7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

  • Το Σάββατο επιτέλους έφτασε. Διάλεξε την αγαπημένη σου για το σημερινό βράδυ!

«Ληστεία αλά Ιταλικά» (2003) σκηνοθεσία Γκάρι Γκρέι 

Δράσης – Ο νεαρός εγκέφαλος και ενορχηστρωτής των ληστειών Τσάρλι Κρόκερ (Μαρκ Γουόλμπεργκ) και η συμμορία του οργάνωσαν και εκτέλεσαν μια εντυπωσιακή ληστεία χρυσού από ένα καλά φρουρούμενο αρχοντικό στη Βενετία.
Η ομάδα αποτελείται από τη Στέλλα (Σαρλίζ Θερόν) μια πανέμορφη διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων, τον Στηβ (Έντουαρντ Νόρτον) ο άνθρωπος εκ των έσω, τον Λάιλ (Σεθ Γκρην) διάνοια στους υπολογιστές, τον οδηγό Ρομπ (Τζέισον Στέθαμ), τον Λεφτ Ίαρ (Μος Ντεφ) ειδικό στα εκρηκτικά και τον βετεράνο του επαγγέλματος Τζον Μπρίτζερ (Ντόναλντ Σαδερλαντ), ο οποίος είναι και πατέρας της Στέλλας.

Το μόνο που δεν υπολόγισαν ήταν η παρουσία ενός προδότη αναμεσά τους. Μετά την απρόσμενη προδοσία, τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας οργανώνουν την εκδίκησή τους και ακολουθούν τον προδότη στην Καλιφόρνια, αποφασισμένοι να πάρουν όχι μόνο εκδίκηση, αλλά και το μερίδιο χρυσού που τους αντιστοιχεί. Επεμβαίνοντας στο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες, δημιουργούν το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό χάος στην ιστορία της πόλης και προσπαθούν να διαφύγουν τη σύλληψη, οδηγώντας τα θρυλικά Mini Cooper.

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σαρλίζ Θερόν, Έντουαρντ Νόρτον, Ντόναλντ Σάδερλαντ

*Skai, Σάββατο 05/11, στις 21:00

«Η Εποχή των Παγετώνων 2: Η Απόψυξη» (2006) σκηνοθεσία Κάρλος Σαλντάνια

Animation – Η Εποχή των Παγετώνων φτάνει στο τέλος της και οι πάγοι αρχίζουν να λιώνουν. Όλα τα ζώα του πλανήτη υποδέχονται ενθουσιασμένα το νέο τους περιβάλλον: έναν κόσμο γεμάτο υδάτινα πάρκα και πίδακες νερού! Όταν όμως ο Μάνι, ο Σιντ, και ο Ντιέγκο ανακαλύπτουν ότι το νερό από τους πάγους, που λιώνουν, μπορεί να προκαλέσει καταστροφικές πλημμύρες, πρέπει να ειδοποιήσουν όλους τους κατοίκους της κοιλάδας τους και, κυρίως, να βρουν έναν τρόπο σωτηρίας από τον επερχόμενο κατακλυσμό.

Με τις φωνές των: Γιάννη Μπέζου, Πέτρου Φιλιππίδη, Λεωνίδας Κακούρης, Μαίρη Μάρκου, Διαμαντής Καραναστάσης, Δημήτρης Μάριζας, Τάσος Κωστής.

*Star, Σάββατο 05/11, στις 21:00

«Πέθανε μια Άλλη Μέρα» (2002) σκηνοθεσία Λι Ταμαχόρι 

Δράσης Περιπέτεια – Η διαρροή πληροφοριών για μια μυστική επιχείρηση στη Βόρειο Κορέα θέτει σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή του Τζέιμς Μποντ, ο οποίος συλλαμβάνεται από τις κορεατικές αστυνομικές Αρχές και τελικά ανακτά την ελευθερία του σε ανταλλαγή του μ’ έναν παρανοϊκό τρομοκράτη.

