Υπογραφή σύμβασης για 2 ακόμη έργα του Δήμου Καστοριάς

Υπογραφή σύμβασης για 2 ακόμη έργα του Δήμου Καστοριάς:

Κατασκευή χώρων αθλοπαιδιάς σε Μεσοποταμία (γήπεδο μπάσκετ και 5Χ5)

Εργασίες συντήρησης στο 9ο Δημοτικό – Ειδικό Σχολείο Καστοριάς

Την άμεση έναρξη των εργασιών σε 2 σημαντικές παρεμβάσεις στη Μεσοποταμία και στο 9ο Δημοτικό -Ειδικό Σχολείο Καστοριάς σηματοδοτούν υπογραφές των αντίστοιχων συμβάσεων μεταξύ του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, και των ανάδοχων εργολάβων.

Συγκεκριμένα, στη Μεσοποταμία θα παραδοθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα τρεις νέοι σύγχρονοι χώροι αθλοπαιδιάς: δύο γήπεδα μπάσκετ (το ένα με δυνατότητα χρήσης για βόλεϊ) και ένα γήπεδο 5Χ5-, αναβαθμίζοντας έτσι τις υπάρχουσες αθλητικές και ψυχαγωγικές υποδομές της περιοχής.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 321.000,00 €.

Στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και συνεπείς στο πρόγραμμα φροντίδας και αναβάθμισης των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, ξεκινούν άμεσα και οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και επισκευής στο κτίριο και στον αύλειο χώρο του 9ου Δημοτικού – Ειδικού Σχολείου Καστοριάς.

Οι εργασίες προβλέπουν:

1) τη συντήρηση, επισκευή και ελαιοχρωματισμούς εξωτερικών επιφανειών και Κιγκλιδωμάτων,

2) την ανακατασκευή των εξωτερικών γηπέδων (ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης) και

3) την εσωτερική περίφραξη για τον διαχωρισμό των νηπίων και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας εξωτερικού χώρου 10ου-11ου Νηπιαγωγείου

Το κόστος τους ανέρχεται στα 213.000,00 €.

Η Καστοριά αλλάζει…Προχωράμε!

May be an image of outdoors and text that says '9 Δημοτικό Ειδικό Σχολείο Καστοριάς 3 νέοι χώροι αθλοπαιδιών Μεσοποταμίας AHMOG ΗΚαστοριά αλλάζει... KAcTOPIAG Προχωράμε!'