις 23:15

«Το Χάρισμα» (2015) σκηνοθεσία Αφόνσο Πογιάρτ

Αστυνομική, Δράμα, Θρίλερ, Μυστηρίου – Ο βετεράνος πράκτορας του FBI, Τζο Μέριγουεδερ ζητάει τη βοήθεια ενός συνταξιοδοτημένου γιατρού, του Τζον Κλάνσι, για να επιλύσει μια σειρά από μυστηριώδεις δολοφονίες. Οι υπερφυσικές δυνάμεις του Κλάνσι όμως, ο οποίος αγγίζοντας ένα πρόσωπο ή ένα αντικείμενο, βλέπει το παρελθόν και το μέλλον, τον βάζουν στο στόχαστρο του δολοφόνου. Ο serial killer έχει ακριβώς το ίδιο χάρισμα! Ο γιατρός σύντομα θα αντιληφθεί ότι το χάρισμα του δεν είναι αρκετό ενάντια στις δυνάμεις αυτού του στυγερού εγκληματία.

Παίζουν: Άντονι Χόπκινς, Κόλιν Φάρελ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Άμπι Κόρνις.

*Star, Τετάρτη 19/10 στις 00:10

«Ο Πατριός» (2009) σκηνοθεσία Νέλσον Μακ Κόρμικ

Αστυνομική Τρόμου – Η πλοκή ακολουθεί το νεαρό Μάικλ να επιστρέφει στο σπίτι του μετά τη θητεία του σε στρατιωτική σχολή, για να αντικρίσει μια νέα κατάσταση πραγμάτων.

Η μητέρα του Susan είναι τρελά ερωτευμένη με το νεό της αρραβωνιαστικό, David, με τον οποίο συζούν. Εκ πρώτης όψεως, ο David δείχνει άψογος σύζυγος και ιδανικός πατριός. Ο Μάικλ όμως, όπως και ο πατέρας του, από την πρώτη στιγμή είναι αρκετά καχύποπτοι και δείχνουν να μην πείθονται από την προσποιητή του ευγένεια και καλοσύνη.

Όταν ο πατέρας του Μάικλ και πρώην της Susan σκοτώνεται αιφνιδίως, οι υποψίες του Μάικλ γιγαντώνονται.

Φοβούμενος μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα, ο David αποφασίζει να σκοτώσει όλη την οικογένεια.

Εμπόδιο στα δόλια σχέδιά του στέκεται ο Μάικλ, που ανακαλύπτει ότι ο πραγματικός δολοφόνος του πατέρα του είναι ο David. Οι δύο άνδρες οδηγούνται σε άγρια μάχη καταλήγοντας να πέσουν από την ταράτσα. Όταν ο Μάικλ ξυπνήσει από το κώμα, πληροφορείται ότι ο David έχει δραπετεύσει.

Παίζουν: Πεν Μπάτζλι, Ντίλαν Γουόλς, Σέλα Γουάρντ, Άμπερ Χιρντ, Σέρι Στρίνγκφιλντ.

*Mega, Τετάρτη 19/10 στις 01:20