Αποφασισμένος να ανακαλύψει τον προδότη, ο Μποντ ταξιδεύει από το Χονγκ – Κονγκ ως την Ισλανδία και από το Λονδίνο μέχρι την Κούβα, μπλέκει με δύο σαγηνευτικές αλλά αινιγματικές γυναίκες, την Τζινξ και τη Μιράντα και προσπαθεί να αποτρέψει έναν πόλεμο, με καταστροφικές συνέπειες για τον πλανήτη…

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Χέιλ Μπέρι, Ρικ Γιουν, Ρόζαμουντ Πάικ, Τζούντι Ντεντς, Μάικλ Μάντσεν, Τόμπι Στίβενς, Σαμάνθα Μποντ.

*Star, Σάββατο 05/11, στις 22:50

«Dredd» (2012) σκηνοθεσία Πιτ Τράβις

Δράσης Επιστημονικής Φαντασίας – Μετά από ένα πυρηνικό πόλεμο που μετέτρεψε τον πλανήτη σε ένα ραδιενεργό ερημότοπο, οι άνθρωποι επιβιώνουν σε ελάχιστες εναπομείναντες μεγαλουπόλεις, σε μεγακτήρια κατά χιλιάδες.

Σε μία από αυτές τις μεγαπόλεις, την Μέγκα Σίτι 1, ένα πελώριο τείχος την χωρίζει από την Καταραμένη Γη, αλλά και στο εσωτερικό της τα πράγματα όλο και χειροτερεύουν.
Το απόλυτο χάος κυριαρχεί και τα στατιστικά του εγκλήματος ξεπερνούν κάθε όριο. Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, 12 σοβαρά εγκλήματα συμβαίνουν ανά ένα λεπτό μέσα στην πόλη. 17,000 εγκλήματα μέσα σε μία μονάχα μέρα…

Το νομικό σύστημα που ίσχυε πριν τον πόλεμο δεν μπορεί να λειτουργήσει σε αυτό το επίπεδο εγκληματικότητας, έτσι εφαρμόζεται ένα νέο, πιο σκληρό και πιο άμεσο όπου οι δικαστές συγκεντρώνουν εκτός από τη δικαστική εξουσία, την αστυνομική και την εκτελεστική.

Ένας από αυτούς, ο δικαστής Ντρεντ (Καρλ Ούρμπαν), ο πιο σκληρός και ο αποδοτικός αφού τα νούμερά του δείχνουν ότι ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του.
Σε αυτή την αποστολή θα επιλέξει μία νεαρή δόκιμο, την Άντερσον (Ολίβια Θερμπυ) που απέτυχε στις εξετάσεις για να γίνει δικαστής, αλλά οι ισχυρές τηλεπαθητικές της ικανότητες, την κάνουν κατάλληλη για της δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στο σώμα.

Εκείνο όμως που αγνοούν οι δυο Δικαστές είναι ότι στο Πιτς Τρις, κουμάντο κάνει η σκληροτράχηλη βαρόνη των ναρκωτικών ‘Ma-Ma’ (Λένα Χάντλεϊ), η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα κάτσει να ανεχτεί την απρόσκλητη και ενοχλητική παρουσία των Δικαστών στο ‘Βασίλειο’ της….

Παίζουν: Καρλ Ούρμπαν, Λένα Χίντεϊ, Ολίβια Θέρλμπι.

*Open, Σάββατο 05/11, στις 23:30

«Η Γυναίκα με τα Μαύρα 2: Άγγελος του Θανάτου» (2014) σκηνοθεσία Τομ Χαρπερ

Μυστηρίου, τρόμου – «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» επιστρέφει, 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας…
Ενώ ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος μαίνεται, μια ομάδα Λονδρέζων μαθητών, με επικεφαλής τη διευθύντριά τους Τζιν Χογκ και τη νεαρή δασκάλα Ιβ Πάρκινς, εγκαταλείπουν το Λονδίνο με προορισμό την περίφημη ερειπωμένη βίλα Ελ Μαρς, στα ανεμοδαρμένα αλμυρά έλη του Nine Lives Causeway.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, σε ένα έρημο αγροτικό χωριό της Μεγάλης Βρετανίας, η παρουσία τους θα ξεσηκώσει μια κακόβουλη δύναμη με εκδικητικό πνεύμα.

Ο ανατριχιαστικός ήχος μιας καρέκλας που τρίζει, το αρχαίο γραμμόφωνο με τις εξωπραγματικές μελωδίες, τα στοιχειωμένα όνειρα που μοιάζουν τρομακτικά αληθινά, οι σκοτεινές σκιές τα βράδια και το κακόβουλο πνεύμα που τους καταδιώκει θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των μαθητών, όμως θα μπορέσουν άραγε να ξεφύγουν από τη «Γυναίκα με τα Μαύρα»;

Παίζουν: Έλεν ΜακΚρορι, Τζέρεμι Ίρβιν, Φιμπι Φοξ, Λιν Μπεστ, Μαίρη Ρόσκο, Αμέλια Κρουτς, Νεντ Ντένεχι, Έιντριαν Ρόουλινς.

*Open, Σάββατο 05/11, στις 01:30

«Κοκομπλόκο» (2018) σκηνοθεσία Κέι Κάνον

Κωμωδία – Πόσες κωμωδίες έχουν γυριστεί για τον χορό αποφοίτησης; Και σε πόσες από αυτές πρωταγωνιστούσαν κορίτσια που σκοπό τους έχουν να χάσουν την παρθενία τους; Αν απαντήσατε πολλές και καμία τότε θα παρακολουθήσετε την κατάλληλη κωμωδία καταστάσεων ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ!

Όταν τρεις γονείς, κατά λάθος, διαβάζουν τα μηνύματα που ανταλλάσσουν τα κορίτσια τους μεταξύ τους αναφορικά με την πρόθεσή τους “να γίνουν γυναίκες” στον χορό της αποφοίτησης, τότε αρχίζει ένα κυνήγι για να τις προλάβουν προτού… γίνει το κακό!

Παίζουν: Λέσλι Μαν, Αϊκ Μπάρινχολτζ, Τζον Σένα, Κάθρυν Νιούτον.

*Ant1, Σάββατο 05/11, στις 01:45

«Σκέτο Ζώον» (2001) σκηνοθεσία Λουκ Γκρίνφιλντ

Κωμωδία – Ο Μάρβιν, ένας ταπεινός υπαλληλάκος, δεν διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να τελειώσει τη Σχολή της Αστυνομίας, εκπληρώνοντας έτσι το όνειρο μιας ολόκληρης ζωής. Μια μέρα, η τύχη του χαμογελά, όταν… τραυματίζεται σοβαρά σ’ ένα τροχαίο ατύχημα!

Ο Δρ. Γουάιντερ, ο εκκεντρικός γιατρός που τον κουράρει, χρησιμοποιεί κρυφά όργανα ζώων, η μεταμόσχευση των οποίων θα τον κάνει άλλον «άνθρωπο»! Με την ενέργεια που του δίνει ο νέος υπερφυσικός «εξοπλισμός» του, ο Μάρβιν αφήνει πίσω του τις αδυναμίες του παρελθόντος και γίνεται αυτομάτως το νέο είδωλο του αστυνομικού σώματος, απολαμβάνοντας, μαζί με τη φήμη, και την αγάπη της Ριάνα.

Όλα πάνε καλά, μέχρι τη στιγμή που τα ζωώδη ένστικτα του ήρωα, κυριεύουν το σώμα του τη λάθος ώρα, προκαλώντας μια σειρά από τραγελαφικές καταστάσεις. Η ζωή του έχει γίνει αληθινός…. ζωολογικός κήπος!

Παίζουν: Ρομπ Σνάιντερ, Κόλιν Χάσκελ, Τζον Σ. ΜακΓκίνλεϊ, Μάικλ Κέιτον, ‘Εντουαρντ ‘Ασνερ.

*Mega, Σάββατο 05/11, στις 01:50